ADALETİN,ÖLÖMÖN ve SAVAşIN TAPINAğI(TANRI:OREN

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Sufferly
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sufferly »

Calin 2 nedenden dolayı kendini ilginç hissediyordu. 1.si diyarından bu kadar uzakta kendini çeken şeyi içinde bulabilecekmiydi?Yada bulduda bunu ne zaman öğrenecekti?2.si ise kendi ırkı dışındakilerle birlikte yaşayacaktı.Su anda kendini yanlız hissetmeliydi.Ancak tamamen huzurlu ve kendini evinde hissediyordu...
Calin , "Leydim,Lordum ; bütün öğretilere hazırım. Kendimi adanmış ve hazır hissediyoruım." dedi ve Logan'ı incelemeye başladı...
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

İlyamain Calinin sözlerini dinledi ve onaylarcasına başını salladı. Ardından kapılar yeniden açılmıştı ve içeriye yeni girene bakıyordu ki yanında Loganın geldiğini gördü.

Suratındaki kızarmayı gizlemek için hafif yana döndü ve "Ã?yleyse hoş geldiniz tapınağımıza!" dedi.

Yeni gelene döndü ve onuda selamladı. "Lordumuz Orenin irfanı için aramıza hoş geldiniz!" dedi.

Etek ne kadarda sıkıntı yapıyordu ona. Ã?ekiştirmek. Üzerinden çıkarıp kurtulmak istiyordu. Elleri ise sürekli gömlekle oynuyordu. Ama kendisini sıkarak ellerini geriye çekti. Bu kıyafetlere alışmalıydı. Eski kıyafetlerini tüm tapınağı arasada bulamayacağını düşünüyordu.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Dwarf bir ara ağacın altında dalmıştı.. Harbormm içeri giren yabancıları görmüştü.Tapınaktan içeri girerken ''bu yabancılar sanırım Lord Oren'e bağlılıklarını sunmak için geldiler '' dedi..

Tapınak kapılarından içeri girdi ve '' Adalet ve Savaşın tapınağına hoşgeldiniz yabancılar adım Harbormm Doomhammer tapınak şövalyelerindenim''dedi ve reverans yaparak yabancıları selamladı..

Ardından Logan'a dönerek '' günaydın efendim ve sizede leydim ''dedi saygıyla selamlayarak.. ''Benim hazırlıklarım tamalandı yolculuğa hazırım''dedi ve kendini daha fazla tutamayarak'' Yolculuğa ne zaman başlayacağız?''diye sordu ama bunu söylerken daha diğer şövalyelerin uyanmamış olduğunu unutmuştu...
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Sufferly
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sufferly »

"Bende Calin , Elf diyarından geliyorum şövalye" dedi reveransa karşılık verdi.Beklemenin ve merakın verdiği sıkıntıyla Calin etrafı incelemeye başladı...
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

İlyamain onlara baktı ve bakışlarını Logan'a çevirdi. "Bu tapınakta bir mutfak var mı Logan?" diye sordu. Karnım acıktı ve aşırı derecede kek istiyorum. Kıkırdadı. "Kek yapmak için tapınağın mutfağına gideceğim. Biliyorum sen çok meşgulsün o yüzden bana yolu göstericek birisi varsa ona söyersen sevinirim."

Sıkılmıştı ve bir şeylerle uğraşmak istiyordu. Canının kek istemesi filanda bahaneydi. İondarialı kadınlar her zaman mutfak işlerindende anlarlardı. Ã?ünkü güven duymadığınız zamanlarda kendi yemeyinizi kendinizin yapması gerekmektedir.

