merhaba arkadaşlar.. yeni bir oyuna başlayacaaz elinizde hazır senaryo vamı.. varsa mail atabilirmisiniz yada indirilecekler kısmın atarmısınız... dm arkadaşlar daha önce oynattığınız oyunlarda olur...mail adresim: gatotkacha1@yahoo.com
şimdiden teşekkürler...
senaryo istek...
Hazır senaryo istiyorsan Kazaa gibi yerlerde ara. Ama türkçe istiyorum dersen bulman imkansız gibi birşey. Ã?ünkü el yapımı senaryolar asla satılanlar gibi ince ince ayarlanmaz, genelde fikir üzerine düşünülür ve oynatılır. Zaten yazılan tüm ayrıntılar da defter gibi yerlere yazıldığından bigisayarında hazır senaryo saklayan birini bulmak oldukça zor.
Ama yine de eğer istersen bu konularda yardımcı olurum.
Ama unutma ki DM kişilik yaratıcı olmalı, en saçma anda bile söyleyecek sözü olmalı. Kitaba bağlı oynatma sesli kitap okumaktan farksız olacaktır.
Ama yine de eğer istersen bu konularda yardımcı olurum.
Ama unutma ki DM kişilik yaratıcı olmalı, en saçma anda bile söyleyecek sözü olmalı. Kitaba bağlı oynatma sesli kitap okumaktan farksız olacaktır.
"Lovefull Evil"
-
flintfireforge
- Kullanıcı

-
Shadowmaster
- Kullanıcı

Amatörlük zamanlarını mı hatırladınRaistlin wrote:Hazır senaryoların kullanılması iyi oluyor ama Dm ödevini evde çalışıp oynatmaya gelmeli yoksa boyna karşında okuya okuya çeviri yapıyorlar ara veriyorlar durmadan garip oluyor...
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
Doğaçlama konuşma daha iyi zaten. Hatta olaylarda da doğaçlama yapabiliyorsan senden iyi DM yoktur bence... Ama önceden karakterlerin değişik kişisel özelliklerini belirlemen lazım yoksa bütün karakterler "karaktersiz" olurlar...Quel-Shin wrote:Ã?dev yapmak dedinizde kendimi bi gözden geçirdim.pek öyle çalışkan bi dm değilim sanırım.NPC'lerin konuşmalarını falan yazmam hiç.eğer önemliyse bi ortamın haritasını çizerim önce.bazen onu da çizmem.Tembel DM sınıfına giriyorum sanırım.Doğaçlama takılıyoruz yani
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power