dahası şamda kayısı zaten
Silahlar
-
Selkinemus
- Kullanıcı

-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Tek geçerim demek istedin galiba..Selkinemus wrote:Katana derim pes geçerim..
Uzanımlı silahların momentumdan gelen hasar potansiyelleri var ama
düşmanınız yakına gelirse işlevselliği biter. Bence en iyisi
çeviklikle kullanılan silahlar Epe vardı Oyuncunun Elkitabında
scimitar olması gerek türkçesinin, süper kesiyo walla, zırh mırh
hikaye.. Hele iki tane aldın mı eline direk elektrikli testere
oluyosun VIZZZZZZZZZ diye bi bakıyosun kıymık kıymık biçmişsinadamı .
Bi barbarianım vardı lvl 15-16 olmuştu çift epeyle yarıyodu walla..
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
Khorrl Xornbane
- Kullanıcı

Ã?ekiç!
Bana kalırsa diyarlada en korktuğum şey benden başka çekiçli bir cücedir
Bence kesme ve delmeden daha piskopatca olduğu için ezerek öldürme ben çekiç diyorum.Tamam hantaldır kalkmaz yerinden ama indimide tam iner hani
Bana kalırsa diyarlada en korktuğum şey benden başka çekiçli bir cücedir
Bence kesme ve delmeden daha piskopatca olduğu için ezerek öldürme ben çekiç diyorum.Tamam hantaldır kalkmaz yerinden ama indimide tam iner hani
The dwarfs were warriors
of the mountains
in armor of steel and gold
adorned with the faces
of their ancestors
of the mountains
in armor of steel and gold
adorned with the faces
of their ancestors
- ...lwnt....
- Kullanıcı

- ...lwnt....
- Kullanıcı

Bir kere katana ve scimitar kesinlikle inanılmaz kullanışlı... Katana, iyi keser, hızlıdır vee tabi ki her yere girer incedir. Scimitar, drizzt abimizin (hatta dede, yaşı kaç oldu adamın...) tercihi ve iki tanesi yanyana geldiğinde karşı konulamaz bir silah... Ama, aslında bana göre en tatlısı, uzunundan bir spear ve gene uzun ve kıvrımlı (rakibin bir tarafını dürtecek şekilde...) bir hançer kombinasyonu. şöyle ki, spearın menzilinden çıkan adam, yakınına gelirse bir tarafına tek elle tuttuğunu varsaydığım (kullanmana gerek yok, kaldırabil yeter.) spearı koyarsın, diğer tarafını da hançerle savunursun. Onun dışında, işlevseldir hançer herkeste bulunur. Katillere de uyar... Bineğin varsa mızrak da kesinlikle çok iş görür...
" I came from the darkness behind and the darkness comes from the hopelessness I create... " (Necridman Kalimm, kara elf büyücüsü)
Ya baba öyle biliyorum tabi de, Salvatore yazdı seriyi bıraktı gitti... şimdi yok iblisin uyanışıdır bilmemnesidir yok Elbryan Wyndon'dur kafasına göre kahraman yaratıp yaratıp salıyor
Ne ara tekrar devam eder drow dedemize (dede abi işte 90 yaş az mı!) o kadarını bilemiyorum, merakla bekliyorum... Ve bir önceki postta yazılan şeye de katılıyorum... Savaşçı savaşçı olurken cesaret ve maharete aynı oranda ihtiyaç duyar...
" I came from the darkness behind and the darkness comes from the hopelessness I create... " (Necridman Kalimm, kara elf büyücüsü)