Yeniden kıkırdadı ve göz kırptı. Hem şövalyeler gitmeden önce onlarada birer dilim kek yapmış olurum. Etrafına bakındı ve bir koridora doğru ilerledi. Koridoru göstererek "Mutfak bu tarafta mı Logan?" diye bağırdı. Sesi tapınakta yankılanıncada kızararak geriled. Aslında bağırmak istememişti ama o kadar acıkmıştı ki!
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

LordAriakas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LordAriakas »

Ariakas yeni gelenlere reverans yaptıktan sonra Vilthas'ın odasına gitti ve uzun sürmiyecek bir görev istedi uzun zamandır hiçbir yere gitmemişti. Canı gerçekten çok sıkılıyordu.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

logan

İlyamain nını giti yönden bagırdını duydu ,''ewet oradan gideceksin''
durud ''deli kız ''
sonra cüceye döndü ''gidişimiz biraz ertelecek şovalye ,şeçilmişin onayını ve ne diyeceni duymadan gitmek istemiyorum , oyüzden şeçilmişi bekliyecez. şu anda meşkul''
calın a baktı
''tekrar hoş geldin''
dedi ve logan avluya dogru yürümeye başladı
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Sufferly
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sufferly »

Konuşulanları dikkatle dinleyen Calin herkesin yavaşca gittiğini görünce "Lord Logan" dedi. "Ne yapmamız gerekiyor?".Bunları söylerken dediklerinde bir yanlış olmamasını umuyordu...
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

logan arkasında gelen calına baktı
döndü ve ''şimdilik tapınagı gezebilirisin gez, tanı ,ören ama şunu hiç bir zaman unutma bu 5 ilke hep uyacagın 5 ilkedir elf.
1-Ölüm bir ceza olduğu kadar bir hediyedirde.
2-Yaşam size verilmiş birer hediyedir.
3-Ölüm rastgele dağıtılmamalıdır.
4-Bir savaşcı onurlu olmalıdır, silahsız birine kılıç çekmez, kılıcı haksız ve boş yere sallanmaz.
5-Gereksiz savaş yapılmamalıdır.

bu 5 kuralı hiç bir zaman unutma '' döndü logan oavluya dogru giderken
bir kez dah döndü calına
''bu 5 ilkenin dışına cıktıgın zaman lord orenin bağlılığından cıkmış olacaksın ve bunu sende bende istemyiz.
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Sufferly
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sufferly »

Logan kendisine dönünce Calin yanlış birşey yapmadığını anladı ve Logan'ın sevecen yüz ifadesiyle karşılaştı.Sonradan ciddileşen Logan'ı dinledi ve "Söyledikleriniz kalbime kazınmıştır Lordum.Kadim yaşamımı bu 5 ilke oluşturacak artık"dedi."Oren'e karşı asla bağlılıktan çıkmayacağım."
Calin Logan gidince derin bir nefes aldı.Ã?nünde farklı bir yaşam ve yaşam tarzı başlıyordu.Acaba buraya gelmek bana bir hediyemiydi diye düşündü. Sonra arkasındaki diğer kişiye baktı.Ã?nüne döndü ve "Yeni hayat..."dedi ve karşısına çıkan ilk koridorda yürümeye ve etrafı dikkatlice incelemeye başladı...
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

İlyamain mutfağın olduğunu dşündüğü yöne doğru koşturdu. Üzerindeki elbise çok dar geliyordu...

Biraz arama ile mutfağı buldu ve içeriye girdi. Neyseki kimse yoktu. Etrafa göz gezdirdi ve hızla malzemeleri buldu. Tüm dolaklar on dakika içinde aşağıya dökülmüştü. Ama mutfakta ne var ne yok artık hepsinin yerini biliyordu. Mutfak yeniden dolaplara girdiğinde her şeyin yeri sanki kendisine aitmiş gibi hafızasına kazınmıştı.

Elindeki yumurtayı nazikçe kırdı ve hızla kek yapımına başladı.

Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Horcoel avluda beklerken zamanın ne kadar çabuk geçtigini unutmuştu..Sesler duyuyordu şovalye.Ne kadar geçtigini bile bilmiyordu..

Yavaşça dogruldu ve etrafını inceledi..Ne kadar zaman geçmişti gerçekten..Bu sesler nereden gelmekteydi...

Horcoel tapınagın koridorlarına dogru ilerlerken Savaş yoldaşı Silverhorna Eliyle beklemesi işaretini verdi..Koridorları gezinmeye başladı..Evet bir sesler geliyordu ancak nereden..Merak etmişti..şovalyeler uyanmışmıydı acaba..Kendisi tüm gece boyunca uyumamış ve hazırlık yapmıştı..Zaten dün geceye kadar uyumuştu uyku problemi olmamıştı..

