Gizli Hakkinda

Birisi hikayeyi başlatır ve herkes tarafından devam ettirilir.
Firble
Forum Yöneticisi

Gizli Hakkinda

Post by Firble »

Belki biraz burada da tartissak iyi olacak... : ) ) ) ) Biraz olayin yonunu degistirmis olabilirim. Ama simdi ne olabilir.... Ben kizin yerinde olsam eski erkek arkadasimin boyle bir teklifini ( caktirmadan Paris'e goturmeyi teklif ediyor sonucta ) kabul etmezdim... Sonucta ayrilmissin... Neyse bir seyler yazayim.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Tamam ama kız hipi bi kere, ve hiçbir hipi Paris'i kaçırmaz! :D
Image
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Bi dakka ya! Bu kızın aylar sonra çat kapı gelmesi ve heykelciğimi unutmuşum demesi bir tek bana mı tuhaf geliyor acaba? :-P
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Ben yazmayı planlıyordum ama araya o kızı soktunuz, ben de direk soğudum kusura bakmayın :D
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Eeee kardes.. Kulaktan Kulaga bolumunun iste en sinir bozucu yani... Ocakbasi oykulerinden farkli olarak oyku her yone ilerleyebilir. Yani parsomen yemek tarifi falan bile cikabilir ileride.. : ) ) )

Hitit hiyerogliflerinde yemek tarifleri de yaziyormus diye okumustum.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

catboy wrote:Ben yazmayı planlıyordum ama araya o kızı soktunuz, ben de direk soğudum kusura bakmayın :D
Öldür kızı madem soğudunsa hahaha! :evil: :mrgreen: Artemis öldürdü mesela profesörü ama Axel'i öldürmeyin bari arkadaşlar o baş kahraman. Ama isterseniz edit ile adını değiştirebiliriz :-P Ben koymuştum sanırım, ne düşündüysem! Axe-l :roll:
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Vallahi bassin Adnan evi kapsin gotursun... Heykeli de dusurmus olsun kiz... Aha kiz gider heykel kalir daha ne... Dayiyi da bulur artik Axel kendi basina... : ) )
HARBE GİDEN
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Bence kız Axella gelsin, Paris sonuçta, aşk maşk olur aralarında. Bir de ben şey düşündüm, uçakla gidemesinler. Hava sisli falan olur, ne bileyim. Uzun bir tren yolculuğu, sonra trendeki katil :D
Image
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Vallahi en son ben yazdim, olay benim denetimimden cikti... Ben her turlu hikayeye varim. Eskiden ilkokulda oynardik bu oyunu, hikayenin gidisatini hep degistirirdim. : ) ) )
HARBE GİDEN
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Pek bir arkeoloji temalı öykü düşünmüyorsunuz desenize? :)
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ben arkeoloji temasinda tutmaya calistim... Ama tema sonucta yazanlara bagli... Her yone donebilir. Hicbir kural yok...
HARBE GİDEN
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Olaya biraz ilginçlik katmaya çalıştım.

Fırsat buldukça da karakterlere biraz daha şekil vermek hoşuma gidiyor. karakter özellikleriyle ilgili ayrıntılar veriyorum. Arada siz de yapın eğlenceli bence. Yoksa psikolojik yapılarını ben belirlemiyim hep.

Aslında genel bir gidişat görünse bile hikaye çok değişik yerlere kayabilir gibi görünüyor. Daha Adnan'ın nasıl biri olduğu bile belli değil. Her şeyi değiştirebilir. şimdi çok fazla şey de yazmayıp hikayeye saklayayım fikirleri.

Güzel gördüğünüz bir değişiklik varsa radikal de olsa çekinmeyin bence. Yapın gitsin. Beklemediğin bir yere gelmişken hikayeyi toplamak daha eğlenceli değil mi ?
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ben biraz size bırakayım. Bana kalsa Adnanı hemen sokacaktım eve...
HARBE GİDEN
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Soksana abi kimse karışmıyor :D
Bu işin güzelliği burada değil mi zaten?
Been there. Seen that. Got the scars.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Yok yav... O kadar hızlı her şey değişmesin. Ben yazdım mı, hikayeye nereye gider bilmiyorum.
HARBE GİDEN
Post Reply