Gizli Hakkinda
Gizli Hakkinda
Belki biraz burada da tartissak iyi olacak... : ) ) ) ) Biraz olayin yonunu degistirmis olabilirim. Ama simdi ne olabilir.... Ben kizin yerinde olsam eski erkek arkadasimin boyle bir teklifini ( caktirmadan Paris'e goturmeyi teklif ediyor sonucta ) kabul etmezdim... Sonucta ayrilmissin... Neyse bir seyler yazayim.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Eeee kardes.. Kulaktan Kulaga bolumunun iste en sinir bozucu yani... Ocakbasi oykulerinden farkli olarak oyku her yone ilerleyebilir. Yani parsomen yemek tarifi falan bile cikabilir ileride.. : ) ) )
Hitit hiyerogliflerinde yemek tarifleri de yaziyormus diye okumustum.
Hitit hiyerogliflerinde yemek tarifleri de yaziyormus diye okumustum.
HARBE GİDEN
Öldür kızı madem soğudunsa hahaha!catboy wrote:Ben yazmayı planlıyordum ama araya o kızı soktunuz, ben de direk soğudum kusura bakmayın
Vallahi bassin Adnan evi kapsin gotursun... Heykeli de dusurmus olsun kiz... Aha kiz gider heykel kalir daha ne... Dayiyi da bulur artik Axel kendi basina... : ) )
HARBE GİDEN
Vallahi en son ben yazdim, olay benim denetimimden cikti... Ben her turlu hikayeye varim. Eskiden ilkokulda oynardik bu oyunu, hikayenin gidisatini hep degistirirdim. : ) ) )
HARBE GİDEN
Olaya biraz ilginçlik katmaya çalıştım.
Fırsat buldukça da karakterlere biraz daha şekil vermek hoşuma gidiyor. karakter özellikleriyle ilgili ayrıntılar veriyorum. Arada siz de yapın eğlenceli bence. Yoksa psikolojik yapılarını ben belirlemiyim hep.
Aslında genel bir gidişat görünse bile hikaye çok değişik yerlere kayabilir gibi görünüyor. Daha Adnan'ın nasıl biri olduğu bile belli değil. Her şeyi değiştirebilir. şimdi çok fazla şey de yazmayıp hikayeye saklayayım fikirleri.
Güzel gördüğünüz bir değişiklik varsa radikal de olsa çekinmeyin bence. Yapın gitsin. Beklemediğin bir yere gelmişken hikayeyi toplamak daha eğlenceli değil mi ?
Fırsat buldukça da karakterlere biraz daha şekil vermek hoşuma gidiyor. karakter özellikleriyle ilgili ayrıntılar veriyorum. Arada siz de yapın eğlenceli bence. Yoksa psikolojik yapılarını ben belirlemiyim hep.
Aslında genel bir gidişat görünse bile hikaye çok değişik yerlere kayabilir gibi görünüyor. Daha Adnan'ın nasıl biri olduğu bile belli değil. Her şeyi değiştirebilir. şimdi çok fazla şey de yazmayıp hikayeye saklayayım fikirleri.
Güzel gördüğünüz bir değişiklik varsa radikal de olsa çekinmeyin bence. Yapın gitsin. Beklemediğin bir yere gelmişken hikayeyi toplamak daha eğlenceli değil mi ?
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı