10 kasabaya giden yol üzerinde
Manyator Morien i izlemekteydi.kızıl gözleri günışığında yanıyordu neredeyse.Kendisini alkışlayan şövalyeye bakıyordu şimdi.
"Sende kimsinnnnnn!!!" dedi brutal ses Morien e.Parıldayan gözler katıksızca Morien i izlemeye devam etti.
"Sende kimsinnnnnn!!!" dedi brutal ses Morien e.Parıldayan gözler katıksızca Morien i izlemeye devam etti.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Hmmsss.dediğin 2.edt players handbook ta olmasın Sylvos.Ã?ünkü 3,5 ta göremiyorum ben öyle bi durum.sayfasını söylersen bahtiyar olurum.sylvos wrote:Rp dışı not:Lv:4 ve 7'den sonra bir büyücü ''mount'' büyüsünü yapınca warhorse çıkarılabiliyor..DM wrote:NOT:light pony buna sadece biriniz binebilirsiniz.ikincisi için yeni bir büyü gerekli.haberiniz olsun.
NOT:bu şahin in ayağına mı bağladınız diyeceklerinizi,konuşmasını beklemeyin bence o intelligence la.
şahin bir süredir ejderhanın ininin uzaklarında duruyordu.ejderin yumurtalanı alıp inine girdiğini görünce aşağı doğru süzülmeye başladı,İnden biraz olsun uzaklaşmış olan Slach ın omzuna kondu...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Ben mi... Hmmm ben kimim, ben Kaos lordunun seçilmişlerinden biriyim.. Düşündüm de senle iyi anlaşmamız gerekiyor... sence de böyle değilmi....Eldarin wrote:Manyator Morien i izlemekteydi.kızıl gözleri günışığında yanıyordu neredeyse.Kendisini alkışlayan şövalyeye bakıyordu şimdi.
Eğer bir tanrının beğenisini kazanmak ilgini çekerse sana bi teklif sunabilirim güçlü savaşcı...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Rp Dışı: zaten kuşun konuşmasını beklemiyordum. Hipotalamusu gelişmemişler gibi amaçsız dolaşmaktan sıkıldım. 
Alfred kervan yolunda yürümeye karar vermişti. Uzun ve sıkıcı bir yol olacaktı. Umarım çabuk Loganın yanına varırlar diye düşündü. Hareket etikten bir süre sonra omusuzna bir kuş kondu. Bacağında bir not vardı. Vilthas olabilir diye düşündü. Kuşu tuttu ve bacağına iliştirilmiş notu aldı. Notun sona baktı Horcoelin imzası vardı. Kuşu serbest bırakacaktı ki vazgeçti. Yazgeçti cevap yazması gerekebilirdi. Çok kısa yazılmıştı. Acil bir durum da gibi kısa..
Dostlarım gittiğiniz yerin tuzak olma ihtimali çok yüksek hemen geri dönmelisiniz çağrıma acele cevap verin kasaba alanındayız bekliyoruz.
Tuzak mı... hayıııııır olamaz.
Aklına birden şovalye geldi ejderhayla yaptıkları anlaşma. Bu tehtitten basediyor olabilirlerdi. emen bir cevap yazmalıydı. Cübbesinin cebinden bir kalem çıkradı. Notun arkasını çevirdi. yazmaya başladı.
'' Arkamızda benim sana anlattığım şovalye yani vampi bizim arkamızdan geldi. Kervana doğru gidiyordu... şu an geri dönemem korumam gereken bir kervan var... Dikkatli olun o bir vampir.
Alfred kervan yolunda yürümeye karar vermişti. Uzun ve sıkıcı bir yol olacaktı. Umarım çabuk Loganın yanına varırlar diye düşündü. Hareket etikten bir süre sonra omusuzna bir kuş kondu. Bacağında bir not vardı. Vilthas olabilir diye düşündü. Kuşu tuttu ve bacağına iliştirilmiş notu aldı. Notun sona baktı Horcoelin imzası vardı. Kuşu serbest bırakacaktı ki vazgeçti. Yazgeçti cevap yazması gerekebilirdi. Çok kısa yazılmıştı. Acil bir durum da gibi kısa..
Dostlarım gittiğiniz yerin tuzak olma ihtimali çok yüksek hemen geri dönmelisiniz çağrıma acele cevap verin kasaba alanındayız bekliyoruz.
