senaryo istek...

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Post Reply
ZINDIK
Kullanıcı
Kullanıcı

senaryo istek...

Post by ZINDIK »

merhaba arkadaşlar.. yeni bir oyuna başlayacaaz elinizde hazır senaryo vamı.. varsa mail atabilirmisiniz yada indirilecekler kısmın atarmısınız... dm arkadaşlar daha önce oynattığınız oyunlarda olur...mail adresim: gatotkacha1@yahoo.com

şimdiden teşekkürler...
Dilbao
Başbüyücü

Post by Dilbao »

Hazır senaryo istiyorsan Kazaa gibi yerlerde ara. Ama türkçe istiyorum dersen bulman imkansız gibi birşey. Ã?ünkü el yapımı senaryolar asla satılanlar gibi ince ince ayarlanmaz, genelde fikir üzerine düşünülür ve oynatılır. Zaten yazılan tüm ayrıntılar da defter gibi yerlere yazıldığından bigisayarında hazır senaryo saklayan birini bulmak oldukça zor.

Ama yine de eğer istersen bu konularda yardımcı olurum.

Ama unutma ki DM kişilik yaratıcı olmalı, en saçma anda bile söyleyecek sözü olmalı. Kitaba bağlı oynatma sesli kitap okumaktan farksız olacaktır.
"Lovefull Evil"
flintfireforge
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by flintfireforge »

Sitemiz de Türkçe ve İngilizce senaryolar var. Kazaa kullanmaya da gerek yok. Sitemizin indirilecekler başlığı altında senaryolarımıza ulaşabilir ve indirebilirsiniz.
Ivellius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ivellius »

senaryoyu dm kendisi yazmalo bence.hazırsenaryolar biryere kadar götürür.oyunculardan biri olmadık bi soru sorar,olmadık bi hareket yapar sen bu hareketin sonucunu elindeki metinde bulamazsın.birşey sallarsın bu sefer de tutuarsız olur belki.iş yine dm'in yaratıcılığında bitiyor.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Hazır senaryoların kullanılması iyi oluyor ama Dm ödevini evde çalışıp oynatmaya gelmeli yoksa boyna karşında okuya okuya çeviri yapıyorlar ara veriyorlar durmadan garip oluyor...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Shadowmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Shadowmaster »

Raistlin wrote:Hazır senaryoların kullanılması iyi oluyor ama Dm ödevini evde çalışıp oynatmaya gelmeli yoksa boyna karşında okuya okuya çeviri yapıyorlar ara veriyorlar durmadan garip oluyor...
Amatörlük zamanlarını mı hatırladın :D
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Ã?dev yapmak dedinizde kendimi bi gözden geçirdim.pek öyle çalışkan bi dm değilim sanırım.NPC'lerin konuşmalarını falan yazmam hiç.eğer önemliyse bi ortamın haritasını çizerim önce.bazen onu da çizmem.Tembel DM sınıfına giriyorum sanırım.Doğaçlama takılıyoruz yani :D
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Quel-Shin wrote:Ã?dev yapmak dedinizde kendimi bi gözden geçirdim.pek öyle çalışkan bi dm değilim sanırım.NPC'lerin konuşmalarını falan yazmam hiç.eğer önemliyse bi ortamın haritasını çizerim önce.bazen onu da çizmem.Tembel DM sınıfına giriyorum sanırım.Doğaçlama takılıyoruz yani :D
Doğaçlama konuşma daha iyi zaten. Hatta olaylarda da doğaçlama yapabiliyorsan senden iyi DM yoktur bence... Ama önceden karakterlerin değişik kişisel özelliklerini belirlemen lazım yoksa bütün karakterler "karaktersiz" olurlar...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Post Reply