Sizce en iyi hırsız

Gölgelerdeki yaşamı bilenler için...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

hımm ilginç abi hiç de bir hırsızmış gibi durmuyor. entreriyi gerçekten çok severim hatta drizztten dahi daha fazla bu arada kitabın ingilizces
ni nereden bulabilirim? okuyasım geldi valla :)
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Entreri'nin mantığında anlamadığım ve hatta mantıksız bulduğum bir yan vardı; Drizzt'i "adil bir dövüşte" yenmek istiyordu. Bir hırsız/asasin her neyse niye bir savaşçıyı adil bir dövüşte yenmek istesin? Zaten buçukluğu kaçırıp Drizzt'i soktuğu durumda yenmişti mesela, daha pek çok durumda kullandığı hileler ve tuzaklarla onu yenmişti ama niye illa adil bir dövüşte yenme konusunda ısrar ediyordu? Derdi neydi bu adamın. İyi güzel adam ama bu mantığa neden vardığını anlamadım, adam birden dellendi diyesim geldi yani Entreri Drizzt Drizzzzzt diye aş erince.

Hangi kitabı istiyorsun yeminer? Yani ingilizcesini? Belki ben bulabilirim.
Taşlar unutana dek...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Eveet o açılardan gerçek bir hırsız mantığına sahip değil bence de ilginç yetenekli ama fazla hırslı her şeyde en iyi olmak istiyor bir hırsızda en son bulunmasıu gereken özellik bence. Hırsız için kazanmak önemli olmalı en iyi olmak değil.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
feryat
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feryat »

Firble doğru söylemiş yaa. Bİr hırsız için uçmak cezadır.
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

Raistlin wrote:Ben Conan derim :P
Heralde FR'da olsaydı 20 barbar / 10 fighter / 4 rouge falandır.
(Yani pek de hırsız gibi değil aslında :D)

hayatında meslekleri korsanlıktan, hırsızlıktan, süikastçilikten, kölelikten, gladyatörlükten, imparator olmaya kadar değişiyor.

Senelerce gladyatör olarak savaşmış ve çinli savaş ustalarından silah eğitimi almış. Eline ne geçirse silah olarak kullanabiliyor ve
ZIRH GİYMEDEN SAVAşABİLİYOR!

Robert E Howard'ın kitaplarından birinde bir denizcinin kolunu hızla çekerek koparıyordu.

Supreme Great Cleave gibi de bir yeteneği var zırhlı deneyimli askerleri 5er 10ar yiyor desek yeridir. Silahlarının büyüsüz olduğunu söylemeye bile gerek yok.

seni seviyorum raist .eğer frp de conan olsaydı kralını tanımazdı :D
ayrıca iyi bir hırsiz çünkü fil kulesine girip sağ çıkabilen tek hırsız onun dünyasında.ayrıca bir çokta imkasızı başarmışlığı var .

crom......
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
haplo25
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haplo25 »

Alemin en büyük hırsızı tabii ki Althalus
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

heyyyyyyyyyyyy arsel luppen'i hatırlıyan yokmu bu sitedde .dünyada gelmiş geçmiş en iyi hırsızlardan biri.

fransızdı sanırım
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

efet arkadaşı bir yerden tanıyorum :D:D:D 8)
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

valla ben Artemis Entreri derim.başkasını tanımam.adamdaki büyülü itemler yetiyo sadece.
bi de size o adamın hala yaşayıp yaşamadığını soracam.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
forex
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by forex »

bende katılıyorum...ama kusura bakmayın bıraz burda yenı olduğum için size yavaş yavaş ayak uyduruyorum kusura bakmayın... :oops:
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Artemis Entreri daha önce de belirttiğim gibi.... o adamın üzerine tanımam... drizzt bile bence onun yanında çok yapmacık ve basit bir karekter... Frp de raistlin den sonra en çok sevdiğim karekter....

ölüyo mu... abicim salvatore yi gidip boğasım geldi... o sayfaları okurken.. bu kadar iyi bir karekter içiğn ancak bu kadar berbat bir ölüm yazılır :evil:
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

En iyi hirsiz gorunmeyen duyulmayan ve bilinmeyendir. Size hic Talen Quicksilverden bahseden oldumu?
Muhtemelen hayir :)
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

david eddings'in seilerindeki Talen'den bahsediosan daa öncede yazdıım gibi süper bi hırsız, soyadı o mumuş??
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
forex
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by forex »

Talen çok muhtesem bir hırsızdır..benim ayrıca değişmediğim tek hırsız odur...özelliklede sessiz oluşuna bayılırım...
Gölgemden kaçabilirsiniz ama benden asla kaçamazsınız.....
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

drizzt_chosen wrote:david eddings'in seilerindeki Talen'den bahsediosan daa öncede yazdıım gibi süper bi hırsız, soyadı o mumuş??
Evet o Talende muhte$emdir ama benim bahsettigim Talen biraz farkli. Zaten o da ileride bir Pandion $ovalyesi olup Sparhawkin kizi ile evleniyor. Yani ulkenin ba$indaki ki$inin koruyucusu oluyor.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Post Reply