Aklına birden şovalye geldi ejderhayla yaptıkları anlaşma. Bu tehtitten basediyor olabilirlerdi. emen bir cevap yazmalıydı. Cübbesinin cebinden bir kalem çıkradı. Notun arkasını çevirdi. yazmaya başladı.
'' Arkamızda benim sana anlattığım şovalye yani vampi bizim arkamızdan geldi. Kervana doğru gidiyordu... şu an geri dönemem korumam gereken bir kervan var... Dikkatli olun o bir vampir.
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Reltar kılıca şüpheyle yaklaştı.Ardından etrafına baktı.Etrafında at dışında hiç bir canlı yoktu.Atın konuştuğunu düşünmüyordu Reltar.Daha sonra tekrar kılıca baktı.DAha sonra kafasını önüne eğerek kafasını salladı. Halisünasyonlar görmeye ve duymaya başlamıştı.Reltar bu kişinin Squan olmasından endişe duyuyordu.Tekrar cesede baktı.Bundan emin olmalıydı.Eldarin wrote:Relak altın anahtardan kolyeyi avuçları arasına aldı.Dragonfire ın bir sembolüydü bu.karşısında yarıyarıya kopmuş yüzün kime ait oldğunu kestirebiliyordu sanki.düşünmemeye çalıştı,bu onun kardeşi Squan olamazdı.böyle bir katliama kurban gidemezdi.
ister istemez gözleri buğulandı,biricik kardeşi ise bu deforme yüzün sahibi kendisini hiç mi hiç affetmeyecekti.kolye elinde öylece sallanıyordu.
Ve kenarda parıldayan kızıl kabzalı bir kılıç gördü.Blade kısmı ejderha işlemeleri ile süslenmişti.büyülü olduğu aşikardı.
ona sesleniyordu.
"Kanını hissediyorum.bana tanıdık geliyorsun."(Not:kılıcın Egosu)
Bu da neydi böyle.kılıç konuşuyor muydu?
"Usta...ölmediğini biliyordum.hadi savaşalım.Hahahaha"
Relak kılıcın büyüsüne kapılmıştı sanki.bu ceset ise ona bilmek istemeyeceği kadar tanıdık geliyordu...
Reltar kendini toparlayarak atından su matarasını aldı.Ardından kesilmiş kafanın yanına gelerek-biraz iğrensede- kafayı yıkamaya başladı.Kan lekeleri yavaş yavaş çıkıyordu.Ve kardeşine,kendisinin eski haline çok benziyordu.
Squan Reltar a çok benzerdi.Aralarında bir çok ortak özellik vardı.Ama bu 8 senede çok şey değişmişti.Reltar ın saçları beyazlamıştı ve olduğundan çok daha büyük gösteriyordu.Annesi ve bütün kasaba halkı gözlerinin önünde katledilmişti.Ona sıra gelmeden önce kasaba halkından kalan bir kaç kişiyle infazdan kaçmayı başarmışlardı.Ama o zaman Reltar çok göz yaşı dökmüş saçları beyazlamıştı.O yıl Reltarın hayatından seneler götürmüştü.Bundan sonra Reltar iyilik için savaşmaya ant içmişti.
Ama burada kardeşi olabilecek biri vardı.Ailesinden kalan son kişi.Reltar içinden bütün tanrılara dua ediyordu-kendisi hiç bir tanrıya tapmamıştı ama tanrıların varlığına inanıyordu-bu adam Squan olmasın dı.Ama Reltar ne kadar inkar etsede,dua da etse içinde bunun Squan olduğunu biliyordu...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Minotaur sert bakışlarla karşısıdaki şövalyeyi izliyordu.deminki savaşı onun içindeki kaosu ve katletme hissini oldukça kabartmıştı.yüzünde şeytancıl bir gülümseme vardı.Oren_Dautry wrote: Ben mi... Hmmm ben kimim, ben Kaos lordunun seçilmişlerinden biriyim.. Düşündüm de senle iyi anlaşmamız gerekiyor... sence de böyle değilmi....
Eğer bir tanrının beğenisini kazanmak ilgini çekerse sana bi teklif sunabilirim güçlü savaşcı...
