İnsan sevdiği için paradan ve aileden vazgeçer mi
-
Sturm_Ardeth
- Kullanıcı

Bana göre geçilebilir.. Özellikle erkek vazgeçebilir herşeyden.. Ã?ünkü erkekler yapılarından büyümelerinden herzaman biraz daha dışarı meraklı olduğundan ve sonuçta belli bi yaştan sonra aileden uzaklaşmaya başladığından sevdiği uğruna onlardan vazgeçebilir.. Tabii ki tatlı dille olmak varken nasıl silinebilir bilmiyorum ama.. erkek sevdiği uğruna herşeyi yapar abi gerçekten seviyosaa.. ama inş ömrü sonuna kadar " BUNA DEğDİ " diebilir...
ALLAH HERKEZE " HERşEYE DEğDİ! " DENİLEBİLCEK SEVGİLİ BAHşETSİN İNşALLAH!!!
ALLAH HERKEZE " HERşEYE DEğDİ! " DENİLEBİLCEK SEVGİLİ BAHşETSİN İNşALLAH!!!
" Let My Heart Go "
sana tamamen katılmakla birlikte ,Beckett wrote:"İki gönül bir olunca samanlık seyran olur" sözü tamamen sallamadır.Bence zengin ama insanlarla dalga geçmeyi seven insanlar tarafından söylenmiştir.İnsanlar bu saçma söze uyunca köşeden o insanlara bakıp kendi aralarında "ehühühü sazanlara bak hemende oltaya geldiler"gibilerinden cümle kuruyorlardır.Arsızlardır,utanmazlardır...
Ciddi bir açıklama gerekirse maddi durumu iyi olmayan ailelerde büyük çatlaklar gözlenmiş,
şiddetli kavgalar oluşmuştur.(bkz:Varoşlar,orta direk)Paranın olmadığı yerde saadet beklenmesi,gökkuşağının altında altın küpü bulmak gibi bir durumdur.Yani ben hayatımda hiçbir zaman parayı bırakıp sevgiliyi tercih etmem.Bunun paragözlülükle yakından ve çevresinden alakası yoktur tamamen reelist bakışla ilgisi vardır.Ailemide bir kıza tercih etmem.Ama 2. durumda mutlak istisna olabilir normaldir.
vazgeçilir dien arkadaşları bi daa düşünmeye davet ediyorum... sevgili ikamesi kolay, arzı bol bişi ... neyinden vazgeçemionuz?
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

vazgecmek doğru olandır...
fakat aile hadi bir yere kdar ama para olmayınca ben kendimi kötü hissederdim sevdiğime hakettiği gbi bakamadığım için...
bu nedenler her nekadar geçerdim desem bile, kendimi tanıdığım için paradan vaz gecemem...
ama öyle para dediysem milyarlarla oynayan bi adamda diil yani yetcek kdar olsa paramız yeter...
fakat aile hadi bir yere kdar ama para olmayınca ben kendimi kötü hissederdim sevdiğime hakettiği gbi bakamadığım için...
bu nedenler her nekadar geçerdim desem bile, kendimi tanıdığım için paradan vaz gecemem...
ama öyle para dediysem milyarlarla oynayan bi adamda diil yani yetcek kdar olsa paramız yeter...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
her durumda paradan vazgeçilir o çok zor bir soru değil fakal aile faktörü önemli bir şey ama her aşk fedakarlığı da yanında getirir bu yüzden vazgeçilir bence
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
aslına bi gece oturup kendi kendine " len sevdiğim için vazgeçerim ben bee.. ben buyum işte beee" demek saçmalık olur..
öbür türlü de zaten zamanla vazgeçersin.. yani mantık yürütüp seçmezsin birisini derim.
tabi ailen mi ben mi dien bri çıkmadığı takdirde
burda da cevap beli zaten .. niheh
öbür türlü de zaten zamanla vazgeçersin.. yani mantık yürütüp seçmezsin birisini derim.
tabi ailen mi ben mi dien bri çıkmadığı takdirde
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
Aslında para mı aile mi dediğinizde herkes muhtemelen aileyi seçer,ama böyle dolaylı bir soruda cevaplar değişebilir.Ben arkadaşım için aileden vazgeçen bir şahsiyet olarak aileden vazgeçilebilir diyorum.Ama aile mi para mı deseler,aile derdim tabi..Yani sonuç olarak beynim değil kalbim kazanıyor her türlü 
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

- C_Deschain
- Kullanıcı

Ya valla ikisindende vazgeçmezdim neden paradan vazgeçiyimki yani paramıda alır sevdiğim kızıda alır yoluma giderim yani.Paradan vazgeçmek saçma bişi yani,paranız olmayınca daha mı romantik bir ilişkiniz oluyo yani benim düşüncem böyle..
Aile konusuna gelince vazgeçmezdim ikisinide idare ederdim yani nedne hep kesin bi yöntem izliyimki ikisinide idare edebiliyosanız vazgeçmezdiniz...
Aile konusuna gelince vazgeçmezdim ikisinide idare ederdim yani nedne hep kesin bi yöntem izliyimki ikisinide idare edebiliyosanız vazgeçmezdiniz...
<div>Tári Nénharma....</div><br>