İlerleyişine devam etti..Nereden geliyordu bu sesler..şovalyeler olabilirmiydi bu seslerin sahipleri..

Horcoel ilerlerken dışarıya dogru giden bir koridora saptı..Sanırım dışardan geliyordu tüm bu sesler..Derken yan koridorda ilerleyen birini gördü..Gördügü bir elfmiydi..Ve yabancıydı..''Sanırım yeni bir Oren inananı diye düşündü..Adam onu görmeden geçmişti..''Bu adamla gerçekten tanısmak isterdi ancak bir işi vardı..şovalyeleri bulmalıydı..

Dışardan gelen tok sesi farketti..Gülümsedi..Biliyorduki bu ses ancak Logan a ait olabilirdi..

Horcoel sesin geldigi yere dogru yürümeye başladı...

Ta ki dışardakiler gözüne görünceye kadar..
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

İlyamain dumanlar çıkan mutfaktan çığlıklar içinde elinde bir bezle ve kararmış bezin ucundaki bir tepsi ile fırladı. Yanmıştı işte. Neden kek ile böreği aynı anda yapmaya kalkmıştı ki?

Elindeki tepsiyi çığlıklar içinde taşıyarak koridor boyunca koştu ve çığlıkları tüm tapınakta yankılandı...

Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Ã?ığlık sesleri..Horcoel dışarıya ulaştıgında çoktan duymuştu bu sesleri..

Horcoel şaşkınlık içerisinde etrafına bakakaldı bir an..Sonra sırtından ve belinden iki adet kısakılıç çekti ve tapınagın içine dogru koştu..Koridorların birleştigi yerde bir an için duraksadı ve sesin geldigi yeri kestirmeye çalıştı..Sesin sahibi Lady İlyamain di..Bu belliydi..Ancak kadını kim incitebilmişti tapınakta..Oren in tapınaga yayılan gücü tapınaktakileri saldırılara karşı korurdu..

Horcoel birkaç koridordu daha süratlice koştu..Ã?ığlıklara artık çok yakındı..Lady İlyamain in canını kim yaktı ise bunu ödeyecekti..Dönemeçten zıplayarak fırladı ve havada dönerek yere indi..

Lady İlyamaini elini tutarken gördü..Eli yaralanmış gibiydi..Ancak nasıl olmuştu...

Horcoel sessizliginin ardından tuttugu kılıçlara baktı..Bu kılıçlar adaleti saglamak için kullanılırdı..Yaralanmıs birine karşı bir işe yaramazdı..Kılıçlarını aynı anda kınlarına soktu ve kadına dogru ilerledi..
Ne oldugunu sormayı dusundu önce..Ancak fikir saçma gelmişti..Ã?nce kadının acısı dindirilmeliydi..

''Lady im canınız mı yanıyor..İzin verin yardım edeyim''
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Kız sıkıntı ile eline baktı ve onu hızla arkasına sakladı. Tepsiyi çoktan, koşarken yere atmıştı. Eli acıyordu ama o acıya alışıktı. O yüzden takmıyordu. "Kekim!" dedi kızgın bir şekilde. "Yandı."

Horcoel'e baktı ve "Sanırım mutfağı temizleyecek birisi lazım!" dedi yanda duran bir kapıya yöneldi. Kapıyı açtı ve içeride duran süpürgeyi çıkardı. Burasının temizlik odası olduğunu çoktan öğrenmişti ve zaten mutfaktan koşarak çıkınca yöneldiği yerde burasıydı.

"Yardım etmek istiyorsanız sör şövalye!" dedi elindeki süpürgeyi uzatıp Horcoel'in eline tutuşturarak. "Tapınağın temizliğine yardım edin. Yoksa tapınağa olan borcumuzu nasıl öderiz?" şövalye elindeki süpürge ile arkasından bakarken dolaba yöneldi ve bir süpürgede kendisine alarak mutfağın yolunu tuttu. şimdi koridorlarda sesi yankılanıyordu. "Hadiyin şövalye Lord Oren adına şurayı bir düzene sokalım!"

Locked