Kıllara boğulmuş göğsü bir aşağı bir yukarı inip kalkmaktaydı.
"Seçilmiş misin?hmmmmm" anlamamış gibi bir hava vardı çehresinde Morien bunu daha ilk anda sezmişti.
" tanrıların beğenisini kazanmak ha!"
"evet bu benim ilgimi çeker tabiiki!bir tanrı eveeeeeeet!!!"
"Söylesene dostum,nasıl seçilmiş olunur."
Minotaur un siniri az da olsa yatışmıştı.bir minotaur un siniri ne kadar yatışırdı bu da bilinmezdi tabi...
Alfred notu yazıp şahin in ayağına bağladı ,aynen geldiği yöne doğru sürdü kolunu.aynı anda şahinde kanatlanarak geldiği yöne doğru harekete geçti.slach wrote: Alfred kervan yolunda yürümeye karar vermişti. Uzun ve sıkıcı bir yol olacaktı. Umarım çabuk Loganın yanına varırlar diye düşündü. Hareket etikten bir süre sonra omusuzna bir kuş kondu. Bacağında bir not vardı. Vilthas olabilir diye düşündü. Kuşu tuttu ve bacağına iliştirilmiş notu aldı. Notun sona baktı Horcoelin imzası vardı. Kuşu serbest bırakacaktı ki vazgeçti. Yazgeçti cevap yazması gerekebilirdi. Çok kısa yazılmıştı. Acil bir durum da gibi kısa..
Atın gelmesini bekleyecekti Alfred o yöne doğru ilerlese fena olmayacaktı.keza ilerleyişine devam etti.
Bu sırada arkadan derin bir hırıltı duydu.Aynı ejderhaydı bu!
Kyriltheas Alfred in hemen arkasındaydı.tehditkar sırıtışını takınmıştı ve onu izlemekteydi.
"Cüppeli gel buraya...senin için bir sürprizim varrrrrrrrr!!!"
Ejder hararetle alfred i izliyordu.boğazındaki şu gıcıklanmayı da bi kesebilseydi...
Anlaşmadan haberiniz olmadı Slach.siz o sırada mağaranın içersindeydiniz ve hiçbiriniz listen check atmadınız.Bu direk olarak Foul Play e giriyor.slach wrote:Aklına birden şovalye geldi ejderhayla yaptıkları anlaşma.
bir daha yapmaman konusunda uyarıyorum seni.ceza puanı alabilirsin tekrarında.
Arbedede son durum budur arkadaşlar...
X->hırsız grubu
O->okçu grubu
Lysana(successfull disguise check)
Soldaki hırsız yaralı,2 tanesi unconscious vaziyette yerdeler,diğer üçü sağlamlar.
Rp Dışı:
Pardon Horcoel ve Logan hızlı yazmam için ısrar edince pek düşünemeden yazdım. Zaten sonunu yazamadım sonunu şimdi yazıyrum. Elimden geldiğince çevirmeye çalışayım.
Yazısını bitirdi katladı o anda vampirin yanındaki rahip görünümlü adam aklına geldi. Kağıdını açtı. Baktığı anada imzasını atmayı unuttuğunu da gördü. Heyecandan eli ayağına dolaşmıştı. Arkadaşlarının tuzakta olması onu tedirgin etmişti. Horcoel eklemem gereken bir şey daha var.
Kasabaya gelenlere lütfen dikkat et. Biliyorsun ki bu adamda kasabaya gelip yardım tekilifinde bulunmuştu. Lütfen herkeze karşı şüpheli ol. Orenin Kutsaması üzerinde olsun.
Alfred Coldsword
Bitirdi şimdi içinde bir soru var mı diye araştırdı. Böyle mektuplaşma uzun süremezdi. Uzun zaman sürecek son yazılarıydı. Katladı kuşun ayağına mektubu bulduğu gibi bacağına bağladı. Kuşun kafasına doğru eğildi. '' Bunu nereye götüreceğini biliyorsundur dostum. '' Kuşu bıraktı ve uçmasını izledi. Kervan yolunda koşmaya başladı.
Pardon Horcoel ve Logan hızlı yazmam için ısrar edince pek düşünemeden yazdım. Zaten sonunu yazamadım sonunu şimdi yazıyrum. Elimden geldiğince çevirmeye çalışayım.
