Loncalar ve Toplum
Loncalar ve Toplum
Arkadaşlar fikrinizi öğrenmek istediğim bir konu sizce hırsız loncaları ne ölçüde gereklidir. Bir hırsız için değil toplum için diyorum sice bu örgütlerin toplumda belli kesimleri kontrol altına alıp onlara yaşama şansı vermek gibi bir fonksiyonu var mı yoksa bu aslında loncalar olmasa da başka organizasyonlarca üstlenilebilecek bir görev mi?
Biraz karmaşık oldu galiba. Neyse anlamadıysanız söyleyin tekrar yazarım.
Biraz karmaşık oldu galiba. Neyse anlamadıysanız söyleyin tekrar yazarım.
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Dediğim kitapların tamammı türkçe.
Bunun dışında ayrıntılar için herkesi çatım altında toplayıp tanıttığım kumarhaneme buyrun (bkz. "Uyanın" başlığı!).
Ayrıca düşündüğünüz gibi sadece fakir ve sefil yerles için değil en zengin , ihtişamlı ve gösterişliler içinde loncalar çok faydalıdır.
*Talen Quicksilver
Bunun dışında ayrıntılar için herkesi çatım altında toplayıp tanıttığım kumarhaneme buyrun (bkz. "Uyanın" başlığı!).
Ayrıca düşündüğünüz gibi sadece fakir ve sefil yerles için değil en zengin , ihtişamlı ve gösterişliler içinde loncalar çok faydalıdır.
*Talen Quicksilver
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Hırsız loncaları korkutucu yerlerdir. Bunlara muhtaç kalınıyorsa şehirlerde hakikaten bir şeyler değişmeli bence değiştirilmeli.
Ozanlık ruhun coştu yine.
Oraya girmişti kurtulmak için
Onu izleyen hayallerden
Ve yalnızlığından onu deli eden
Gücü bulmayı istiyordu ve belki sevgiyi
Bulduğu şey ise bir yalandı sadece
Yıllarca onu içine çeken bir yalan
Ve gerçeği anlayıncaysa geç olacaktı
Çok geç....
Gnom Ozan Firble (flütle bir şarkı da besteleyeceğim bu şiir için)
Ozanlık ruhun coştu yine.
Oraya girmişti kurtulmak için
Onu izleyen hayallerden
Ve yalnızlığından onu deli eden
Gücü bulmayı istiyordu ve belki sevgiyi
Bulduğu şey ise bir yalandı sadece
Yıllarca onu içine çeken bir yalan
Ve gerçeği anlayıncaysa geç olacaktı
Çok geç....
Gnom Ozan Firble (flütle bir şarkı da besteleyeceğim bu şiir için)
Uzun süre ben de loncalara kötü bakmıştım artık emin değilim. Onlar noolursa olsun insanlara bir hayat veriyorlar her ne kadar bedelini isteseler de ki kimi zaman bu bedelin çok da yüksek olmadığını da sanırım kabul etmek gerekiyor. Sonuçta onların anlamını ancak onların yokluğunda anlayabiliyor insan.