ADALETİN,ÖLÖMÖN ve SAVAşIN TAPINAğI(TANRI:OREN

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

" Teşekkürler..." dedi yaratık kalın bir ses tonu ile ve seri adımlarla içeriye daldı ve arkasını dönerek " Lord Orenle görüşmem gerekiyor" der ve beklemeye başlar...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Chug_Luck
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chug_Luck »

"Chug geçen sürenin ardından istediği kişiyi sonunda bulabilmişti o kişi oren in tapınağına gidiyordu ve bir anda tapınak önünde bir kapı beliri verdi ve içinden Chug çıkıverdi diğer boyuttan dürgün edilmiş arık bu dünyaya gönderilmişti ve kapıdan içeri girmekte olan ırk daşına seslenir " hey murdak burdayım" diye ve ona doğru yürümeye başlar.
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

murdak arkasını döner ve chug ile göz göze gelir eski en eski dostu diğer boyuttan onun peşinden gelmiştir ve ona seslenir " hey chug yanıma gel burada misafirim bende bana katıl" der ve onu bekler adam yanına gelmiştir ve murdak ( findor ) kapıyı açan adama dönerek " bu benim çok eski bir dostum dur aynı kandan geliriz umarım sorun çıkmaz lord oren le görüşme talebimi yeniliyorum " der bve gülümser
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

"Buyrun görüşebilirsiniz.." diye fısıldar Vilthas yaratığa kendisini göstererek.. "Ben Lord Oren'in sözcüsüyüm, kendisine iletmek istediğiniz her neyse bana söyleyebilirsiniz..." dedi hafif bir gülümsemeyle...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

" Benim muhatabım sen veya başka bir sözcü yada paladin değil LORD OREN dir.... Tapınak sözcüsü ilgin için teşekkür ederiz ama oren le direk ilişkiye girmem gerekiyor....."
der ve devam eder " bana adını bağışlaki sana isminle hitap edeyim...."
vwe gülümser sinsice

NOT : yukardaki resim bir hatundur ama benimki erkek bilginiz olsun.
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

RP DIşI: Bir Tanrı'yla *sohbet edemeyeceğinin* bilincindesindir umarım... Bu tarz isteklerin bedelleri vardır ölümlüler için. Sadece bazı rahipler kendi hayatlarını adadıkları tanrılarıyla iletişim kurabilirler ki bu da muhabbet tarzında gelişmez, bence muhattabının Oren tapınağındaki öneml bir temsilci olması daha mantıklı... Ama arkandan deli diye dalga geçilmesini umursamazsan RP'ni izlemekten büyük keyif alabiliriz :)
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

RP DIşI NOT : Raist kendi tapınağında istediğini diybilirsin seninl bu tarz konuşmak isteyen olursa en iiyi yaptığın işi yapıp power play yaparak öldürürsün oren le ilişkilerime karışma lütfen konuşup konuşmaması ona kalmış.
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

findor wrote:" Benim muhatabım sen veya başka bir sözcü yada paladin değil LORD OREN dir.... Tapınak sözcüsü ilgin için teşekkür ederiz ama oren le direk ilişkiye girmem gerekiyor....."
der ve devam eder " bana adını bağışlaki sana isminle hitap edeyim...."
vwe gülümser sinsice.
"İnanılmaz bir şey!" İlyamain kulaklarına çalınan sözler üzerine bakışlarını lorduna saygısını sunmak için tapınağa gelen adamdan ayırdı ve sözcünün karşılamakta olduğu kişiye döndü. "Lordum Orenin bizzat sözcüsü seçmiş olduğu kişi ile onun kendi tapınağında bu şekilde konuşmak inanılmaz bir şey!" İlyamain yavaşça heykelin yanından ayrıldı ve Vilthas'ın yanına gelerek karşısında durana baktı. Burada inanılmaz şeyler oluyordu. Tapınağı bulmayı başaran ama lorduna karşı böylesine bir saygısızlıkta bulunan bu kişide kimdi?

Vilthas'a baktı ve "Sözcü!" dedi. "İnanılan gücün kudreti ile Lord Oren'e dua etmek ve anlayamadığımız, zihnimizin yetmediği bunca inanılmaz olayı sorgulamak için bana eşlik eder misiniz?" Ardından döndü ve Lordunun heykeline doğru ilerledi. Kavramak istiyordu. Lorduna dua ederse ona gerçeklerin gösterileceğini düşünüyordu.

Heykelin önünde diz çöktü ve duasını etmeye başladı. Saygı ile lordunun yüce varlığına uzandı. Ondan gerçekleri öğrenmek için yardım diledi. Bu adam kim oluyordu da taınakta böylesine saygısızca konuşuyordu?
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Murdak karşısına insan kadını süzdü ve içinden bir şeyler mırıldandı...
"Benim Saygısızlığım Tapınağa ve Lord Oren e değildir ikisinede çok saygılıyım lakin benim görüşmem gereken arada bir aracı değil kendisidir... İnsan Kadın Sende Dua Etmene devam et ve elinin hamuru ile her işe karışma" der ve heykele yaklasır reveransını vererek beklemeye basşlar bir köşeye chug la çekilip...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