Yazısını bitirdi katladı o anda vampirin yanındaki rahip görünümlü adam aklına geldi. Kağıdını açtı. Baktığı anada imzasını atmayı unuttuğunu da gördü. Heyecandan eli ayağına dolaşmıştı. Arkadaşlarının tuzakta olması onu tedirgin etmişti. Horcoel eklemem gereken bir şey daha var.
Kasabaya gelenlere lütfen dikkat et. Biliyorsun ki bu adamda kasabaya gelip yardım tekilifinde bulunmuştu. Lütfen herkeze karşı şüpheli ol. Orenin Kutsaması üzerinde olsun.
Alfred Coldsword
Bitirdi şimdi içinde bir soru var mı diye araştırdı. Böyle mektuplaşma uzun süremezdi. Uzun zaman sürecek son yazılarıydı. Katladı kuşun ayağına mektubu bulduğu gibi bacağına bağladı. Kuşun kafasına doğru eğildi. '' Bunu nereye götüreceğini biliyorsundur dostum. '' Kuşu bıraktı ve uçmasını izledi. Kervan yolunda koşmaya başladı.
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Vilthas çağırdığı ata baktı.. İtaatkar bir şekilde kişniyordu. Ama buna iki kişi binmemiz imkansız diye düşündü ve büyüsünü tekrar etme ihtiyacı duydu. İyi ki tapınakta bu büyüye ihtiyacımız olabileceği aklıma gelmiş, yoksa şu anda ne halde olurduk..
Attan bir tutam kıl aldı ve bu kılı yılanımsı sözcükler sarfettikten sonra boşluğa doğru üfledi.. Ardından şu anda burada olan atın tam zıt renklerinde bir at oluştu havada.. Ã?nce başı gözüktü, sonra yavai yavaş bütün vücudu ortaya çıktı.
Vilthas yeni çağırdığı ata nazikçe bindikten harbomma karbeyazı atı göstererek"Diğer at seni bekliyor dostum.." diye seslendi.. Ardından bindiği kömür siyahı atın başını okşadı ve kulağına fısıldadı:
Yürü kızım, göster bize tüm yeteneklerini..
At bu sözlerin üzerine yavaşça hareketlendi ve bir iki kişneme sonrasında rüzgarı yalarcasına ilerlemeye başladı..
Rp dışı: Eldarin mount büyüsüyle pony yada light horse çağrılıyor diye biliyorum bir bakarsan iyi olur.. Eğer light horse çağırabiliniyorsa çağırdığım iki hayvan da light horse olacak, eğer olmuyorsa ikisini de pony olarak al.
Attan bir tutam kıl aldı ve bu kılı yılanımsı sözcükler sarfettikten sonra boşluğa doğru üfledi.. Ardından şu anda burada olan atın tam zıt renklerinde bir at oluştu havada.. Ã?nce başı gözüktü, sonra yavai yavaş bütün vücudu ortaya çıktı.
Vilthas yeni çağırdığı ata nazikçe bindikten harbomma karbeyazı atı göstererek"Diğer at seni bekliyor dostum.." diye seslendi.. Ardından bindiği kömür siyahı atın başını okşadı ve kulağına fısıldadı:
Yürü kızım, göster bize tüm yeteneklerini..
At bu sözlerin üzerine yavaşça hareketlendi ve bir iki kişneme sonrasında rüzgarı yalarcasına ilerlemeye başladı..
Rp dışı: Eldarin mount büyüsüyle pony yada light horse çağrılıyor diye biliyorum bir bakarsan iyi olur.. Eğer light horse çağırabiliniyorsa çağırdığım iki hayvan da light horse olacak, eğer olmuyorsa ikisini de pony olarak al.
Cervantes elindeki kılıcın kan ve ölüm saçmak için ona yalvardığını hissedebiliyordu. Onu tüm gücünü kullanmaya ve karşısındakileri ölümle cezalandırmaya yönlendiren bir titreşim yaıyordu adeta. Cervantes'in zihni bu tarz bir provokasyona izin vermeyecek erginliğe sahipti. Kılıcının büyülü kaşıntısını umursamamaya çalışırken önündeki yaralı hırsızın kılıcını el bileğindeki ufak bucklarda kaydırmaya çalışırken vücuduna gelen darbesinin yarasıyla kendi etrafında düşecekmiş gibi döndü ve aynı anda kendisiyle beraber etrafında dönen kılıcının düz tarafını yaralı adamın tam karnının ortasına doğru savurdu.
