kılıç pala hançer ok dışında alternatif

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
mertcane
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mertcane »

bana silah versinler yeter
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

iddialı sözler :D ama kılıç :P
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Bir sorcerer için alternatif olan mızraktır sanırım kendim kullandığımdan biliorum sora paladin için topuz olabilir sora warhammer felan
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Chade_Fallstar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chade_Fallstar »

mertcane wrote:bana silah versinler yeter
vaybe adam kendine güneniyo be abicim ama tabii en iyisi kılıç tipi silahlar
Spiked chain de gayet işlevli bi silah tabii
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

mertcane wrote:bana silah versinler yeter
moderatörlerden mertcane ın attığı mesajı ve benim attığım bu mesajı silmelerini .Ayrıca mesaj atacak arkadaş mızrak kılıç değil fazla kullanılmayan alternatif silahlar hakkında görüşlerini bekliyorm eğer bu konuyu tartılmak istiyorlarsa yeni bir mesaj atabilirler
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Kimsenin mesajı silinmiyecektir...

Bİde eyer detaylı bilgi için,dnd Ph ve dnd egzotik silahlar kitabı var...

Konunun sapmış halde gitmesi... durunda kitlenecektir..
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Sturm_Ardeth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sturm_Ardeth »

ben eğer ki yanlış hatırlamıyorsam Falcon adında bir kılıç yok mu? Normal Kılıç boylarında ancak pala kadar olmasada hafif eğik ve kılıcın bir kısmı tırtıklı parçalamak için.. :roll:

yanlış hatırlıyorsam affola ancak eğer ki doğruysa bence etkili bir silah!
" Let My Heart Go "
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

ben altarnatif silahlardan bahsetmek istiyorum biraz çünkü arkadaşımızın isteği bu yönde yani kılıç balta vs yazmıycam tamamen alternatif ve güçlü bir kaç silah sölicem

her oyunda yoktur ama genelde bilinen adıyla 10 da bir yani pistol alternatif bir silahtır 10 da bi isminin de dayandığı yer 10 atışda 1 elinizde patlama olsılığıdır critical sistemi biraz daha farklıdır ve pistolün boyutuna göre dmg hesaplanır dm insiyatifi dunyasında barut bile hiç bulun mamıs olabilir tabiiki

flail diycem sonra 1 başlı dan 8 başlıya kadar çıkabilen topuz türleri vardır gayet ezici yıkıcı silahlardaır bu sialhla salça bile yapabilirsiniz

sonra net var bu bir tür balık ağı ama biraz daha farklı ağın içinde çırpınanı öğütsün die içi dikenlerle modifiye edilmiş bir ağ

bir sürü silah daha sayarım istersen dostum
ama istedimki ben az sayiyim ki başlık devam etsin istedim ki başlık özüne dönsün
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

şimdi o kadar alternatif silah saydık ama bence en güzelleri özel yapım silahlardır. Kendi ihtiyacınıza cevap verirler. Ã?rneğin iri ama hantal bir savaşçı çift elli kılıcına açacağı derin çentikler ile karşısındakinin Dex avantajını minimuma indirebilir. Karişısındakinin kılıcı çentikler içinde takılarak ona zaman kaybettirecektir.

Aynı şekilde simyasal malzemeleri atan bir silah ile oldukça uzaklara simyasal malzemeleri atabilir ve bunları kullanmak için atacağınız kişinin dibine kadar gitmeniz gerekmez.

Daha pek çok silah titpi düşünülebilir. Oay sizin hayal gücünüze ve DMlerin hayal gücüne bağlıdır.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

benim yarattığım bir silah var zaten vce bence mükemmelin boyut bulmuş halidir tam bir ölüm makinası ve tam bir hırsız yoldaşıdır
ama onu burda anlatmak uzun sürer resmini koyucam siteye biraz merak edin

ben bir kaç
alternatif silah daha sayiyim kimse saymıyo naapsam

1. blowgun bizim küçükken kalemlerle yada uzun borularla attığımız kagıtlar yerine bambularla atılan dart benzeri baya can yakan bullet lar atar

2. si trident bu yünan mitinde deniz tanrısının elinde ki silahdır 3 başı olan bu silah saplama ve disarm da başarılıdır

3. sü glave dir bu da oldukca can yakabilecek bir silah

4. sü orak hatta sadece orak kullana bilen bir tief di galiba kit bile var
uwriel
Süresiz Banlanmıştır

Post by uwriel »

herhangi silahlardır. damage - critical - magical bağlamından kurtulabilirseniz, her bir silahın kendince mükemmeliyeti olduğunu farkedersiniz sanırım. ama yok abi bak biri 1d6 wuruyor 19-20 / x2 diğeri 18-20/ x2; hangisi rama ? tabii ki sağdaki derseniz, ı ıh olmaz böyle. silahların sacmalık sewiyesindeki özellikleri zaten kitaplarda yazıyor, oradan seç beğen al yapın bence, güçlü olun.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Buda power play e giriyor canım arkaşım...

Bide kendin yaptırdırğın silahlar...
Avcunda saklanmış bir bıcak....

Yada... sırtında taşıdığın et döveceği gibi bir alet...

Yada çok hızlı kulana bileceğin katana...ki katanayı her baba yiğit kulanamaz...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

nie abi bastard sword prof. warsa kullanırsın ne ki sonucunda kılıç

1. level fighter bie kullanıyohiç uzman olmasına falan gerek yok

tabi gerçek hayatta insanlar sadece kınından çıkartmayı örenmek için öürlerinden ömür harcıyorlar
ama ben 16 yaşımda 1. seviye dövüşçüyüm hıç bir sıfatım eğitimim yok işte babam demirciydi ben de dükkanda babamın dövdüğü dandik birbuçuk elli kılıçlarla oynuyodum büyüdüm strem yeter oldu babam aldı eline kılıcı bak böle sallanır bu dedi örendim adam oldum sora paranın gözüne vurdum şimdi katana kullanıyom da dene bilio 3.5 de
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

3. de yada 3.5 ta katana varmı ???
kural kitabında...

Yok O yüzden ne biliyim onu kulanmak sağlam backg. ve bir kaç tane daha kural kitabı gerektir...
Lazarus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lazarus »

sword and fıst kıtabında 3 ed.

mercury great sword 2d8 damage 20 crit x4 !!!
Post Reply