en sevdiğiniz büyü
-
Qalme-Tari
- Kullanıcı

görüyorum ki herkes vuralım yıkalım parçalayalım olmuş nedir bu battle mage hastalığı bence
1).Bir psıon gücü ama olsun (mind probe adamın aklını alır)
2).domınatıon (tek hamlede 11 level minatour mage ve tayfasını 5 tane en az 6. seviye minatour grubu) 11 level minatour hala otluyo (o chain lightning atmıştı bense doğru olanı domınatıonı)
3) rope trick(tek kelime ile mükemmmel)
4)shield (el mahküm)
5)imprısonment (heralde böyle yazılıyordu bence yasaklanmalı)
6)charm monster (herkes emrıne amade)
1).Bir psıon gücü ama olsun (mind probe adamın aklını alır)
2).domınatıon (tek hamlede 11 level minatour mage ve tayfasını 5 tane en az 6. seviye minatour grubu) 11 level minatour hala otluyo (o chain lightning atmıştı bense doğru olanı domınatıonı)
3) rope trick(tek kelime ile mükemmmel)
4)shield (el mahküm)
5)imprısonment (heralde böyle yazılıyordu bence yasaklanmalı)
6)charm monster (herkes emrıne amade)
Garret imprisonment varken maze i niçin daha kullanışlı görüyorsun ki?
ha sorun levelsa birşey diyemem ama beni imprisonment kadar korkutan bir başka büyü de yok.
özellikleri karşılaştırıldığında da (ki birkaç fark var aralarında) imprisonment bayaa bi etkili maze göre.
yani aralarındaki fark 1 level a sığmayacak derecede büyük derim ben.
ha sorun levelsa birşey diyemem ama beni imprisonment kadar korkutan bir başka büyü de yok.
özellikleri karşılaştırıldığında da (ki birkaç fark var aralarında) imprisonment bayaa bi etkili maze göre.
yani aralarındaki fark 1 level a sığmayacak derecede büyük derim ben.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
neden maze çünkü maze in bi durartionu war ve sanırım freedomla kurtulanımıyo ancak imp. dan freedom ile kurtulabilirsiniz anında tabi grupta bi büyücü warsa ki freedon scroolları en azından bilg. oyunlarında kolay bulunuyo bu arada ne kadar bazı epic büyüleri sewsemde imp. fazla abartı...
bu aarda yeni hatırladım globe of invulneriblity rulz
bu aarda yeni hatırladım globe of invulneriblity rulz
|_!G|-|T |3|2I|\|G£|2 Those who fear darkness have never seen what the light can do
Evet Garret dediğin gibi;İmprisonment tan freedom ile kurtulabilirsin fakat maze de kurtulamadığını yazmıyor PHB3,5.duration ları ise aynı bu iki büyünün.Garrett wrote:neden maze çünkü maze in bi durartionu war ve sanırım freedomla kurtulanımıyo ancak imp. dan freedom ile kurtulabilirsiniz.
yani imprisonment ta kurtulabilirken maze de kurtulamazsın gibi bi durum göremiyorum ben.
Freedom 9. seviye Abjuration büyüsü.yani her halükarda zor bulunması gereken bir büyü...Garrett wrote:...freedon scroolları en azından bilg. oyunlarında kolay bulunuyo...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü