Eskişehir..
eskişehir gerçekten mükemmel bir memlekettir.Sizi kıskanıyorum açıkçası. Evet 4 sene önce bir kulüp kurduk ama iki sene süper faaliyet gösterdikten sonra benim ve diğer çekirdek kadronun mezun olmasıyla bütün emekler çöpe gitti. Ben okula başladığımda bir kaç arkadaşım dışında kimsenin frp den haberdar olmadığını sanıyordum ama kulübü kurup da ilanları asmaya başladığımızda muazzam bir ilgiyle karşılaştık, eğer kulübü tekrar canlandırmak isterseniz bana mail atın, elimden geleni yaparım. pelinpel@hotmail.com
Gittikçe uzaklaşıyorum, her şey bulanık gözüküyor, bir şey beni çekip götürüyor.....engelleyemiyorum.... sonsuzluğun içinden kısık bir ses geliyor....naber lan ?
Duydum ki kulüp tekrar faaliyete geçmiş. Çok sevindim, sizlere bol oyunlu günler
KenTaky valla ortamlara girmeyeli 6 aydan fazla oluyor ama belki metu da karşılaşmışızdır....
KenTaky valla ortamlara girmeyeli 6 aydan fazla oluyor ama belki metu da karşılaşmışızdır....
Gittikçe uzaklaşıyorum, her şey bulanık gözüküyor, bir şey beni çekip götürüyor.....engelleyemiyorum.... sonsuzluğun içinden kısık bir ses geliyor....naber lan ?
hah be yaw sonunda sağlıklı bi internet bağlantım oldu.. eskişehir harikadır mükemmeldir 
bu arada ne demişler Forgatten Realms'tan şaşma Planescape'i aşma
çok severim Planescape 'i ... gerçi yakın zamanda kendi grubuma cyberpunk tarzı bişiler oynatmayı düşünüom..nese...
eskişehirli ilgili insanlarla da tanışıp kaynaşmak lazım
bu arada ne demişler Forgatten Realms'tan şaşma Planescape'i aşma
eskişehirli ilgili insanlarla da tanışıp kaynaşmak lazım
Eskisehir tayfası öldü herhalde hic ses soluk cıkmyor.Yokumu sole oyun oynatacak bi DM.
axeseytan@hotmail.com
axeseytan@hotmail.com
- buzdaglarininleydisi
- Kullanıcı

- buzdaglarininleydisi
- Kullanıcı

herkese selam bende 5 senedir eskisehirde okuyorum burda ortam super tam bir öğrenci sehri herkes herkesi tanır nerdeyse
frp ye gelince anadolu üniversitesi frp kulubu oldukça sağlam bildiğim kadarıyla bi ara eskisehirde frp kafe bile açılmıştı ama sonradan kapandı.eskisehirde frp oynamak isteyen arkadaslarla irtibata geçebilirim aranızda dm lik yapacak saglam biri varsa oynarız.
frp ye gelince anadolu üniversitesi frp kulubu oldukça sağlam bildiğim kadarıyla bi ara eskisehirde frp kafe bile açılmıştı ama sonradan kapandı.eskisehirde frp oynamak isteyen arkadaslarla irtibata geçebilirim aranızda dm lik yapacak saglam biri varsa oynarız.
arkadaşlar hazır senaryo sorunumuz war hazır senaryosu olan warmı elinde bu arada bende 4 yıldır eskişehirde örenciyim bu kadar frpye ilgi olduğunu bilmiodum hatta eskişehire geldiimde oynayamadım hiç frp kısa bi süre öncesine kadar frp oynamak için ankaraya gitmek zorunda kalıodum artık eskişehirdede oynayabiliorus
:w00t: