METUCON 2005

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
sator
Kullanıcı
Kullanıcı

METUCON 2005

Post by sator »

Selamlar arkadaşlar,
Kuzenim deniz (nick ini bilmiyorum..) sayesinde böyle bir siteden haberdar oldum :D .... Odtü bilim kurgu ve fantazi topluluğunun yeni yönetim kurulu adına buraya böyle bir yazı yazmayı uygun gördüm... (beni zincir zırh kısmından hatırlayanlar olabilir :D ). Metucon 2004 hakkındaki görüşleriniz, bu aktiviteyi hazırlayan bizleri gerçekten oldukça sevindirdi. Hepinizi metucon 2005 e bekleriz.. Bu kadar erken haber vermemin sebebi bundan önceki metuconların tanıtım ve duyuru yönünden eksinlik çektiklerine karar vermiş olmamızdır... Bu sefer işi biraz daha sağlam tutup yine 19 mayıs 2005 zamanında yapacağımız metucon u hemen "ilgililere" ;) haber verelim ve bu konuda sizlerin de görüşlerini alalım dedik..
Metucon u gelecek sene biraz daha geliştirmeyi amaçlamaktayız. şu anda işler kesinleşmeden kesin bişeyler söylemek istemem ama, sizlere gerçekten çok hoş bir süpriz yapmak niyetindeyiz :D . Metucon da oyun oynatmak isteyen arkadaşların (özellikle de live action role play games, LARP) konusunda bizimle 19 mayıstan en az 2 ay önce iletişim kurması çok iyi olur... İletişim için: esatora@yahoo.com
Herkese şimdiden teşekkürler :)
spawn77
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by spawn77 »

İzmir tayfası olarak rahatsız edicez sizi yurtlarda mayısta görüşmek üzere....
I am the banisher, the ill will that snuffs the final candle
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

bizde bursa tayfası oloarak 2 kişi kstılabilirz büyük ihtimalle rezervasyonlar burdanmı yapılıyor :D 8)
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Yav site ODTUde güçlü bildiğim kadarı ile.. Ã?SS ye girenlerden de kazanan olmuştur ksin. Site üzerinden bir organizasyon olsa güzel olur gibi geliyoo. Öle olur di mi olur her halde..
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

bizde bursa tayfasý oloarak 2 kiþi kstýlabilirz büyük ihtimalle rezervasyonlar burdanmý yapýlýyor
Rezervasyonlar ve oyunlara kayıt bizzat metuconun sitesinden yapılıyor.Geçen sene geldim bu senede gelmeyi planlıyorum bir yardımım dokunursa sevinirim.Bildiğim ve gördüğüm arkadaşlara bunu şimidden söyliyeceğim.
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

rezervasyon konusu bir şakaydı ama ilgilendiğin için teşekkür ederim sitenin adresini verirmisiniz...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

http://www.metu.edu.tr/home/wwwsffs/metucon/

Sanrım bu adresti emin değilim ama bu olabilir belki :D :twisted: :roll:
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

denedim ama load çekiyor uzun süre açılmadı
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ã?yle ama rezervasyon için gerekli bir numara ve şifre var kiii bunu ODTUden veya galiba bazı büyük şehirlerin bazı yerlerinden almak gerekiyor. Tabii ODTUden bir arkadş alıp şifreleri elektronik posta ile de gönderebilir.
Dm kayıtlarına gelince bunlar galiba direk siteden yapılabiliyor.. Amafrpworld de galiba ayarlayabiliyor. Sanırım geçen sefer Azalin oyun oynatmış. O biliyodur her halde..
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

arkadaşlar bu konuda ufak bir bilgi geçti elime sizinle paylaşmak isterim metucon un içeriği ile ilgili bir yazı

Abi bir çeşit frp ve bilimkurgu şenliği.. Odtu bilimkurgu ve fantezi topluluğu düzenliği.. Söz konusu etkinlik sırasında... masada yaklaşık 50 60 kadar oyun oynatıldığını duydum üç günde. Sayı daha fazla olabilir.
Bu arada beş kadar da LARP denen oyunlardan var ki bunlar oynanırken.. oyun dmin getirdiği aletler kıyafetlerle hareket de edilerek canlandırılıyor... Hatta kapalı bir ortam da mekan bile değiştiriliyor bazen..
Bunun dışında kitap resim zar zar kutusu gibi nesneler satılıyor. Film seminer gibi şeyler oluyor.
Kılıç kalkan zırh... Asa hopak ve bazen galiba mancınık gibi şeylerin yapıldığı birkaç tane atölye çalışması oluyor.
Bi de çok abartılan bir kotümlü parti var.. (galiba kostümsüz gelenleri almıyorlarmış diyolar.. Ama alınıyodur her halde... )
Geçen sefer epey bir frpworld lü buluşmuş fantazi sanat bölümünde resimleri vardı galiba.. ama galiba bölüm tam düzenmemiş.

herkes zevk alıcaktır umarım frp world tayfası yoğun destek verirde buluşuruz orada
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Geçen sene ve önceki sene gidenler var bu sitetde .
Bene geçen sene ilk kez gidenlerdenim ama yanımda daha tecrübeli iki arkadaşım yok yok dostum vardı.
Pelinpel ve Warhawk onlarıda buradan anayım :)

Neyse sonuç olrak biz hep gidiyoruz.
Zaten Findor seninle Uludağda bir yerde karşılaşıcaz,mutlaka bursaya gelicem,dağ tepe dinlemeyiz.

Metu Con con da da :) buluşuruz elbet 8)
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

ne demek yaa
her zaman her yerde en büyük bizim abicimm :D
uludağda gelmek istiyen olursa kışın bi etkinlik ayarlarım sizlere
manyak olur ilk önce atv lerle bi gezi ondan sonra larp yaparız snowboard öğretirim sizlere ama konuşuruz daha var
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Yaa ATVlerle gezi nasıl oluyo yaa bi anlatsana..
HARBE GİDEN
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Abicim anlatamam yaşaman lazım acayip çılgın oluyor daha geçen güz gezmeye çıktık dağda yarıştık bi yayla var 15 atv ile
çok acayip bir duygu
bu araçlar kiralanıyor ama çevrem olduğu için büyük ihtimalle çok ucuz bir miktar olucaktırrr isterseniz böyle bir organizasyonu düşünebiliriz bu konuya istek gelirse bi başlık açar tartışırızzz

bu işler acayip zevkli oluyor hele doğa ile iç içe olmak acayip güzel
atv lerde acayp güzel ve güçlü araçlar herkese öneriyorum
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Olabilir yaa canım çekti şimdi.
HARBE GİDEN
Post Reply