ADALETİN,ÖLÖMÖN ve SAVAşIN TAPINAğI(TANRI:OREN

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Oren_Dautry wrote:Cephanelikte...

Eski bir şovalye zırhının ayakları yürüyerek zırh yığınından ayrıldı. üstüne dizlikler bacak zırhlerı eklendi...Büyük bir gürültüyle..göğüs zırhı da yerden havalanarak yerine oturdu. bir kol diğerini yernen aldı ve 2 kol kapalı kaskı yerden alarak yerine koydular ve kaskın içinde 2 gümüş göz parladı...

Kenardan bir bayan için yapılmışş deri elbiseleri alarak kapıya yöneldi..birkaç adım attı ve durdu. Eğilerek yerden bir bastard sword aldı ve beline astı. Kapıdan çıkarak mutfağa yöneldi....

Yaşayan zırhın ayak sesleri tapınağı doldurdu ve sonunda mutfağın kapısı sert bir hareketle açıldı...

İlyamain şok olmuştu. zırh elindeki elbiseleri kıza uzattı ve süpürgeyi alarak mutfaktan çıktı...
İlyamain kapıda beliren garip figüre önce şaşkınlıkla baktı ve ebiseleri hızla kaptı. "İşte en sonunda!" diye bir sevinç nidası kopardı zırh gidince ve hızla kapıyı kapatarak elbiselerini giydi. Deri elbiseler gerçekten çok iyiydi. Kılıcınıda beline astı ve o anda boru sesini duydu. Loganın kendisine söylediklerini hatırladı.

Omuz silkti ve sıkıntılı bir eda ile avluya yöneldi. Daha temizlenmesi gereken bir mutfak vardı ama Logan onu çağırmıştı. Belkide özel bir şey söyler diye geçirdi içinden ama hemen uzaklaştırdı bu süşünceleri aklından. Neden aklına böyle bir düşünce gelmişti ki? Neden? Özel bir şey söylemesini mi istiyordu yoksa?

Bir an sonra avluda toplanmakta olanları gördü ve sıkıntı ile atının üzerinde durmakta olan Logana doğru ilerledi. Loganın yakınında durarak kollarını kavuşturdu. şu anda tek düşündüğü deri elbisenin ne kadar rahat olduğuydu.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Sufferly
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sufferly »

Beklemekten sıkılan Calin , daha fazla dayanamayarak bişeyler yapmaya karar verdi.Etrafın dağınık ve kokunu kötü olduğunu bilen Calin , en iyisi burayı toparlayayım.Buradaki ilk işim diye düşünen Calin , yerdeki bir süpürgeyi gördü. Yeri süpürdü , kapıyı açarak mutfağı havalandırdı.Etrafıda biraz düzenledikten sonra yapılacak iş kalmadığını gören Calin , yine bir sıkıntıyla yerine oturdu ve başını kollarının arasına koyarak tekrar beklemeye başladı...
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Harbormm baştan aşağı zırhlarla donanmıştı...Üzerinde zırh yapımında becerikli olan eski klanına ait kaliteli bir zırh vardı..Zırhın üzerinde iki tane kınına sokulmuş cücelere özgü savaşbaltası vardı..

Dwarf yürürken arkasındaki sırt çantası ve kalkanı sallanıyordu..Zırhlı eldiveni parmaklarını uyuşturmuştu cüce parmaklarını ovuşturdu koridordan avluya doğru ilerlerken..

Harbormm avluya yaklaşırken sakallarını sıvazladı ve içeri girdi..
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

logan atınını üstünde şovalyeleri beklerken ,nasıl konuşacanı düşünüyor aynı zamanda agır olmaması için konuşmaları düzeltiyordu.
o sırada bir ses duydu ''"şovalye Logan... Hemen konuşmalıyız..."''
bir şovalye oldunu zaneti en başta döndü ''ben siz........'' dedi cümlesini yuttu logan ,karşısındaki seçilmişti hemen atan inid logan atına'' sen burda bekle'' at bir kişnemeyle onay vardi
''buyrun efendimiz toplantı salonuna gidelim ''logan, seçilmişle beraber yürüken rahbi gördü ''hemen avluda toplanılsın beni beklyeyin''
yürümeye dwm ediyorlardı.
''efendim sizi endişeli gördüm ,kötü bir şey yoktur umarım... ''
bu arda toplantı salanuna gelinmişti...

