Vinas Solamnus

Kitaplar hakkındaki her türlü eleştirileriniz için…
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

kesinlikle, karaelf, buzyeli vadisi... serileri tavsiye edilir... ayrıca elfgölgesi de olabilir......
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Aeron
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aeron »

Daha da vurgulayarak, Kara elf serilerini hiç kaçırmamanı tavsiye ediyorum. Bana göre, Drizzt, Raistlin'den sonra en ilgi çekici kişilik.
Boşuna mutluluğu aramayın, ancak acılarınızı azaltabilirsiniz.
sowtim
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sowtim »

Icewind Dale dünyasını aynı adlı bilgisayar oyunlarından bilmişliğim var ama kitabıyla ne kadar alakadar orasını bilmiyorum...
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

söyle, bi anlamda icewind dale serisi karaelf in devamı..... oyunla ise geçtiği yer dışında hiç bir alakası yok... ama kitaplar emin ol oyundan çok daha ii....
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
sowtim
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sowtim »

Bu arada bugün saat 21.35'de Star'da Dungeons&Dragons'u filmi var... Gerçi çok kötü filim ama işiniz yoksa belki vakit geçirmek için seyredebilirsiniz...
Khellendros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Khellendros »

D&D nin filmi tam bir yüz karası=)
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

tabi heryerde bulamazsın surprise olan beholder.
sowtim
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sowtim »

Daha iyi filmleri yapılacaktır kuşkusuz... Ancak sabır, ya sabır
Skylancer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Skylancer »

eğer bir dragonlance sever isen, atv'nin verdiği o rezalet filmlerin kitabını okuyor duygusuna kapılman çok kolay bazı forgotten realms kitaplarında. Eğer türkçeye çevrilmişlerden hangisinden başlıyım dersen, drizzt serileri var, en sürerli ve "okunası" lakin ingilizcelerinide okurum diyorsan, ben kendi tecrübelerime dayanarak önce elminster serisi, avatar trilogy ve cormyr üçlemesi derim. Hepsi "hikaye"si olan "konu derinliği"ne sahip kitaplar. Elminster making of a mage biraz ad&d tadı verir sonlarında, ama yinede benim tavsiyem bu şekilde olur sana...sonrası sana kalmış tabi
Justarius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Justarius »

Avatar Trilogy FR'ın en kötü serisi bence. FR'dan önereceğim, Dark Elf Tril., Icewind Dale Tril., Legacy Of The Drow, Starlight&Shadows, Hunters Blade Tril. dir. (ne kaldı :D )
Selia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Selia »

sowtim wrote:Vinas'ta takıldığım ve beni hayal kırıklığına uğratan bir konu da sonu oldu; kitabın son 10 sayfasına girdim hala şövalyelikten eser yok. Oysa ki kitabı alma amacım Solamniya şövalyeliği hakkında biraz daha fazla bilgi sahibi olmaktı. Sonra son bölüme bir giriyoruz. Hoppaaaa.... Vinas Efendiye Paladine'den vahiy geliyo. Neymiş? Kılıç, Taç ve Gül'müş. Yok yok bu kitaptan gerçekten kaçmak gerekiyor. Ayrıca oath and measure'dan hiçbir şey yokkk :? :evil:
Doğru.Ben aldım okudum.Bitireli birkaç gün oluyor.Evet bende bunu sevmedim.O kadın olayınıı ise hiç sevmedim zaten.
Post Reply