ADALETİN,ÖLÖMÖN ve SAVAşIN TAPINAğI(TANRI:OREN

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

logan 2 kişiyi sınvdan geçirip odandan cıkarışmıştı
'' yüce lord oren 2 tapınak sovlesi daha, gitikçe büyüyoruz lordum ''
insan oldugunda beri logan hiç uyumamış hata yemek bile yememişti
etrafına baktı oda aynıydı degişen hiç bir şey yoktu tam kılıcını çıkartacaken kapı çalındı gelen Horcoel
''''Soylu Tapınak Koruyucusu Logan..Yeni bir inananımız sizinle konuşmak istiyor..İzin buyurursanız içeri getirecegim..''' dedi
Birden kapıda bir kadın göründü hiç beklemiyordu logan böle bir şey
aya kalktı logan kendine çeki düzen verdi hemen '' tabi gelebir Horcoel eşlik etigin için saol,buyrun laydim'' dedi karşısında ki sandalyeyi eliyle işaret ederek
'' saol şovalye dostum '' dedi ve logan büyük bir dikkatle karşısındaki hanım efendye baktı
düşündü '' niye özelikle konuşmak istiyordu ''
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

''Tabi gelebilir Horcoel eşlik ettigin için saol..''
Horcoel bu sözleri duyunca içi rahatlarcasına kadına döndü..''Lord Logan sizi bekliyor Lady'im duymus olabilceginiz gibi..''dedi.
Sonra Loganın bakışlarını üstünde hissetti..Logan ona dogru dönüp teşekkür ediyordu..
''İyi günler Lordum.. dedi Logan a dogru..Ve size de iyi günler Lady'im ''dedi Kadına dogru..Başı ile her ikisine de selam verdikten sonra uzaklaştı ve dinlenmek için odasına dogru yola koyuldu..''Sadece bir iki saat tanrım..'' dedi.''Enerjim tükenmek üzere.Göstermemeye çalısıyorum ancak gücüm tükenmek üzere..Bugun gereginden fazla yoruldum..Sadece bir iki saat lordum..'' diyerek Odasına istraat etmek üzere yola koyuldu
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

Artik bir tapınak şovalyesiyim. Cücenin yüzündeki gülümsemeye bakılırsa oda öyle olaylar çok hızlı gelişiyor... Birkaç gün yada birkaç saat önce sadece Oren'e bağlılığını gösteren bir rahiptim şimdi ise bir tapınak şovalyesiyim.

Ama hala onkasabaya yardım götürmüş değiliz. Orda insanlarin acı çektiğini düşündükçe...Benim tapınak şu dönemde pek sözüm geçmez ama bunu birisinin dile getirilmesi gerek. Hiç olmazsa onkasabaya kendim gidip insanların ne durumda oldukalrına bakmama gerek.

Aklıma birden bir soru takıldı. Daha önce hiç fark etmemiştim. Orenin tapınağında şu ana kadar benden başka 4 kişi gördüm.Bu soruyu birine sormam gerek... Neden Orenin tapınağında bu kadar az kişi var.. Yada olanlar nerede.

şimdi sanirim uyumalıyım yarin birinin azından laf almaya çalışırım.Ama bu kadar merak etmesem iyi olucak.Bir ajan gibi görünmek istemem
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Horcoel_Baator wrote: ''Soylu Tapınak Koruyucusu Logan..Yeni bir inananımız sizinle konuşmak istiyor..İzin buyurursanız içeri getirecegim..''
Yarımelf şövalyenin sözleri İlyamain'in aklına yeniden gelirken Logan denen lider onu içeriye davet etmişti. Gözleri parlıyordu kadının. Biliyordu bu şövalye tanrısına tam bağlılık sunuyordu.

İçeriye doğru adım atarken kikirdedi ve ardından gitmekte olan yarımelf şövalyeye selam vererek Logana döndü.
Horcoel_Baator wrote: ''Soylu Tapınak Koruyucusu Logan..Yeni bir inananımız sizinle konuşmak istiyor..İzin buyurursanız içeri getirecegim..''
Düşünceler zihninde yeniden yankılanırken bembeyaz dişlerinin hepsini ortaya çıkaran bir gülümsemeyle Logan'a döndü ve "Bu eski inanan sizin gibi eski bir inananla sohbet edebilir mi Lordum?" dedi. Bir göz kırpıştan sonra Loganın yanından geçti ve odada ilerledi.

Odada bulunan yatağa ilerledi ve kendisini üzerine atarak uzandı. Zarif sağ bacak diğer bacağın üzerine atıldı ve gözler Logan üzerinde kilitlendi. Dudaklarda hâla bir gülümseme vardı.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Loganın arksında duvarda yüksek kabartma olarak yapılmış heykel , kafasını Kıza döndürdü. Heykelin kaşları çatık, ağzı sonsuz bir çığlığa açılmıştı.. Yüzü acı içinde gökyüzüne dönmüş olsada sağ gözü kızın üzerindeydi. Kızla gözgöze geldiler, heykel gözlerini ağır ağır kırptı ve eski şeklini aldı.

Logan kızın neye baktığını görmek için döndüğünde herşey eskisi gibiydi...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

İlyamain kabartmadan heykele gözlerini hiç ayırmadan bakıyor ve bunun bir işaret olduğunu düşünüyordu. Bu bir işaretti. Tanrısına duyduğu bir saygı vardı ama bu işaretin anlamını anlayamıyordu. şimdi eski hareketsiz haline dönmüş heykel aracılığı le tanrısı ona bir işaret yollamıştı ve İlyamain bunu daha sıkı değerlendirmeye karar verdi. Asla bunu hafife almamalıydı.

Yavaşça uzandığı yataktan doğruldu ve tapınağa saygısızlık etmediğini düşündüğü halde oturdu. O rahat bir insandı. Sadece bu...

Dudaklarında yeniden beliren gülümseme ile arkasındaki duvara bakmakta olan Logan denilen adama bakmaya devam etti. "Sohbet teklifime ne diyorsunuz?" diye sordu.

Gözleri ise hâla arada sırada heykele kayıyor ama yanlış yaptığı hiç bir şey olmadığını düşünmeye devam ediyordu. O neyse oydu. Tanrısına hiç bir şekilde karşı gelmezdi. Tanrısı ruhunu istediğini söylerse bunu seve seve yapardı ama o neyse oydu. Asla hareketlerini değiştiremezdi...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Gorath wrote:Dudaklarında yeniden beliren gülümseme ile arkasındaki duvara bakmakta olan Logan denilen adama bakmaya devam etti. "Sohbet teklifime ne diyorsunuz?" diye sordu.
logan hayretle kadınını nasıl bu kadar rahat davrandıgını merak ediyordu
ardında kadınının kendini toplamasını gülümsemseme ile izledi.
''tapınamıza hoşgeldiniz bayan lord orene balılınızı sundugunuzdan eminim''
logan kadınının gözlerine bakarak dewam eti'
''Adım Logan şovalyelerin lideriyim Oren paladiniyim''
durdu kadını sözdü logan tekrar
''hanım efendi siz''
kadınını heykelere bakışını gülümseme ile izledi
''siz tapınaga saygılı oldunuz sürece onlar bir şey yapmaz ama aksi taktirde onların harekte etmesine bile izin verilmez bu tapınakta ''
loganını sesinde tehtit yoktu gayet yumuşak bir ses tonu ile sadece ufak bir uyarı vardı...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Kadın yeniden Logan'a gülümsedi. "Ben tapınağa asla hakaret etmedim ve etmemde Logan!" dedi. "Size kendimi tanıtmama izin verirseniz." Belindeki kılıcı çekti ve yine suratı boyunca dik tutarak "Adım İlyamain!" dedi. "Siz buradaki düzenden sorumlu kişi olmalısınız. Tapınak şövalyelerinin lideri olduğunuzu öğrendim. Haksız mıyım?" diye sordu.

Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Gorath wrote:Kadın yeniden Logan'a gülümsedi. "Ben tapınağa asla hakaret etmedim ve etmemde Logan!" dedi. "Size kendimi tanıtmama izin verirseniz." Belindeki kılıcı çekti ve yine suratı boyunca dik tutarak "Adım İlyamain!" dedi. "Siz buradaki düzenden sorumlu kişi olmalısınız. Tapınak şövalyelerinin lideri olduğunuzu öğrendim. Haksız mıyım?" diye sordu.
''ewet haklısınını buranını tapınak koruycusuyum ''
logan çekilen kılıca karşı hiç bir tepk,i vermemişti hata gösteriş için oldunu anlamış ve ''ilyamain zaten oda dar lütfen kılcı kınınıza sokarmısınız ''

durdu '' kendinize zarar vermenizi istemem bu güzeliğin bir kılıç ciziyi ile bozulmasını istemem ''
'' ewet hanım efendi sormak yada örenmek istediniz bir şeyler varmı sadece sohbet etemek için mi geldiniz yoksa bir haber filan mi getirdiniz ''
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Harbormm tapınak şövalyeliğine kabul edildikten sonra dinlenme gereksinimi hissetti.Yolculuk onu epey yormuştu ve son 3 günden beride uyumamıştı.Tapınağın içinde biraz dolaştıktan sonra bir yatağa uzandı,yatak o kadar yumuşak ve rahattı ki uzandığı an bir rahatlık hissederek derin bir uykuya daldı...
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

İlyamain gülümsedi ve "Bu kılıcı bir gösteriş sandınız sanırım!" dedi. "Bir bakımada öyle. Benim halkım İondariada bu bir selamlamadır Sör Logan. Yeniden gülümsedi. Hareketlerim çoğu insanı bana düşman eder Logan ama göründüğü gibi bunlardan vazgeçemem. Bu bana halkımdan gelen bir özellik.

Kız yeniden gülümsedi ve "Size vermem gereken bir hediye var lordum!" dedi. Oturduğu yataktan kalkarak odanın bir köşesinde bulunan ufak masaya ilerledi ve elini cebine atarak bir bez parçası çıkarttı. Bez parçası içinde bir şeyler olduğunu gösterircesine şişkindi. Kız bezi masaya koydu ve dikkatle kıvrımlarınnı ayırdı. Bez açılınca ortaya üç farklı renkte zümrüt çıktı.

"Burada halkım adına bulunuyorum. İondaria prensesi İmerian size bu hediyeleri getirmemi istedi Sör Logan. Bunları tapınağın en yüce savaşçısına, Oren Paladinlerinin liderine vererek tüm İondaria halkının Lord Orene olan bağlılığını göstermemi istedi."

Kız yeniden gülümsedi. "Orene olan Ruhsal bağımızın kudretinizi görmenizi istedi. Bir savaş sırasında yanınızda olacaklarını belirtmemi istedi." Kırmızı, Mavi ve Beyaz renklerden oluşan üç zümrüt masanın üzerinde parlarken kız yeniden geriye çekildi ve giderek kendisini yatağa attı. Suratında bir gülümseme ile Logana yeniden göz kırptı. "Lütfen bu hediyeyi halkım ve benim adıma kabul edin Logan."

Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

'' hayır laydim selamınıza saygı duyarım alışkanlıklarınızdan ve geleneklerinizden vaz geçmeyin ''
mendil içindeki yüzüklere baktı yüzünde hafif bir sırıtma belirdi masaya dogru gitti beyaz mendili yine geri kapatı eline aldı yataga dogru gitti ilyamain nını yatıgı yerin önüne koydu

''hediyeniz cok hoş ama kabul edemiyecem,bana en büyük hediyeniz sizin burda kalamanızdır''

'' halkınızın sözcüsü oldunuzu ve liderinizin bu hediyeleri gönderdini biliyorum , bu deyerli taşları bana hediye degilde 10 kasaba halkına hediye ederseniz onların tekrar kasabayı kurması için küçük bir katkıdan bulunmuş olursunuz ve inanın ki bu beni daha mutlu edecektir.''

