Selamlar arkadaşlar,
Kuzenim deniz (nick ini bilmiyorum..) sayesinde böyle bir siteden haberdar oldum

.... Odtü bilim kurgu ve fantazi topluluğunun yeni yönetim kurulu adına buraya böyle bir yazı yazmayı uygun gördüm... (beni zincir zırh kısmından hatırlayanlar olabilir

). Metucon 2004 hakkındaki görüşleriniz, bu aktiviteyi hazırlayan bizleri gerçekten oldukça sevindirdi. Hepinizi metucon 2005 e bekleriz.. Bu kadar erken haber vermemin sebebi bundan önceki metuconların tanıtım ve duyuru yönünden eksinlik çektiklerine karar vermiş olmamızdır... Bu sefer işi biraz daha sağlam tutup yine 19 mayıs 2005 zamanında yapacağımız metucon u hemen "ilgililere"

haber verelim ve bu konuda sizlerin de görüşlerini alalım dedik..
Metucon u gelecek sene biraz daha geliştirmeyi amaçlamaktayız. şu anda işler kesinleşmeden kesin bişeyler söylemek istemem ama, sizlere gerçekten çok hoş bir süpriz yapmak niyetindeyiz

. Metucon da oyun oynatmak isteyen arkadaşların (özellikle de live action role play games, LARP) konusunda bizimle 19 mayıstan en az 2 ay önce iletişim kurması çok iyi olur... İletişim için:
esatora@yahoo.com
Herkese şimdiden teşekkürler