Bu sırada kılıcını çevik bir hareketle kendi etrafında döndürüp savunma pozisyonu alarak en yakınındaki hırsızın silahını düşürmeyi deneyecekti. Eğer silahını düşürürse hem hırsız ona vuramayacak hem de onun boşluğuna saldırma şansı elde edecekti deneyimli savaşçı.
Bu sırada kılıcını çevik bir hareketle kendi etrafında döndürüp savunma pozisyonu alarak en yakınındaki hırsızın silahını düşürmeyi deneyecekti. Eğer silahını düşürürse hem hırsız ona vuramayacak hem de onun boşluğuna saldırma şansı elde edecekti deneyimli savaşçı.
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Eldarin wrote:Minotaur sert bakışlarla karşısıdaki şövalyeyi izliyordu.deminki savaşı onun içindeki kaosu ve katletme hissini oldukça kabartmıştı.yüzünde şeytancıl bir gülümseme vardı.Oren_Dautry wrote: Ben mi... Hmmm ben kimim, ben Kaos lordunun seçilmişlerinden biriyim.. Düşündüm de senle iyi anlaşmamız gerekiyor... sence de böyle değilmi....
Kıllara boğulmuş göğsü bir aşağı bir yukarı inip kalkmaktaydı.
"Seçilmiş misin?hmmmmm" anlamamış gibi bir hava vardı çehresinde Morien bunu daha ilk anda sezmişti.
" tanrıların beğenisini kazanmak ha!"
"evet bu benim ilgimi çeker tabiiki!bir tanrı eveeeeeeet!!!"
"Söylesene dostum,nasıl seçilmiş olunur."
Minotaur un siniri az da olsa yatışmıştı.bir minotaur un siniri ne kadar yatışırdı bu da bilinmezdi tabi...
seçilmiş olmak kolay değildir.. çok uğraş gerektirir ama güçlü savaşcılar rekabetten ve uğraştan kaçmaz değil mi... bana biraz yasrdım ediceksin ki ben de tanrıma senin hünerlerinden ve hizmetlerinden bahsedebileyim...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Alfred kaoşmaya başlarken arkasında ejderhanın sesini duydu. Ejderha neden hala buralarda diye düşündü. Alfred birşey demeden ejderha konuşmaya başlamıştı.
"Cüppeli gel buraya...senin için bir sürprizim varrrrrrrrr!!!" demişti. Alfred acaba ne süprizi olud diye düşündü. Ejderhalar hele böyleleri pek iyilik dolu olmazdı. '' Ne gibi bir süprizi olabilir.... Ne gibi bir süprizi olabilir.....'' Alfred kendini bir çelişkide hissediyordu. Oreninin şovalyesine söz vermişti bize zarar vememesi için. Ama zarar vermeme konusunda bizi mi aldı? Sadece vilthası mı ? Ejderha kendi hazinesini vermezdi. onlar için çok değerliydi.Ayrıca süprizde iyi olmaya bilirdi. Orene dua etti.Ama eskisi gibi Orenin simgesi olan madalyonu tutmuyordu sadece ejderhanını gözlerine bakıyordu. Kötü bir düşüncesi varsa bu gözlerinden belli olurdu.
YÃ?CE OREN BANA DOğRU YOLU GÃ?STER SENİN ADALETİN BANA YOL VERSİN DOğRU YOLU İÃ?İME GETİRSİN. YOLDAşLARIMIN HAYATI İÃ?İN ONLARA ULAşMAM İÃ?İN YARDIM ET.
Duasında söylediği söz aklına güzel bir bahane getirmişti. Ne bir süprizi olacak ne bir zaman kayıbı.
'' Kırmızı ejderha süprizlerle uğraşacak pek zamanım yok. Arkadaşlarımı yollarında devam etmem lazım. Vakit kayıp etmemeliyim. '' Sözlerinde hiçbir korku endişe merak sinir yoktu. Tanımadığı bir insana hitap ettiği gibi konuşuyordu. Arkasını dönecekti ki vaz geçti. Her ne kadar ejderhayı sevmesede saygısızlık yapmak istemezdi.
"Cüppeli gel buraya...senin için bir sürprizim varrrrrrrrr!!!" demişti. Alfred acaba ne süprizi olud diye düşündü. Ejderhalar hele böyleleri pek iyilik dolu olmazdı. '' Ne gibi bir süprizi olabilir.... Ne gibi bir süprizi olabilir.....'' Alfred kendini bir çelişkide hissediyordu. Oreninin şovalyesine söz vermişti bize zarar vememesi için. Ama zarar vermeme konusunda bizi mi aldı? Sadece vilthası mı ? Ejderha kendi hazinesini vermezdi. onlar için çok değerliydi.Ayrıca süprizde iyi olmaya bilirdi. Orene dua etti.Ama eskisi gibi Orenin simgesi olan madalyonu tutmuyordu sadece ejderhanını gözlerine bakıyordu. Kötü bir düşüncesi varsa bu gözlerinden belli olurdu.
YÃ?CE OREN BANA DOğRU YOLU GÃ?STER SENİN ADALETİN BANA YOL VERSİN DOğRU YOLU İÃ?İME GETİRSİN. YOLDAşLARIMIN HAYATI İÃ?İN ONLARA ULAşMAM İÃ?İN YARDIM ET.
Duasında söylediği söz aklına güzel bir bahane getirmişti. Ne bir süprizi olacak ne bir zaman kayıbı.
'' Kırmızı ejderha süprizlerle uğraşacak pek zamanım yok. Arkadaşlarımı yollarında devam etmem lazım. Vakit kayıp etmemeliyim. '' Sözlerinde hiçbir korku endişe merak sinir yoktu. Tanımadığı bir insana hitap ettiği gibi konuşuyordu. Arkasını dönecekti ki vaz geçti. Her ne kadar ejderhayı sevmesede saygısızlık yapmak istemezdi.
Squan ın Cesedi,Unholy nin kılıcı,altın bir anahtar...
Yüzündeki kurumuş kan silindi.yapış yapış saçlar bir yana toplandı.
Reltar ın yüzünde müthiş bir ciddiyet ifadesi vardı şimdi.sert yüz ifadesiydi şimdi ellerinde tuttuğu cansız bedenin sahip olduğu...
Keskin sima çeneye kadar devam ediyor sakalsız temiz bir yüz ölümünde bile merhamet ve hüzün yayıyordu.
buna inanmak istemiyordu.Tanrılar adına bu olamazdı.yüzünde bir burukluk oluşmuştu Reltar ın.yazıkki bu kardeşine fazlasıyla benziyordu.kendisine tıpatıp benzeyen biri.
Etrafta yanmış ceset kokuları yükselmekteyken Reltar kardeşinin cesediyle orada kalakalmıştı.
Bir beden,onurlu bir ruhun terketmek zorunda kaldığı;
Bir ağabey,acının hatlarını yüzünde taşımaya lanetlenmiş
bir kılıç,ona kalan bir miras,bir hatıra,güçlü bir ortak...
Ve kızgın güneş elindeki altın anahtarı mükemmel bir şekilde parlatmaktaydı...
Yüzündeki kurumuş kan silindi.yapış yapış saçlar bir yana toplandı.
Reltar ın yüzünde müthiş bir ciddiyet ifadesi vardı şimdi.sert yüz ifadesiydi şimdi ellerinde tuttuğu cansız bedenin sahip olduğu...
Keskin sima çeneye kadar devam ediyor sakalsız temiz bir yüz ölümünde bile merhamet ve hüzün yayıyordu.
buna inanmak istemiyordu.Tanrılar adına bu olamazdı.yüzünde bir burukluk oluşmuştu Reltar ın.yazıkki bu kardeşine fazlasıyla benziyordu.kendisine tıpatıp benzeyen biri.
Etrafta yanmış ceset kokuları yükselmekteyken Reltar kardeşinin cesediyle orada kalakalmıştı.
Bir beden,onurlu bir ruhun terketmek zorunda kaldığı;
Bir ağabey,acının hatlarını yüzünde taşımaya lanetlenmiş
bir kılıç,ona kalan bir miras,bir hatıra,güçlü bir ortak...
Ve kızgın güneş elindeki altın anahtarı mükemmel bir şekilde parlatmaktaydı...