.....................
dip not:orenden aldıgım bazı bilgileri sunuyorum size
1.tapınakta NPC yoktur
2.tapınagın temizlige ihtiyacı yoktur,tapınak kirlenmez
3.tapınakta kek ve benzeri şeyler yapmak yasaklanmıştır :D
.......................
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
guvenme007007
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by guvenme007007 »

dwarf gorrun oğlu ulfgar tapınağa girdi
tapınaktaki ağır kokunun nedenini bulmaya çalışıyordu.

çevresine bakındı ve ve gördüğü o ihtişamlı heykelere saygısını belirtmek için yere kadar eğildi
sebastian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sebastian »

sebastian kendisini tanrıya adayanlara ibretle bakarak içindeki savaşçı ruhunu besliyor. gücüne inandığı an tapınağın ana lapısından içeriye adımını atıyor ve o andan itibaren kendi egolarından ve kötü duygularından arınıyor. heykellere hayranlık ve saygıyla bakıyor. onların önünde duygulanarak "artık savaşmamın tanrıya kendimi sunmanın zamanı geldi" der ve orene karşı saygıyla eğildi.
raistlin_tole
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raistlin_tole »

toledoras tapınaga gırmıs bı cuce gordu ve yanına yaklastı 'sen kımsın'
Sufferly
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sufferly »

Calin mutfakta sıkıntıdan patlamak üzereydi.Karar verdi ve tek bilidiği yere ; Oren'in heykelinin bulunduğu yere gitmeye , daha doğrusu incelemeye gitti.Oraya vardığında akrşısında 3 kişi vardı.Birini daha önceden görmüştü ama aralarından hiçbirini tanımıyordu.Etrafda başka kimsede yoktu.Herkes birtbirine soran gözlerle bakıyordu."Siz burada yenimisiniz?"dedi Calin.

Yanıt alamayınca Calin daha fazla dayanamayarak yere çömeldi ve cebinden çıkardığı 3 taş ile oyunlar oynamaya başladı.2sini havaya atıyor birini tutp 3.sünü fırlatıyordu.Bakışlarıyla onları umursamaz halde görünmeye çalışıyordu aslında umursadığı çok şey vardı.Dikkatini oyuna vererek kendini oyalamaya devam etti...
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

UYARI: lütfen 1 er cümlelik msjlarla msj kalabalığı yapmayın .
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Horcoel tüm olanlar karşısında çok utanmış hissediyordu..Ancak kendisini toparladı.Ve asil durusuna geçti..Sinirli bir halde mutfaktan çıkarken loganla karşılaştı..Borusunu istediginde sırtından boruyu çıkardı ve sesini çıkarmadan tapınak koruyucusuna uzattı..Avluya dogru gidiyordu..

Horcoel ilerlerken düşünmeye başladı..Neden hala yola çıkmamışlardı..şafak vaktini geçeli çok olmustu ve hala tapınaktalardı..Bu sorunun cevabını ancak Logan ın verebilecegini düşünerek yoluna devam etti..Sanırım ters birşeyler dönüyordu ortada..
Avluya dogru ilerlemeye başladı..Suratındaki sinirli ifade değişerek cesaret ve güven yayan bir şekle dönüşmeye başladı..

''şovalyeler nerede idi..Hah cüceyi görmüştü..Cücenin hazırlıkları tamam gibiydi..Sonra rahibi gördü..İkisinide başıyla selamladı.. Ve avluda durarak beklemeye başladı..
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
LordAriakas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LordAriakas »

Ariakas Horacel'in yanına gitti ''Burada neler dönüyor?'' die sordu uzun zamandır tapınakta olan gelişmelerden haberdar değildi ve eğer ortada bir macera varsa ona hazırdı.
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

''Burada neler oluyor''
Horcoel aniden dönerek adama baktı..Yırtık cüppeler..İskeletimsi vücut..

Bir yaşamayan dı bu..Bir Paladine..Bir tapınak şovalyesi Paladine Soru soran bir yaşamayan..Horcoel in vücudundan yayılan pozitif enerji dalgaları bile bir yaşamayanı ürkütmeye yeterdi..Tapınak şovalyesi oldugunda ise..Yaşamayanlara hükmedebilcegini öğrenmişti Logandan..

Ancak bu adamı etkilemiyordu..Nedenini ararken Ölünün üstünde Lord Oren in Sembollerini gördü..''Adaletin Ölümün..Ve savaşın Tanrısı'' diye fısıldadı..Bu yaşamayan bir Oren inananı idi..

Horcoel şüpeli gözlerle yaşamayana bakarak cevapladı sorusunu..

