Hristiyanlık içeriyor diyorsun ama bi kafanda tartsan şunu?olumlu mana da mı olumsuz mana da mı?Arkadaşım Eğer bi Kitapta LUCİFER, İbadet etmeyenlerin daha doğrusu namaz falan kılmayanların cennete alınması, Cehennemden kaçma, Tanrıyla savaş, Yada buna benzer bi dolu olay varsa BU HRİSTİYANLIKTIR kimse bana gelipte müslimanlık demesin. Ayrıca İncil Demon Fallenın Ana temasını oluşturur. Ayrıca Müslimanlıkta KÃ?TÃ? olarak sadece şeytan vardır melek falan yoktur. Lucifer Ve kandırılmış melekleri Lucifer tam olarak isimlendirilmemiş ama kandırılmış melekler incilde vardır.
Eğer bir Oyunda Müslimanlığı yok sayıp Direk Hristiyanlığı gösterirseniz. Vede Onun doğrulayıcığını Tasvir eden başka şeyler sokarsanız.BKZ: Peh millet namaz kılmadan Günah falan çıkararak cennete gidiyor müslimanlıkta bu kafirlik olarak nitelendirilir. Bu o Dinin Gizli Propogandasıdır ki bu bi çok şeyin içinde var zaten.
olumlu anlamdaysa bu senin gözünde; tamam hristiyanlığın propogandasını yapmış adamlar.yok adamlar resmen dalga geçmişlerse o zaman sen kalkıpta bu din propogandası yapıyor diyemessin.
ayrıca Demon incil üzerine kurulu demişinde forumda hatırlayamadığım bir başlık daha var orada changes kardeşimiz aynen yazmıştı adamların incilde bahsi geçen bir parçayı kendi dediklerine benzettiklerini okursun.yani lucifer cart curt dediklerinin hepsi sadece esinlenme ve dini kitabın içinden alınan belli parçaların kendilerine uygun biçimde uyarlanması.
Bu cümle pekte hoş kaçmamış ama yine de cevap verme ihtiyacı hissediyorum...Seninde Bana yorum yapmadan önce kutsal kitaplardaki genel bazı bilgileri bilmen gerekiyor değilmi?
dini kitapların hiçbirini tam olarak oku(ya)madım.olayı din tarafına çekmekte istemiyorum zaten.