tabiki on-line dergi,Peki sanırım dergiden kastınız online mı yoksa normal Frp and Magic gibi bişey mi? Yani baskı halinde bir dergi mi?
diğer şeylerin hepsi şu anda bizi aşar....

evet bu konunda haklısın haklı olduğun bir başka konu isetürkiyede frp ye olan ilgi biraz artarsa bence bi dergi çıkartıklabilir.. çok kaliteli kağıda basılmayan ve öle çok fazla çoğaltılmayan bi dergi olur,
bu nedenle şu anda sadede buna yönelik küçük küçük altyapı hazırlıkları yapılabilir ama bu bile oldukça külfetli bir iş olabilir,en azından insanların zamanını ve enerjisini buna yöneltmek zorunda kalırlarBence en geç bi kaç yıl içerisinde böle bi dergiyi kalkındırıcak seviyeye gelir ülkemizde frp...
bu konuda sana hak veremem sanırım çünkü siteyle dergi arasında biraz fark olacak sanırım,ikisi aynı şey değil,burada sadece rp yapılmıyor.muhabbet var espri var,ama on-line bir dergi sadece frp ile ilgili olmak zorunda buda arada çok büyük fark ortaya çıkarıyorbilmiyorum onlinea bir gerek yok
site var nasılolsa
Tamam mesela ben sözgelimi yazı verebilirim dergiye ama derginin üst düzey işleriyle meşgul olamam.Ã?ünkü bu benim için hobiden ileriye gidemez.Ã?yle bir hobiki zamanımın hepsini yiyen.

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest