kılıç pala hançer ok dışında alternatif
-
Chade_Fallstar
- Kullanıcı

-
mefistofeles
- Kullanıcı

moderatörlerden mertcane ın attığı mesajı ve benim attığım bu mesajı silmelerini .Ayrıca mesaj atacak arkadaş mızrak kılıç değil fazla kullanılmayan alternatif silahlar hakkında görüşlerini bekliyorm eğer bu konuyu tartılmak istiyorlarsa yeni bir mesaj atabilirlermertcane wrote:bana silah versinler yeter
-
Logan
- Kullanıcı

Kimsenin mesajı silinmiyecektir...
Bİde eyer detaylı bilgi için,dnd Ph ve dnd egzotik silahlar kitabı var...
Konunun sapmış halde gitmesi... durunda kitlenecektir..
Bİde eyer detaylı bilgi için,dnd Ph ve dnd egzotik silahlar kitabı var...
Konunun sapmış halde gitmesi... durunda kitlenecektir..
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Sturm_Ardeth
- Kullanıcı

ben altarnatif silahlardan bahsetmek istiyorum biraz çünkü arkadaşımızın isteği bu yönde yani kılıç balta vs yazmıycam tamamen alternatif ve güçlü bir kaç silah sölicem
her oyunda yoktur ama genelde bilinen adıyla 10 da bir yani pistol alternatif bir silahtır 10 da bi isminin de dayandığı yer 10 atışda 1 elinizde patlama olsılığıdır critical sistemi biraz daha farklıdır ve pistolün boyutuna göre dmg hesaplanır dm insiyatifi dunyasında barut bile hiç bulun mamıs olabilir tabiiki
flail diycem sonra 1 başlı dan 8 başlıya kadar çıkabilen topuz türleri vardır gayet ezici yıkıcı silahlardaır bu sialhla salça bile yapabilirsiniz
sonra net var bu bir tür balık ağı ama biraz daha farklı ağın içinde çırpınanı öğütsün die içi dikenlerle modifiye edilmiş bir ağ
bir sürü silah daha sayarım istersen dostum
ama istedimki ben az sayiyim ki başlık devam etsin istedim ki başlık özüne dönsün
her oyunda yoktur ama genelde bilinen adıyla 10 da bir yani pistol alternatif bir silahtır 10 da bi isminin de dayandığı yer 10 atışda 1 elinizde patlama olsılığıdır critical sistemi biraz daha farklıdır ve pistolün boyutuna göre dmg hesaplanır dm insiyatifi dunyasında barut bile hiç bulun mamıs olabilir tabiiki
flail diycem sonra 1 başlı dan 8 başlıya kadar çıkabilen topuz türleri vardır gayet ezici yıkıcı silahlardaır bu sialhla salça bile yapabilirsiniz
sonra net var bu bir tür balık ağı ama biraz daha farklı ağın içinde çırpınanı öğütsün die içi dikenlerle modifiye edilmiş bir ağ
bir sürü silah daha sayarım istersen dostum
ama istedimki ben az sayiyim ki başlık devam etsin istedim ki başlık özüne dönsün
şimdi o kadar alternatif silah saydık ama bence en güzelleri özel yapım silahlardır. Kendi ihtiyacınıza cevap verirler. Ã?rneğin iri ama hantal bir savaşçı çift elli kılıcına açacağı derin çentikler ile karşısındakinin Dex avantajını minimuma indirebilir. Karişısındakinin kılıcı çentikler içinde takılarak ona zaman kaybettirecektir.
Aynı şekilde simyasal malzemeleri atan bir silah ile oldukça uzaklara simyasal malzemeleri atabilir ve bunları kullanmak için atacağınız kişinin dibine kadar gitmeniz gerekmez.
Daha pek çok silah titpi düşünülebilir. Oay sizin hayal gücünüze ve DMlerin hayal gücüne bağlıdır.
Aynı şekilde simyasal malzemeleri atan bir silah ile oldukça uzaklara simyasal malzemeleri atabilir ve bunları kullanmak için atacağınız kişinin dibine kadar gitmeniz gerekmez.
Daha pek çok silah titpi düşünülebilir. Oay sizin hayal gücünüze ve DMlerin hayal gücüne bağlıdır.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
benim yarattığım bir silah var zaten vce bence mükemmelin boyut bulmuş halidir tam bir ölüm makinası ve tam bir hırsız yoldaşıdır
ama onu burda anlatmak uzun sürer resmini koyucam siteye biraz merak edin
ben bir kaç
alternatif silah daha sayiyim kimse saymıyo naapsam
1. blowgun bizim küçükken kalemlerle yada uzun borularla attığımız kagıtlar yerine bambularla atılan dart benzeri baya can yakan bullet lar atar
2. si trident bu yünan mitinde deniz tanrısının elinde ki silahdır 3 başı olan bu silah saplama ve disarm da başarılıdır
3. sü glave dir bu da oldukca can yakabilecek bir silah
4. sü orak hatta sadece orak kullana bilen bir tief di galiba kit bile var
ama onu burda anlatmak uzun sürer resmini koyucam siteye biraz merak edin
ben bir kaç
alternatif silah daha sayiyim kimse saymıyo naapsam
1. blowgun bizim küçükken kalemlerle yada uzun borularla attığımız kagıtlar yerine bambularla atılan dart benzeri baya can yakan bullet lar atar
2. si trident bu yünan mitinde deniz tanrısının elinde ki silahdır 3 başı olan bu silah saplama ve disarm da başarılıdır
3. sü glave dir bu da oldukca can yakabilecek bir silah
4. sü orak hatta sadece orak kullana bilen bir tief di galiba kit bile var
herhangi silahlardır. damage - critical - magical bağlamından kurtulabilirseniz, her bir silahın kendince mükemmeliyeti olduğunu farkedersiniz sanırım. ama yok abi bak biri 1d6 wuruyor 19-20 / x2 diğeri 18-20/ x2; hangisi rama ? tabii ki sağdaki derseniz, ı ıh olmaz böyle. silahların sacmalık sewiyesindeki özellikleri zaten kitaplarda yazıyor, oradan seç beğen al yapın bence, güçlü olun.
-
Logan
- Kullanıcı

