ni nereden bulabilirim? okuyasım geldi valla
Sizce en iyi hırsız
Entreri'nin mantığında anlamadığım ve hatta mantıksız bulduğum bir yan vardı; Drizzt'i "adil bir dövüşte" yenmek istiyordu. Bir hırsız/asasin her neyse niye bir savaşçıyı adil bir dövüşte yenmek istesin? Zaten buçukluğu kaçırıp Drizzt'i soktuğu durumda yenmişti mesela, daha pek çok durumda kullandığı hileler ve tuzaklarla onu yenmişti ama niye illa adil bir dövüşte yenme konusunda ısrar ediyordu? Derdi neydi bu adamın. İyi güzel adam ama bu mantığa neden vardığını anlamadım, adam birden dellendi diyesim geldi yani Entreri Drizzt Drizzzzzt diye aş erince.
Hangi kitabı istiyorsun yeminer? Yani ingilizcesini? Belki ben bulabilirim.
Hangi kitabı istiyorsun yeminer? Yani ingilizcesini? Belki ben bulabilirim.
Taşlar unutana dek...
Eveet o açılardan gerçek bir hırsız mantığına sahip değil bence de ilginç yetenekli ama fazla hırslı her şeyde en iyi olmak istiyor bir hırsızda en son bulunmasıu gereken özellik bence. Hırsız için kazanmak önemli olmalı en iyi olmak değil.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Raistlin wrote:Ben Conan derim
Heralde FR'da olsaydı 20 barbar / 10 fighter / 4 rouge falandır.
(Yani pek de hırsız gibi değil aslında)
hayatında meslekleri korsanlıktan, hırsızlıktan, süikastçilikten, kölelikten, gladyatörlükten, imparator olmaya kadar değişiyor.
Senelerce gladyatör olarak savaşmış ve çinli savaş ustalarından silah eğitimi almış. Eline ne geçirse silah olarak kullanabiliyor ve
ZIRH GİYMEDEN SAVAşABİLİYOR!
Robert E Howard'ın kitaplarından birinde bir denizcinin kolunu hızla çekerek koparıyordu.
Supreme Great Cleave gibi de bir yeteneği var zırhlı deneyimli askerleri 5er 10ar yiyor desek yeridir. Silahlarının büyüsüz olduğunu söylemeye bile gerek yok.
seni seviyorum raist .eğer frp de conan olsaydı kralını tanımazdı
ayrıca iyi bir hırsiz çünkü fil kulesine girip sağ çıkabilen tek hırsız onun dünyasında.ayrıca bir çokta imkasızı başarmışlığı var .
crom......
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
valla ben Artemis Entreri derim.başkasını tanımam.adamdaki büyülü itemler yetiyo sadece.
bi de size o adamın hala yaşayıp yaşamadığını soracam.
bi de size o adamın hala yaşayıp yaşamadığını soracam.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Artemis Entreri daha önce de belirttiğim gibi.... o adamın üzerine tanımam... drizzt bile bence onun yanında çok yapmacık ve basit bir karekter... Frp de raistlin den sonra en çok sevdiğim karekter....
ölüyo mu... abicim salvatore yi gidip boğasım geldi... o sayfaları okurken.. bu kadar iyi bir karekter içiğn ancak bu kadar berbat bir ölüm yazılır
ölüyo mu... abicim salvatore yi gidip boğasım geldi... o sayfaları okurken.. bu kadar iyi bir karekter içiğn ancak bu kadar berbat bir ölüm yazılır
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Evet o Talende muhte$emdir ama benim bahsettigim Talen biraz farkli. Zaten o da ileride bir Pandion $ovalyesi olup Sparhawkin kizi ile evleniyor. Yani ulkenin ba$indaki ki$inin koruyucusu oluyor.drizzt_chosen wrote:david eddings'in seilerindeki Talen'den bahsediosan daa öncede yazdıım gibi süper bi hırsız, soyadı o mumuş??
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."