Eskişehir..

“şöyle güzel bir oyun oynatan olsa da oynasak” ya da "Oyun oynatacağımda adam var mıdır ki acep?"diyorsanız bu bölüm tam size göre...
pelinpel
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pelinpel »

eskişehir gerçekten mükemmel bir memlekettir.Sizi kıskanıyorum açıkçası. Evet 4 sene önce bir kulüp kurduk ama iki sene süper faaliyet gösterdikten sonra benim ve diğer çekirdek kadronun mezun olmasıyla bütün emekler çöpe gitti. Ben okula başladığımda bir kaç arkadaşım dışında kimsenin frp den haberdar olmadığını sanıyordum ama kulübü kurup da ilanları asmaya başladığımızda muazzam bir ilgiyle karşılaştık, eğer kulübü tekrar canlandırmak isterseniz bana mail atın, elimden geleni yaparım. pelinpel@hotmail.com
Gittikçe uzaklaşıyorum, her şey bulanık gözüküyor, bir şey beni çekip götürüyor.....engelleyemiyorum.... sonsuzluğun içinden kısık bir ses geliyor....naber lan ?
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Biraz alakasız olucak ama bu "pelinpel" nicki bana çok tanıdık geldi. Acaba bir ortamda karşılaşmış olma olasılığımız var mı ya da aynı masaüstü rp de. Muallakta kaldım :)
Only God can Judge me!
Lloth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lloth »

Valla gerçekten iyi olur böyle bir klübün tekrar açılması.
Eskişehir potansiyeli yüksek ama toplanamıyoruz işte.
Tekrar bir frp festivali türevinde birşey yapılamaz mı?
:)
pelinpel
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pelinpel »

Duydum ki kulüp tekrar faaliyete geçmiş. Çok sevindim, sizlere bol oyunlu günler :D
KenTaky valla ortamlara girmeyeli 6 aydan fazla oluyor ama belki metu da karşılaşmışızdır....
Gittikçe uzaklaşıyorum, her şey bulanık gözüküyor, bir şey beni çekip götürüyor.....engelleyemiyorum.... sonsuzluğun içinden kısık bir ses geliyor....naber lan ?
Lloth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lloth »

Arkadaşlar Yazın toplanılırsa hangi diyarda oynamayı düşünüyoruz_?
1.Dungeons&Dragons
2.Forgotten Realms
3.Dragonlance
4.Warhammer(güzel olur valla)
Bişeyler kararlaştıralım havalar düzeliyor yaz geliyor :wink:
fataldirt
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by fataldirt »

hah be yaw sonunda sağlıklı bi internet bağlantım oldu.. eskişehir harikadır mükemmeldir :D
bu arada ne demişler Forgatten Realms'tan şaşma Planescape'i aşma :P çok severim Planescape 'i ... gerçi yakın zamanda kendi grubuma cyberpunk tarzı bişiler oynatmayı düşünüom..nese...
eskişehirli ilgili insanlarla da tanışıp kaynaşmak lazım :)
Lloth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lloth »

Kimse yok mu yaw uff..
Kaldık yine oyunsuz
Hadi be Eskişehir birde öğrenci şehri olacan.
Bir oyun atamadık be topluca :cry: :evil:
Sufferly
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sufferly »

benim bildiğim bi High Elf var Eskişehir'de . onu bulsanıza?
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
axeseytan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by axeseytan »

Eskisehir tayfası öldü herhalde hic ses soluk cıkmyor.Yokumu sole oyun oynatacak bi DM.
axeseytan@hotmail.com
buzdaglarininleydisi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by buzdaglarininleydisi »

SLM ARKADAşLAR Bİ ESKİşEHİRLİ DE BENİM AMA BEN SANIM BURAYA KAZIK KAKANLARDANIM HEP BURDAYIM..MEMLEKETİMDİYE DEMİYOM AMA İİDR SEVERİM AMA FRP KONUSUNDA AZ GERİDE ...YENİ ATILIMLARA BENDE VARIM... :w00t:
buzdaglarininleydisi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by buzdaglarininleydisi »

SLM ARKADAşLAR Bİ ESKİşEHİRLİ DE BENİM AMA BEN SANIM BURAYA KAZIK KAKANLARDANIM HEP BURDAYIM..MEMLEKETİMDİYE DEMİYOM AMA İİDR SEVERİM AMA FRP KONUSUNDA AZ GERİDE ...YENİ ATILIMLARA BENDE VARIM... :w00t:
ukant
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ukant »

herkese selam bende 5 senedir eskisehirde okuyorum burda ortam super tam bir öğrenci sehri herkes herkesi tanır nerdeyse

frp ye gelince anadolu üniversitesi frp kulubu oldukça sağlam bildiğim kadarıyla bi ara eskisehirde frp kafe bile açılmıştı ama sonradan kapandı.eskisehirde frp oynamak isteyen arkadaslarla irtibata geçebilirim aranızda dm lik yapacak saglam biri varsa oynarız.
BaYkUsCh
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by BaYkUsCh »

arkadaşlar hazır senaryo sorunumuz war hazır senaryosu olan warmı elinde bu arada bende 4 yıldır eskişehirde örenciyim bu kadar frpye ilgi olduğunu bilmiodum hatta eskişehire geldiimde oynayamadım hiç frp kısa bi süre öncesine kadar frp oynamak için ankaraya gitmek zorunda kalıodum artık eskişehirdede oynayabiliorus :clap: :w00t:
Post Reply