''Tapınak Koruyucusu Logan tüm tapınak şovalyelerinin avluda toplanmasını istedi..''Onu bekliyoruz dedi sessice..
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Harbormm birden şövalyeyi farketti..Bu bir yaşayan ölüydü...

Hızlı bir şekilde iki savaşbaltasını çekti ve harete geçerken yaşayan ölünün üzerindeki Lord Oren'in sembollerini görünce duraksadı...

Harbormm'un kafası karışmıştı yaşayan ölünün söylediği sözler karşısında ve geriye çekildi ve kafası karışmış bir şekilde Logan'ın gelmesini bekledi...
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Vilthas Lord Ariakasın horcoele yaklaştığını gördü.. Ariakası eskiden beri tanırdı.. İkisinin de kaosa taptıkları zaman tanışmışlardı tapınakta.. Bir undeade göre hiç de soğuk sayılmayacak bir muhabbeti vardı.. Onla uzun uzun konuştuğunu hatırlıyordu..

Vilthas horcoelin ölmeyen savaşçıya vereceği tepkiyi içinde bir kaygıyla bekledi.. Horcoelin paladin olması ona ölmeyenlere karşı bir soğukluk, aslında bir nefret veriyordu.. Vilthas da horcoelin ariakasa birşey yapmasından korkuyordu..

Horcoelin birden durduğunu görünce içini bir rahatlık kapladı.. Ucuz atlattık diye geçirdi içinden.. Yavaşça yanlarına yürümeye başlamıştı ki cücenin iki baltalı çekili halde ariakasın üzerine yürümeye başladığını gördü.. 'Ne kadar da undead sevmeyen varmış tapınakta' diye söylendi kendi kendine ve harbommun önüne geçmek için bir hamle yaptı.. Fakat Vİlthas daha önüne geçemeden harbomm durmuştu bile.. Sanırım o da ariakasın Lordumun bir ölmeyeni olduğunu anladı sonunda dedi içinden..

Ariakasın yanında durdu Vİlthas. "Selam dostum, sanırım burada ne döndüğü hakkında bilgi istiyorsun?? Doğru değil mi.. Birazdan tapınak şövalyelerinin başı olan logan gelecek ve sanırım o sana benden daha iyi bir açıklama yapabilir.. Doğrusu, şövalyelere seslenmesini bekliyorum, geç bile kaldı..." dedi dostunu tekrar görmenin verdiği heyecanla..

Sonra horcoele bir bakış attı, ama bakışlarından hiçbir duygu sezilmiyordu Vilthasın.. Yavaşça yere çömeldi ve loganı beklemeye başladı..
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

Konuşanın yaşayan ölü olduğunu görünce şaşırdım ama cüce dışında kimse bir saldırı için hazırlanmadı. Cücenin yeni olduğu var sayılırsa bilmiyor olabilirdi.Ama Horcoelin yüznde bir şaşkınlık ifadesi vardı. Saldırıya geçse kendi defetme büyüsü için hazırlanırdı. Yüzünde sadece bir şaşkınlık ifadesi vardı. '' Elfler çok temiz ırklardır. Ne hissetiklerini kolaylıkla anlıyabilirsin'' Her zaman bilgisi ve tecrübesiyle benim hayatımda büyük bir yeri olan ustam söylemişti. Acaba bunu ustam mı söylemişti başka biri mi? Bunu düşünmek için iyi bi zaman değil.

Yaşayan ölünün yüzüne baktım pek anlaşılmasada bize zarar vermek istemediği belliydi. Cüceye yaklaştım ve omzuna elimi koydum. Cüce yapılıydı ve kulağına eğilerek '' Dostum sakin ol bu yaşayan ölü sanırım Orene inananlardan biri bak kimse daha saldırı için hareket yapmadı. O bir dostsa saygızılık yapmak istemezsin değil mi?''

Ardından Viltahsın sesleri duyuldu

"Selam dostum, sanırım burada ne döndüğü hakkında bilgi istiyorsun?? Doğru değil mi.. Birazdan tapınak şövalyelerinin başı olan logan gelecek ve sanırım o sana benden daha iyi bir açıklama yapabilir.. Doğrusu, şövalyelere seslenmesini bekliyorum, geç bile kaldı..."

Her ne kadar endişelenmemiş gibi hissetsemde. Vilthsın konuşması ile içim rahatladı. İçimdeki korku değildi belki endişe olabilir ama korku asla. Üstelik karşımdaki bir yaşayan ölü ve ben gücümün en yüksek olduğu yerdeyim.
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Locked