Fallout tarzı ancak daha mistik bir dünyaya WoD yorumu getirilmiş bir oyun Heritage.Bide fallouttan daha aşmış teknolojiler var.
4-5 arası oyuncu arıyorum.
WoDda serbestlik ön plandadır ama herkezden iyi huylu,eli yüzü düzgün karakterler bekliyorum
Peşin peşin söyliyim epik ,gotik,punk ve primal yapıda bir kahramanlık oyunu.O nasıl oluyo demeyin baya ilginç oluyor.Zaten olay fallouta çekince çok değişik tatlar aynı yerde oluyor.
Vampire,WW,Mage baz anlınarak hazırlanan karakter sınıflarıyla oynanıyor.Nano-augmented agents(aşır:Deus Ex),keepers of loom(aşır:mage the SC),savaşçılar(aşır:vampire) gibi.
Tüm karakterlerde special technics adı altında gift alma olayıda var.Yani bir açıdan mage-vampire-ww karma partisi gibi oluyor.Bide süpriz sınıflar var.
Kendimden bahsediyim biraz .Zarları sevmem.Power Playden hiç hazzetmem.Fazlaca dramatik sahnelere kaçarım.Oyunculardanda dramatik haraketler beklerim.Rp yapan gelir ciğerimi yer.
Deneyimi ön planda tutmuyorum ancak kesinlikle istekli oyuncu arıyorum.İstekli olduktan sonra oynarken öğrenilecek bir oyun,çok ağır karakterin kendisini keşfetmesi öğeleri üzerine kurulu.BEn bilmiyorum olmaz bana demeyin 1 saatte karakteri yaparken zaten WoD'un temel kuralları üzerinden geçeriz,geri kalan ayrıntıları zaten oyun içinde karakterinizle beraber keşfetseniz daha zevkli olur.
utku.sonmez@isbank.net.tr den msnde bana ulaşabilirsiniz.İsim soyadda yazıyor orda
şöyle bi yazıyı okuyunca bende şaka izlenimi yarattı ama çok ciddi şaka değil bu.
Denendi bu oyun daha öncede çok garip talihsizlikler yaşandı.Bir oyuncu okulu bıraktı,İstanbula döndü.Bir tanesi okuldan ayrıldı Ã?ssye kasmaya başladı.Bir tanesi nişanlancağını ve F.R.Pyi bıraktığını açıkladı gibi...Hepside dediklerini yaptılar.Bende anlattım tüm hikayeyi,oyunu kapatmak geriye ama içimde uktedir şu oyunu oynatamamak.Yepyeni karakterlerle chronicle yı baştan başlatıyım diyorum bakalım bu sefer nasıl akacak olaylar.Eski oyunculardan biri şu topici görürse çok gülecek adam azmetti oynatacak diye