İZMİR TAYFASI

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Bilmemmi senin kalkan fırltarak adam öldürme çalışmalarını :D bu arada benim reel hayatta class'ım okçu.. sen anladın beni ;)
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
Elegost_Strider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Elegost_Strider »

dediğim gibi Mert kuşadasında haftaya pazartesi burda olur herhalde ben ancak mert kardeşimle gelebilirim.
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

İZmir tayfası beİm adım deniz sanırım site yazarı sayılıyorum.İzmirde düzenl irp grubu arıyorum gerçekten düzenli bu arada izmir tayfası toplanırsa herkesle tanışmak isterim
Hadi bir el atın artık
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

Bu arada bilmek istersiniz
Human
Necromencer
Naturel
Anchorite
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Anchorite »

İzmir'de toplanılırsa süper olur.. Var mı bir plan falan? İlk biralar benden, ama yaşınız tutuyorsa...

İnsan (stat dağıtmak yerine zar atmış ama statları çok kötü gelmiş. DM de acımamış..)
2 commoner/1 expert
Lawful (kanunlara uyan, iyi bir vatandaş)
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

Yav kimse cevap vermiycek mi yeniyiz diye yapıyosunuz değil mi :(
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

Bunun yeni eski ile alası yok herkesin işi var ve buluşma için zaman bulunamıyor bende isterim buluşmak ama zaman yok andak şubat tatilinde olur veya İzmirCon'da onun dışında biras zor.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Janos_Audron
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Janos_Audron »

bana uyar istediğiniz zaman. Cuma hariç. SSDShootingStar@hotmail.com msn. ulaşabilirsiniz bana buradan
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

Anchorite wrote:İzmir'de toplanılırsa süper olur.. Var mı bir plan falan? İlk biralar benden, ama yaşınız tutuyorsa...

İnsan (stat dağıtmak yerine zar atmış ama statları çok kötü gelmiş. DM de acımamış..)
2 commoner/1 expert
Lawful (kanunlara uyan, iyi bir vatandaş)
sen izmirde misin?? tanışmak isterim...hatta okkalı bir WW partisi oynamak isterim.. ne olduğu önemli diil... VTM, Hunter, Demon...
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

hadi bakalım bekliyorum meşgül insanlar bir toplanıp kaynaşalım artık değil mi ama
babayaro
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by babayaro »

selamlar arkadaşlar acemi ötesi,deneyimi 0 (yazıyla sıfır) eleman frp oynamak veya oynanırken tanık olmak istiyor.Sabah sabah birden esti lan ben neden oynamıyorum diye.Zevkli bir şeyse bizde mahrum etmeyelim kendimizi.
ignus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ignus »

arkadaşlar selamlar, buca'da oturuyorum ve ben de bu frp olayına girmeyi ciddi olarak düşünüyorum. fakat tecrübe sıfır, acemi bile değilim. sadece planescape torment, baldur's gate gibi oyunları oynadım bilmem frp'ye girişte yardımcı olur mu. dedim sanal ortamdan çıkıp gerçek hayatta da oynayalım şu oyunu. hatta izlesem bile olur nasılsa hiçbir şey bilmiyorum.
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

koçum benim ilk işin bir oyuncunun el kitabı alıp okumak askında ingilizce okusan çok daha rahat olur ,player s hand book okuduktan sonra oynarsın
İnşallah
Tabi bitirebilirsen daha ben bitiremedim :D
ignus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ignus »

e hoca tamam player's hand book'u okuruz da daha önce gelsek bi izlesek nedir ne değildir bi anlasak fena olmaz mı? yoksa daha kitabı okumadıysan bana böyle şeylerle gelme mi diyorsun :wink:
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

arkadaşlar msn tarzı konuşmaları özelden yaparsak , sadece buluşma istekleri falan hakkında buraları kullanırsak forum için daha hayırlı olacak kanaatindeyim... (sonra uyarmadı demeyelim mesajları silinmiş gördünüzde)

bilgi ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Post Reply