''bunu sizde istemez misiniz? ''
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

logan wrote: ''hediyeniz cok hoş ama kabul edemiyecem,bana en büyük hediyeniz sizin burda kalamanızdır''
Kız zümrütler kucağına bırakılınca birden sırtından vurulmuşa döndü ve aynı kelimeler zihnidne tekrar tekrar yankılandı. "Bu sözler beni halkım adına buraya bağlıyor Logan!" dedi İlamain. "Halkım sizin istediğiniz hediyenin bu olduğunu bilseydi beni seve seve buraya yollardı. Bu zümrütler İondariadan gönderilen birer dostluk simgesidir lordum. Siz bunları geriye çevirmekle dostluk talebini reddetmiş oldunuz ama dostluk içinde bir bedel istediniz. Bu dostluk talebi karşısında istediğiniz benim burada kalmamdı Sör Logan. Halkımın barış talebi şu anda Lord Oren adına bizim için en değerli olan şey o yüzden bunu kabul etmek zorundayım." Zümrütleri iki eli ile tutarak ayağa kalktı ve "İondaria prensesi İmerian ve Lordum Oren adına sizi selamlarım Lord Logan!" dedi.
Bu deyerli taşları bana hediye degilde 10 kasaba halkına hediye ederseniz onların tekrar kasabayı kurması için küçük bir katkıdan bulunmuş olursunuz ve inanın ki bu beni daha mutlu edecektir.
"Bu taşlar on kasaba halkına teslim edilecek Sör Logan!" dedi kapıya yönelmişken bir an için durarak Logana bakmak için döndü. "Ama bana sadece bir isim verin Sör Logan. Bu taşları kime teslim etmeliyim." Sonra bir an elindeki beze baktı ve bakışlarını yeniden Logana çevirince "Aslında bana üç güvenilir isim vermeniz daha doğru olur sör Logan!" dedi. "Bazen para insanın başını döndürebilir ve yaşayanların akıl almaz işler yapmasına neden olabilir. Bana üç isim söyleyinki her birisini bir kişiye teslim edebileyim. Böylece halk için daha yararlı olmuş olur." Logan'a yeniden göz kırptı. "Lord Oren adına bana bu üç ismi söylerseniz sevinirim sör Logan!" dedi.

Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

''leydim tapınaktaki tüm şovalyelerime güvene bilirsiniz,hepsi özenle şeçilmiştir''
logan sırtından bir boru cıkardı ,odasında bulunan borununu tam agzını gire bilecegi şekildebir delikti ,boruyu oraya yerleştirdi ve üfledi tapınakta çağırıcı ama fazla yüksek olmıyan bir ses belirdi her köşede sadece bu ses taht odasında duyulmuyordu.
Bu sesin anlamını şovalyeler biliyordu avluda toplanılmaya çagrıydı.
Delikten cıkardı boruyu yine kemerine astı kılılıcını aldı kemerine geri taktı ,
odanını kapısını açtı ''leydim buyrun avluda toplanılacak orda emanet edilecek kişileri size göstereceğim''
loganını yüzünde bğyğk bir mutluluk vardı kadınla göz göze gelince gözlei parlıyordu loganın...
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

İlyamain gülümsemesi suratından hiç düşmeden Logana baktı ve başnı olumlu anlamda sallayarak Loganın açmış olduğu kapıya yöneldi. Kapıdan çıktığı gibi tapınağın koridorlarına baktı. Artık buraya alışmalıydı. Sonuçta buraya bağlanmıştı. Oren adına bir dua mırıldanarak tapınağın avlusuna, tüm şövalyelerin toplandığı yere doğru Logan ile birlikte ilerlemeye başladı.

Locked