RP dışı not: Raistlinin de rp den sorumlu olması nedeniyle istediği yerdeki rp ye karışabilme yetkisi vardır bu bir 2 forumda yapılan saygısızıklar ve söz vurdurmalar hoş karşılanmaz ( sonra "ben naaapıyorumki" demeyin )
son olarak raistlin haklı benle deil sözcümle konuşabilirsin...benim tapınaktaki varlığımı sşmgeleyen kişi odur. Çok istiosan bi artifact sacrifice ederek beni boyutumdan çaarabilirsin onda da gereksiz bir şey durumda hiç hoş şeyler olmaz
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

beklemenin ardından zamanın geldiğinin farkına varmıştır ve sözcüye yönelerek...
"Bu tapınakta bulunan emanetlerimi almaya geldim bunu lordunuza ilertirsen anlayacaktır " der ve beklemeye devam eder...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Elralendil hızla bembeyaz atını sürüyordu kılıcı ve zırhı güneş ışığında parlıyordu.Kırmızı pelerini rüzgarla birlikte dalgalanıyordu.Diyarından ayrılalı uzun yıllar olmuştu.Bu yola adaleti ve iyiliği yaymak amacı ile çıkmıştı.Bir paladin olarak insanların iyiliği onun için her şeyden önemli idi. Elralendil bütün vücudunu ve kafasını örten zırh ve kılıcı bu yolda onun tek dostu ve tek güvenebildiği şey idi.Atını sürmeye devam ederken yolda gözüne bir şey takıldı.Yaklaşık olarak birkaç kilometre ileride bir piramidi andıran yapı gördü.Yapıya dahada yaklaştıkça daha çok etkilenmeye başladı.Biraz sonra artık yapının önüne gelmişti.Yapının kapısının önünde durdu.Bir kaç dakika bu kusursuz yapıya baktı.Biraz daha bekledikten sonra sankibir şey onu bu yapının içine çekiyordu.Yıllar önce yolculuğa çıkmasını sağlayan şey adalet ve insaların iyiliği duygusu.Hiç beklemeden ağır kapıları açarak içeri girdi.Kalbi hiçbir zaman bu kadar adalet duygusu ile dolmamıştı.Yapının içinde kısa bir süre göz gezdirdikten sonra bu yapının bir tapınak olduğunu anladı.Büyük beyaz sawaş atından indi ve birisinin onla ilgilenmesi için bekledi"
No one hears him cry so he turns to evil...
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Image

Bu yukarda rp yaptığım benim yeni karakterim dir.Üzerinde şiddelte durulması gereken öneml unsurlar şunlardı.Bu kişinin üzeri tamamen zırh ile kaplı ve suratıda resimde gördüğünüz gibi.Bir bastardsword u var.Ve bir paladin.Özgeçmişini en kısa zamanda bir başlık altında açıcam.Sizden şunu untmamanızı istediğim şey bu kişinin ırkını kimse bilmiyor.Nedeni zırhını ve başındakini hiçbir zman çıkarmıyor.

Saygılar"
No one hears him cry so he turns to evil...
neldoreths
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by neldoreths »

NELDORETHS sozcuye baktı ve soyle sozler cıktı agzından ''bana quantre oglu neldoreths derler boıbeıss aılesınden gelırım asıl ısmım neldoreths boıbeıss dır fakat sızler bana neldoreths dıyebılırsınız.sıze katılmaktan buyuk onur ve seref duyuyorum ''dedı ve suratında bır tebessum olustu.
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Vilthas karşısında duran yaratığın lorduyla bizzat konuşma isteme cüretini göstermesini şaşkınlıkla dinledi.. O kim oluyor ki Lorduyla konuşmayı kendine hak biliyordu.. Bu tapınağa geldiğinden beri hiç böyle saygısızlık görmemişti Vilthas.. Daha önce hiç olmadığı kadar sinirlenmişti.. Yüzünden damla damla terler akıyor, suratındaki her delik adeta buhar püskürüyordu..

Ardından İlyamainin kendisini Lord Oren'e dua etmeye davet edişini duydu.. Vilthas İlyamainde de aynı şaşkınlığı ve kızgınlığı seziyordu..

Vilthas karşısındakine belirtmeden lorduna bir dua fısıldadı.. Ã?nündeki yaratık hafif bulanıklaştı, Vilthasın lorduyla temasa geçtiğinde o tadılmaz haz bütün beynini kaplıyordu aynı şimdi olduğu gibi..

Tekrar yaratığa baktı ve görüşünün kendisine tekrar bahşedilmiş olduğunu memnuniyetle farketti.. Cüppesindeki gümüş tüy sembolü daha önce görülmediği kadar parlaktı.. Yavaşça ama hükmedici bir ses tonuyla konuşmaya başladı:

"Hayır, yabancı.. Lordumla konuşamazsın.. Onla ancak ve ancak seçilmiş kişiler temasa girebilir. Eğer ileteeğin şey önemliyse ve acilse bana söylemen yeter ona iletilmesi için....."

Bu sözler ağzından dökülürken tapınağın kapılarından at üstünde bir şövalyenin girdiğini gördü göz ucuyla.. Bir an geleni logan yada horcoel sandı.. Fakat adamın zırhının bütün vücudunu kapladığını görünce bunun daha önce görmediği biri olduğunu anladı.. Yanında duran İlyamain'e yeni gelenle ilgilenmesi için seslendi ve karşısında duran yaratığın cevabını beklemeye başladı......
Locked