İZMİR TAYFASI
-
Elegost_Strider
- Kullanıcı

-
mefistofeles
- Kullanıcı

-
mefistofeles
- Kullanıcı

İzmir'de toplanılırsa süper olur.. Var mı bir plan falan? İlk biralar benden, ama yaşınız tutuyorsa...
İnsan (stat dağıtmak yerine zar atmış ama statları çok kötü gelmiş. DM de acımamış..)
2 commoner/1 expert
Lawful (kanunlara uyan, iyi bir vatandaş)
İnsan (stat dağıtmak yerine zar atmış ama statları çok kötü gelmiş. DM de acımamış..)
2 commoner/1 expert
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
-
mefistofeles
- Kullanıcı

-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

-
Janos_Audron
- Kullanıcı

bana uyar istediğiniz zaman. Cuma hariç. SSDShootingStar@hotmail.com msn. ulaşabilirsiniz bana buradan
sen izmirde misin?? tanışmak isterim...hatta okkalı bir WW partisi oynamak isterim.. ne olduğu önemli diil... VTM, Hunter, Demon...Anchorite wrote:İzmir'de toplanılırsa süper olur.. Var mı bir plan falan? İlk biralar benden, ama yaşınız tutuyorsa...
2 commoner/1 expert
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
-
mefistofeles
- Kullanıcı

arkadaşlar selamlar, buca'da oturuyorum ve ben de bu frp olayına girmeyi ciddi olarak düşünüyorum. fakat tecrübe sıfır, acemi bile değilim. sadece planescape torment, baldur's gate gibi oyunları oynadım bilmem frp'ye girişte yardımcı olur mu. dedim sanal ortamdan çıkıp gerçek hayatta da oynayalım şu oyunu. hatta izlesem bile olur nasılsa hiçbir şey bilmiyorum.
-
mefistofeles
- Kullanıcı

arkadaşlar msn tarzı konuşmaları özelden yaparsak , sadece buluşma istekleri falan hakkında buraları kullanırsak forum için daha hayırlı olacak kanaatindeyim... (sonra uyarmadı demeyelim mesajları silinmiş gördünüzde)
bilgi ve saygılarımla...
bilgi ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...