Silahlar

Her tür taktik, zırh, silah ve savaşçıları ilgilendiren konular için...
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

ben de bastard sword var seçme nedenine gelince 1.neden hediye olması , 2.neden usta işi +4 vuruyo tek el için feat gerekiyo ama bööle bi silah için seve seve alırım ayrıca at üzerinde kullanmak için bi heavy lance im var ve bide composite longbow

dahası şamda kayısı zaten :D
Selkinemus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Selkinemus »

En sevdiğim silah KATANA... Katana derim pes geçerim..Tanıtım filminde görmüştüm ne varsa ikiye ayırıyoo.Korktuğum silahlar ise bastard sword,crossbow ve de halberd...
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Selkinemus wrote:Katana derim pes geçerim..
Tek geçerim demek istedin galiba..

Uzanımlı silahların momentumdan gelen hasar potansiyelleri var ama
düşmanınız yakına gelirse işlevselliği biter. Bence en iyisi
çeviklikle kullanılan silahlar Epe vardı Oyuncunun Elkitabında
scimitar olması gerek türkçesinin, süper kesiyo walla, zırh mırh
hikaye.. Hele iki tane aldın mı eline direk elektrikli testere
oluyosun VIZZZZZZZZZ diye bi bakıyosun kıymık kıymık biçmişsinadamı .
Bi barbarianım vardı lvl 15-16 olmuştu çift epeyle yarıyodu walla..

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Khorrl Xornbane
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Khorrl Xornbane »

Ã?ekiç!
Bana kalırsa diyarlada en korktuğum şey benden başka çekiçli bir cücedir :D
Bence kesme ve delmeden daha piskopatca olduğu için ezerek öldürme ben çekiç diyorum.Tamam hantaldır kalkmaz yerinden ama indimide tam iner hani :twisted:
The dwarfs were warriors
of the mountains
in armor of steel and gold
adorned with the faces
of their ancestors
rilley
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by rilley »

Sırtımda çift elli bir palayla siyahlar giyinmiş bir şekilde ve gerktiği zaman yine eğimli (aragornunkine benzeyen) bir hançeri kullanarak düşmanlarıma kan kustururdum herhal...

(Palanın en sevdiğim yanı eğimi yüzünden karşındakini oyuna getirebilmen tabi çok akıllı ve usta biri değilse :wink: )
...lwnt....
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ...lwnt.... »

bi daha düşündim be bir cüce olarak baltadan wazgecmem warhammerda olabilir ama en iyisi mithril den yapılmış kutsal bir balta...
Gwindor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gwindor »

Her ne kadar ben özümde cüce de olsam -nickime bakmayın, uzuun olaylar silsilesinin sonucu o- katana veya güzel bir kılıç diyorum. Ama temiz iş çıkaranından, nazik hassas, dengeli, hafif...
...lwnt....
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ...lwnt.... »

Ama bir cucenin topuz kullanabiliceğini zannetmiyorum,ne bliim cüce we topuz zaten komik durur :D
Goddess
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Goddess »

Bir kere katana ve scimitar kesinlikle inanılmaz kullanışlı... Katana, iyi keser, hızlıdır vee tabi ki her yere girer incedir. Scimitar, drizzt abimizin (hatta dede, yaşı kaç oldu adamın...) tercihi ve iki tanesi yanyana geldiğinde karşı konulamaz bir silah... Ama, aslında bana göre en tatlısı, uzunundan bir spear ve gene uzun ve kıvrımlı (rakibin bir tarafını dürtecek şekilde...) bir hançer kombinasyonu. şöyle ki, spearın menzilinden çıkan adam, yakınına gelirse bir tarafına tek elle tuttuğunu varsaydığım (kullanmana gerek yok, kaldırabil yeter.) spearı koyarsın, diğer tarafını da hançerle savunursun. Onun dışında, işlevseldir hançer herkeste bulunur. Katillere de uyar... Bineğin varsa mızrak da kesinlikle çok iş görür...
" I came from the darkness behind and the darkness comes from the hopelessness I create... " (Necridman Kalimm, kara elf büyücüsü)
uLtior
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by uLtior »

bir savaşçı için en gerekli silah cesareti. cesareti olmazsa ver eline ustayapımı silah donar kalır. hiç olamdı yumruk, hizli refleksler, aikido.

Saygılarımla.
Goddess
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Goddess »

Ya baba öyle biliyorum tabi de, Salvatore yazdı seriyi bıraktı gitti... şimdi yok iblisin uyanışıdır bilmemnesidir yok Elbryan Wyndon'dur kafasına göre kahraman yaratıp yaratıp salıyor :P Ne ara tekrar devam eder drow dedemize (dede abi işte 90 yaş az mı!) o kadarını bilemiyorum, merakla bekliyorum... Ve bir önceki postta yazılan şeye de katılıyorum... Savaşçı savaşçı olurken cesaret ve maharete aynı oranda ihtiyaç duyar...
" I came from the darkness behind and the darkness comes from the hopelessness I create... " (Necridman Kalimm, kara elf büyücüsü)
Rotweiler
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Rotweiler »

Vallahi Kris ve ya Halberdden saşmamak lazım...
Demian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Demian »

Kamada karizmatik geliyor bana ama benim tercihim son mohikandaki kötü elemanin kulandigi balta hancer bilesimide iyiydi. :twisted:
Thorodin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Thorodin »

her silahın başka başka özellikleri var ama her açıdan ele alındığında benim favori silahım 'Kusari gama'

'Dungeon masters guide' da bu silahı yakalayabilenler hayran kalacaklardır.
Bir millet dara düştümü fahişeler bile azize kesilir!
tomb
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tomb »

adını bir dwarf resminin şereflendirdiği biri için silahlara bir sivrikulak bakışaçısıyla yaklaşımı talihsiz bir açıklama olarak görüyorum...:)
TOMB
Post Reply