İnsan sevdiği için paradan ve aileden vazgeçer mi

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Sturm_Ardeth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sturm_Ardeth »

Bana göre geçilebilir.. Özellikle erkek vazgeçebilir herşeyden.. Ã?ünkü erkekler yapılarından büyümelerinden herzaman biraz daha dışarı meraklı olduğundan ve sonuçta belli bi yaştan sonra aileden uzaklaşmaya başladığından sevdiği uğruna onlardan vazgeçebilir.. Tabii ki tatlı dille olmak varken nasıl silinebilir bilmiyorum ama.. erkek sevdiği uğruna herşeyi yapar abi gerçekten seviyosaa.. ama inş ömrü sonuna kadar " BUNA DEğDİ " diebilir...

ALLAH HERKEZE " HERşEYE DEğDİ! " DENİLEBİLCEK SEVGİLİ BAHşETSİN İNşALLAH!!!
" Let My Heart Go "
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

Beckett wrote:"İki gönül bir olunca samanlık seyran olur" sözü tamamen sallamadır.Bence zengin ama insanlarla dalga geçmeyi seven insanlar tarafından söylenmiştir.İnsanlar bu saçma söze uyunca köşeden o insanlara bakıp kendi aralarında "ehühühü sazanlara bak hemende oltaya geldiler"gibilerinden cümle kuruyorlardır.Arsızlardır,utanmazlardır...

Ciddi bir açıklama gerekirse maddi durumu iyi olmayan ailelerde büyük çatlaklar gözlenmiş,
şiddetli kavgalar oluşmuştur.(bkz:Varoşlar,orta direk)Paranın olmadığı yerde saadet beklenmesi,gökkuşağının altında altın küpü bulmak gibi bir durumdur.Yani ben hayatımda hiçbir zaman parayı bırakıp sevgiliyi tercih etmem.Bunun paragözlülükle yakından ve çevresinden alakası yoktur tamamen reelist bakışla ilgisi vardır.Ailemide bir kıza tercih etmem.Ama 2. durumda mutlak istisna olabilir normaldir.
sana tamamen katılmakla birlikte ,

vazgeçilir dien arkadaşları bi daa düşünmeye davet ediyorum... sevgili ikamesi kolay, arzı bol bişi ... neyinden vazgeçemionuz?
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Selia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Selia »

Doğru doğru.Beckett tam konuştu bence.:)Dürüstçe
Asasin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Asasin »

ben insanınm geçerdim (yani sevdiğim olsaydı) demek ki (ben insan olduğuma göre) geçer
<div>hay aksi şeytan...</div><br />
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

tek kalemde silinebilir aile de para da..
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

aileden de geçilir paradanda ama buna değecek bir kız bulduğuna nasıl emin olacaksın? Sanırım bunca şeyi feda ettikten sonra o kızın yüzüne baktığında mutluysan sanırm doğru tercihi yapmışsındır.
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Paradan da aileden de vazgeçmezdim. Ya da vazgeçerdim, emin değilim. Kesin cevap vermek için önce aşkın nasıl birşey olduğunu gönlümle görmem gerek :)
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Bilemiyorum.Aslında mantıken vazgeçerin tarafını tuyuyorum.Fakat benim karakterim sebebiyle midir nedir ben vazgeçmezdim.(Yani şimdilik öyle düşünüyorum :) )Ama yine de büyük konuşmamak lazım.Bu konuda Setsuna'ya katılıyorum aşk ı tatmak gerek ..
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

vazgecmek doğru olandır...
fakat aile hadi bir yere kdar ama para olmayınca ben kendimi kötü hissederdim sevdiğime hakettiği gbi bakamadığım için...
bu nedenler her nekadar geçerdim desem bile, kendimi tanıdığım için paradan vaz gecemem...
ama öyle para dediysem milyarlarla oynayan bi adamda diil yani yetcek kdar olsa paramız yeter... :)
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

her durumda paradan vazgeçilir o çok zor bir soru değil fakal aile faktörü önemli bir şey ama her aşk fedakarlığı da yanında getirir bu yüzden vazgeçilir bence
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

aslına bi gece oturup kendi kendine " len sevdiğim için vazgeçerim ben bee.. ben buyum işte beee" demek saçmalık olur..

öbür türlü de zaten zamanla vazgeçersin.. yani mantık yürütüp seçmezsin birisini derim.

tabi ailen mi ben mi dien bri çıkmadığı takdirde :) burda da cevap beli zaten .. niheh
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Aslında para mı aile mi dediğinizde herkes muhtemelen aileyi seçer,ama böyle dolaylı bir soruda cevaplar değişebilir.Ben arkadaşım için aileden vazgeçen bir şahsiyet olarak aileden vazgeçilebilir diyorum.Ama aile mi para mı deseler,aile derdim tabi..Yani sonuç olarak beynim değil kalbim kazanıyor her türlü :)
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

Darktimes wrote:Yani sonuç olarak beynim değil kalbim kazanıyor her türlü :)
+1
işte aynen öyle...
ama değişebilir dediğim gbi...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
C_Deschain
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by C_Deschain »

Ya valla ikisindende vazgeçmezdim neden paradan vazgeçiyimki yani paramıda alır sevdiğim kızıda alır yoluma giderim yani.Paradan vazgeçmek saçma bişi yani,paranız olmayınca daha mı romantik bir ilişkiniz oluyo yani benim düşüncem böyle..
Aile konusuna gelince vazgeçmezdim ikisinide idare ederdim yani nedne hep kesin bi yöntem izliyimki ikisinide idare edebiliyosanız vazgeçmezdiniz...:)
<div>Tári Nénharma....</div><br>
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Para geçicidir, aşk geçicidir, aile kalıcıdır.
Aşk için paradan vazgeçilir (tabii iki kişinin hayatını sonu belli olmayan bir çulsuzluğa mahkum etmiyorsa) ama aileden asla ama asla vazgeçilmez.
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Post Reply