Ghost_OF_A_Rose wrote:Aşk insanı öldürmüyo. Neden hep kötü şeyler düşünürsüznü ki be dostlarım. Ã?yle işte...Aşk bu her aşk acıyla bitmez olamaz. Gerçi aşkın acısı bile güzel bi düşünsenize..Gerçi biraz Fuzuli gibi takılıyorum ama olsun. Zaten ölüm hakkındayıda aşk için ölecek olan var mı anlamıyla açmıştım tam konusuna geldi, konudan çıkmadık yani. Ayrıca ısrarla aşkın bir zayıflık değil aksine güçlendirici bir etken olduğunu savunuyorum. Ayrıca şunu dile getimrk istiyorum.AşK Ã?LDRÃ?RMEZ YA NİYE BU KADAR KORKUYORSUNUZ?
Aşkın zayıflık değil, insanı güçlendirdiği konusuna katılıyorum, Ghost. Gerçi açıklama yapmayacağım ama bence de öyle...
Dediğin gibi her aşk acıyla bitmez ama acıyla bitmeyeni bellekten daha kolay silinir, öylesine ayrılıklar değersizdir. Aşk acısı artık nasıl bir çeşniyse, insanın kanına karıştı mı, bir daha oradan çıkmıyor. Eroin gibi. Hatta bazen sürekli almak istiyor insan. (Gerçi bunlar benim gördüklerim) Ya da bir an önce kurtulup, sevdiğine kavuşmak, milyon yıllık lânetten kurtulmak gibi geliyor.
Soruna gelince, rp'de aşk için ölürüm ama gerçek hayatta hayır.