Bir , oyuncu olmak için doğmuş adam vardır. Devamlı makara ister , heyacan ister , üç cümleden uzun diyaloğu sevmez. Iventory doldurmanın hastasıdır. İnatçıdır. Zar tutar
İki , DM olmak için doğmuş adam vardır. Kitap kurdudur. Paraya acımaz orjinal D&D kütüphanesi yapar. Nette supplement aramaya kaptırdı mı ertesi Zafer Bayramında 41 pare top atışıyla kendine gelir. PC RPGlerde konu akışını unutup dungeonlardaki kitaplıklarda bulduğu kitapları okumaya dalar , hatta bunları derlemeye kalkar. 4d8+7 (-2 reflex mod.) hesabını gözünü kırpmadan kafadan yapar. Bi de sessizdir , sakindir , tevazu ve tevekkül doludur (haaadi len) vs. vs.
Üç , doğumhanede poposunu şaplaklayan doktora Stunning Fist ile yanıt vererek doğmuş adam vardır. Oyuncu , DM , sehpa , kitap , çerez kasesi , vs her kılıkta RPnin içindedir.
İlk iki tür adam devamlı "komşunun tavuğu kaz görünür" çelişkisini yaşar , yaşatır. Üçüncünün "dünya biiiip minare biiiiip"tir , eğlencesine bakar.
Birinci oldum , ikinci oldum , ama hiç üçüncüsünden olamadım. Ama kararlıyım , azimliyim , çalışıcam , başarıcam. (Nöniiiiiiik