Buda power play e giriyor canım arkaşım...
Bide kendin yaptırdırğın silahlar...
Avcunda saklanmış bir bıcak....
Yada... sırtında taşıdığın et döveceği gibi bir alet...
Yada çok hızlı kulana bileceğin katana...ki katanayı her baba yiğit kulanamaz...
Bide kendin yaptırdırğın silahlar...
Avcunda saklanmış bir bıcak....
Yada... sırtında taşıdığın et döveceği gibi bir alet...
Yada çok hızlı kulana bileceğin katana...ki katanayı her baba yiğit kulanamaz...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
nie abi bastard sword prof. warsa kullanırsın ne ki sonucunda kılıç
1. level fighter bie kullanıyohiç uzman olmasına falan gerek yok
tabi gerçek hayatta insanlar sadece kınından çıkartmayı örenmek için öürlerinden ömür harcıyorlar
ama ben 16 yaşımda 1. seviye dövüşçüyüm hıç bir sıfatım eğitimim yok işte babam demirciydi ben de dükkanda babamın dövdüğü dandik birbuçuk elli kılıçlarla oynuyodum büyüdüm strem yeter oldu babam aldı eline kılıcı bak böle sallanır bu dedi örendim adam oldum sora paranın gözüne vurdum şimdi katana kullanıyom da dene bilio 3.5 de
1. level fighter bie kullanıyohiç uzman olmasına falan gerek yok
tabi gerçek hayatta insanlar sadece kınından çıkartmayı örenmek için öürlerinden ömür harcıyorlar
ama ben 16 yaşımda 1. seviye dövüşçüyüm hıç bir sıfatım eğitimim yok işte babam demirciydi ben de dükkanda babamın dövdüğü dandik birbuçuk elli kılıçlarla oynuyodum büyüdüm strem yeter oldu babam aldı eline kılıcı bak böle sallanır bu dedi örendim adam oldum sora paranın gözüne vurdum şimdi katana kullanıyom da dene bilio 3.5 de
-
Logan
- Kullanıcı

3. de yada 3.5 ta katana varmı ???
kural kitabında...
Yok O yüzden ne biliyim onu kulanmak sağlam backg. ve bir kaç tane daha kural kitabı gerektir...
kural kitabında...
Yok O yüzden ne biliyim onu kulanmak sağlam backg. ve bir kaç tane daha kural kitabı gerektir...