Vinas Solamnus
-
Khellendros
- Kullanıcı

eğer bir dragonlance sever isen, atv'nin verdiği o rezalet filmlerin kitabını okuyor duygusuna kapılman çok kolay bazı forgotten realms kitaplarında. Eğer türkçeye çevrilmişlerden hangisinden başlıyım dersen, drizzt serileri var, en sürerli ve "okunası" lakin ingilizcelerinide okurum diyorsan, ben kendi tecrübelerime dayanarak önce elminster serisi, avatar trilogy ve cormyr üçlemesi derim. Hepsi "hikaye"si olan "konu derinliği"ne sahip kitaplar. Elminster making of a mage biraz ad&d tadı verir sonlarında, ama yinede benim tavsiyem bu şekilde olur sana...sonrası sana kalmış tabi
Doğru.Ben aldım okudum.Bitireli birkaç gün oluyor.Evet bende bunu sevmedim.O kadın olayınıı ise hiç sevmedim zaten.sowtim wrote:Vinas'ta takıldığım ve beni hayal kırıklığına uğratan bir konu da sonu oldu; kitabın son 10 sayfasına girdim hala şövalyelikten eser yok. Oysa ki kitabı alma amacım Solamniya şövalyeliği hakkında biraz daha fazla bilgi sahibi olmaktı. Sonra son bölüme bir giriyoruz. Hoppaaaa.... Vinas Efendiye Paladine'den vahiy geliyo. Neymiş? Kılıç, Taç ve Gül'müş. Yok yok bu kitaptan gerçekten kaçmak gerekiyor. Ayrıca oath and measure'dan hiçbir şey yokkk![]()