en sevdiğiniz büyü

Kadim Sanatlarla uğraşanlarla tartışabilmek için…
Sufferly
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sufferly »

quench of life...
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
Mr_Zombie
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mr_Zombie »

Magic missile
VanwaElen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by VanwaElen »

Benim için wish çünkü Dm ile Player arasında kurnazlağa dayanıyor.Ne dilediğine dikkat etmelisin.
Qalme-Tari
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Qalme-Tari »

Power World Kill :mrgreen:
Fireball(Eye of the Dragon'la tekrar hastası oldum :-P )
Searing Light
And out of a grey country darkness lies,
And all paths are drowned deep in shadow...

Image
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

bir paladin olaarak holy
am bir mage de chain lithtnig
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

magic missile->dusunun bir ilk karakter yarattıgınızda ne buyuk bir heyecanla sarıldıgınızı, buyunun guzelligi gucuyle orantılı deildir.

ayrıca invisibility de hostur.
yuksek seviyelerden ise time stop tabii ki kacmak icin bire bir bide teleportation circle var bayaa yararlı...
Garrett
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Garrett »

Wish diyenlere cvp ne dilediğine dikkat et gerçek olabilir :D :D prd şimdiye kadar herhangi bi oyunda wish büyüsüyle istediğini alabilen oldumu şahsen ben wermiyorum adamın dileğini mükemmel bir kompozisyon olarak wermesi gerek ki açık bulamiyim
Garrett
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Garrett »

bu arada en sewdiğim büyüler gate ve comet epic olmazsada tabiki magic missle(dragon öldürmüştüm) :D :D
oldun
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by oldun »

görüyorum ki herkes vuralım yıkalım parçalayalım olmuş nedir bu battle mage hastalığı bence
1).Bir psıon gücü ama olsun (mind probe adamın aklını alır)
2).domınatıon (tek hamlede 11 level minatour mage ve tayfasını 5 tane en az 6. seviye minatour grubu) 11 level minatour hala otluyo (o chain lightning atmıştı bense doğru olanı domınatıonı)
3) rope trick(tek kelime ile mükemmmel)
4)shield (el mahküm)
5)imprısonment (heralde böyle yazılıyordu bence yasaklanmalı)
6)charm monster (herkes emrıne amade)
Garrett
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Garrett »

haklısın imprisonment da güzel büyü ama maze daha düşük sewiye ve daha kolay olduğu için daha kullanışlı
|_!G|-|T |3|2I|\|G£|2 Those who fear darkness have never seen what the light can do
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Garret imprisonment varken maze i niçin daha kullanışlı görüyorsun ki?
ha sorun levelsa birşey diyemem ama beni imprisonment kadar korkutan bir başka büyü de yok.
özellikleri karşılaştırıldığında da (ki birkaç fark var aralarında) imprisonment bayaa bi etkili maze göre.
yani aralarındaki fark 1 level a sığmayacak derecede büyük derim ben.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Fairon
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Fairon »

Uyku Büyüsü Süper Ya
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

aman color spray kullanırken dikkatli olun büyücü dostlar :) en tehlikeli büyüdür benim kitabımda... düşman başına valla bu büyüyü nasıl kullanacağını bilmeyen büyücü :)
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Garrett
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Garrett »

neden maze çünkü maze in bi durartionu war ve sanırım freedomla kurtulanımıyo ancak imp. dan freedom ile kurtulabilirsiniz anında tabi grupta bi büyücü warsa ki freedon scroolları en azından bilg. oyunlarında kolay bulunuyo bu arada ne kadar bazı epic büyüleri sewsemde imp. fazla abartı...

bu aarda yeni hatırladım globe of invulneriblity rulz
|_!G|-|T |3|2I|\|G£|2 Those who fear darkness have never seen what the light can do
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Garrett wrote:neden maze çünkü maze in bi durartionu war ve sanırım freedomla kurtulanımıyo ancak imp. dan freedom ile kurtulabilirsiniz.
Evet Garret dediğin gibi;İmprisonment tan freedom ile kurtulabilirsin fakat maze de kurtulamadığını yazmıyor PHB3,5.duration ları ise aynı bu iki büyünün.
yani imprisonment ta kurtulabilirken maze de kurtulamazsın gibi bi durum göremiyorum ben.
Garrett wrote:...freedon scroolları en azından bilg. oyunlarında kolay bulunuyo...
Freedom 9. seviye Abjuration büyüsü.yani her halükarda zor bulunması gereken bir büyü...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Post Reply