ÖLÖM HAKKINDA

Gölgelerdeki yaşamı bilenler için...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

rp dışı: neyse arkadaşlar sizin bu hoş sohbetinize daha fazla müdahale etmek istemiyorum. sanırım biraz fazla ileri gittim bana bunu hatırlatan arkadaşlara teşekkür ederim.
bazı konulara saygı duymam gerektiğini hatırladım ve rp yi bazen tadınsda bırakmak gerekiyor.
rp: sizi o zayıf insani duygularınızla başbaşa bırakıyorum. doğru yolu bulmanızı umuyorum diyemeyeceğim hayat düşkünlüğünüz o kadar artmışki oturup bazı şeyleri görmenizi engelliyor.
ve ilk kez yeminer bir tartışmadan isteyerek çekilir. ya kardeşler bu aşk beni aşıyo ya :D
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
feryat
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feryat »

yeminer AşK hep seninle olsun ama nolur sende hep onunla ol tamam mı?
Abi bir hırsızın sanatı araklamaktır. Böyle yaşar bu adam ama yaşayan bir varlık diil mi sonuçta. YAni böle diyerek tabii duygusal dır demiyom.
Aksine ne yapacağı önceden belirlenemez.
feverbeast
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feverbeast »

Ghost_OF_A_Rose wrote:Aşk insanı öldürmüyo. Neden hep kötü şeyler düşünürsüznü ki be dostlarım. Ã?yle işte...Aşk bu her aşk acıyla bitmez olamaz. Gerçi aşkın acısı bile güzel bi düşünsenize..Gerçi biraz Fuzuli gibi takılıyorum ama olsun. Zaten ölüm hakkındayıda aşk için ölecek olan var mı anlamıyla açmıştım tam konusuna geldi, konudan çıkmadık yani. Ayrıca ısrarla aşkın bir zayıflık değil aksine güçlendirici bir etken olduğunu savunuyorum. Ayrıca şunu dile getimrk istiyorum.AşK Ã?LDRÃ?RMEZ YA NİYE BU KADAR KORKUYORSUNUZ?

Aşkın zayıflık değil, insanı güçlendirdiği konusuna katılıyorum, Ghost. Gerçi açıklama yapmayacağım ama bence de öyle...

Dediğin gibi her aşk acıyla bitmez ama acıyla bitmeyeni bellekten daha kolay silinir, öylesine ayrılıklar değersizdir. Aşk acısı artık nasıl bir çeşniyse, insanın kanına karıştı mı, bir daha oradan çıkmıyor. Eroin gibi. Hatta bazen sürekli almak istiyor insan. (Gerçi bunlar benim gördüklerim) Ya da bir an önce kurtulup, sevdiğine kavuşmak, milyon yıllık lânetten kurtulmak gibi geliyor.

Soruna gelince, rp'de aşk için ölürüm ama gerçek hayatta hayır.
If you"re with me, i share my house and food;
If you"re my enemy, i"ll fight till last drop of my blood.
DeS
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeS »

Ölüm büyücülerin işidir.
Assasinin işi öldürmektir ölene ne olduğu onu ilgilendirmez...
Gott weiss ich will kein Engel sein
Rammstein
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

DeS wrote:Ölüm büyücülerin işidir.
Assasinin işi öldürmektir ölene ne olduğu onu ilgilendirmez...
Çok doğru demişsin DeS..Sana katılıyorum :)
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
yhamos
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yhamos »

herkes insani duygulara sahiptir.Bence hırsız olmaları her zaman yozlaşmalarını gerektirmez.Ama çıkarlarını ön planda tutukları gözardı edilemez
DeS
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeS »

Duygularını işine karıştıran assasin ölü assasindir.
Bizim işimizde duygulara yer yoktur...
Rammstein
VanwaElen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by VanwaElen »

hem severim hem döverim olmaz diyosun yani :)
DeS
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeS »

Sevmek???
Rammstein
VanwaElen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by VanwaElen »

Boşver :???:
DeS
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeS »

Ah evet bir zamanlar öldürmek zorunda olduğum bir yarı-elf kızına karşı duyduğum bir hissin bu olduğunu söylemişlerdi.Aynı zamanda bunun bir zaaf olduğuna dair de bişeyler söylemişlerdi.Bunu ben de zamanla fark ettim.Ona gittikçe daha fazla bağlanıyordum.Sonunda onu öldüremeyecek hale gelmeden önce onun ölmesini sağladım ama bunu izlerken içimde garip bir his vardı .... üzülüyordum.... bu his eğer böyle zayıflıklara sebebiyet veriyorsa dünyanın en çok sakınılması gerereken şeylerinden biri olmalı....
Rammstein
arthorn
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by arthorn »

ben ailem için ölürüm dostlarım için ölürüm aşkım için ölürüm ama bunun için yasamam güvenmem gerek. bir hırsız olarak sadece gölgem ve yalnızlığımla yasarım dostum olmaz sadece yol arkadasım olur, ailem olmaz sadece uzagımda kalan bir özlem olurlar amaaa aşkım için işte onun için gerçekten ölürüm dünyayı gözüm görmez bir evilin kaybedecek tek şeyi baska bir evil tarafından öldürülmek olur gerisi hikaye bence.

ewet ewet aşkım için ölürüm ama o aşka değecek biri olduğuna inandığım biri için...
eskiden savaşlar vardı, her savaş sonrası bir yağmur gelip yıkardı adına KAN TEMİZLEYEN derlerdi.
ussiyiness
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ussiyiness »

bi hırsız, "meslek" gereğince birçok düşman edinir. eğer gerçekten düşünmen gereken bi ailen varsa, çiftçilik yapmalı. girdiğin işlerde sadece kendini değil, onları da riske atmış oluyorsun dolaylı olarak. ben ailesiz bi hırsız olarak çok rahatım, öyle dertlerim yok, ama düşünmem gereken bi ailem olsaydı nasıl davranırdım açıkçası emin değilim. ama onları ne olursa olsun, dolaylı da olsa, riske atmam.
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Ben eğer hırsız olurken bir batağa sürüklenmişsem kaybedecek bir şeyim olmadığı içindir. Eğer bir loncaya bağlıysam hele kesinlikle ailem yoktur. Zaten lonca başkanı olsam da yeni üyelerin ailelerini öldürürdüm gizlice, böylece düşünecek aileleri kalmamış olur. Başkalarının ailesini öldürmekle tehdit etmesinden daha iyidir böylesi.

Eğer kendi halimde, batağa düşmemiş bir hırsızsam, yani hırsızlık hobimse ailem de vardır, sevgilim de vardır. Kaybedecek şeyim çoktur, bu yüzden hırsızlık yapmaktayımdır.

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

Benim oynattığım hırsız değer verdikleri için ölür ama zaten düşünecek kimse istemediği için çok fazla vefa borcu olan arkadaşı olmaz. İnsanlara belki gerektiğinden iyi davranır ama bu iyilik sadece kendi içindir.Yani ölüm gibi çıkarına ters düşen bir konuda bırakıp gider. Alie ve sevdikleri için seve seve ölebilir.
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Post Reply