Yolgezer'e özendi..

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Yolgezer'e özendi..

Post by NIGHT »

Antalya araştırma ormanında kalırken, güzelim şömineyi bırkıp bir iki çılgın yüzünden kamp yapmaya zorlandım.Sinir krizleri geçiriyorum, ben ne yapcam ormanda diye.

Akılları LOTR le gerçek yaşam arasında sıkışıp kalmış kuzenler ve zavallı bendeniz;

-Ya yapmayın etmeyin, gecenin bir saati ne yapcaz ormanda?

-Aragorn ne yapıyordu?

-Aragornun isilduru vardı! Benim boyum kadar kılıcım olsa gözümü kırpmam dalarım ormana!

-ama sen hırsızsın, kaçmayı biliyor olmalısın.

-Kaçarım da arkamda sizi bırakırsam beni kazıp çıkarmanız gerekir-o da yaşıyosanız-çünkü annem beni öldürür!

-Korkak olma, burda ork olsa çoktan ölmüştük.

-Ne orku ya? Orklar gerçekte yok!Beni ilgilendiren ayılar!

-Legolasa ayılar vız gelir!

-Bilmem fark ettin mi ben Legolas değilim?

-Ama kitapları ezbere biliyorsun!İşimize yarayacak şeyler vardır içinde!

-Evet en sevdiğim ve en çok işe yarıyacak söz; Kaçın aptallar!

-Ama..

Bu böyle iki saat kadar devam etti, kitap olduğuna inandıramadım. Sonra bir baktık ki epey bir uzaklaşmaışız, hayır, KAYBOLMUşUZ!

-Artık dönelim mi??

-Nasıl dönmeyi planlıyorsun? Ben burda kötü karakterim, ne yaharsan yap umrumda değil!

(ne yapacaklarını belemeden, hava kararana kadar pineklediler.Hayır yani, bu arada ayağımı dala takıp yuvarlanmayı da başardım, zor yürüyorum. Her ikiside benden küçük, kız ve ağlıyorlar)

-Ya kesin şunu yoksa sizi öldüreceğim!

-Geri dönmek istiyorum! Argagorn gibi iz sürsene!

(tamam, be dedim. Ã?yle olsun. Kahramanca çiğnenirim bir ayının ağzında)

Bunlar ağlamayı kestiler. Ben cep telefonumun ışığyla geldiğimiz yere dönmeye çabalıyorum. Ve yaklaşık altı saat sonra ailelerimizi bulduk.
O sinirle içeri dalıp bütün lotr kitaplarını şöminenin içine tıktım. Tolkien beni affeder inşallah.

Sonuç olarak elimde kan revan içinde bir bacak şarjı bitmiş bir telefon, yaşayan iki kuzen ve yanık kitaplar kaldı.

LOTR..Neredeyse beni öldürüyordu. :D en sevdiğim kitap serisi! Okuduğunuz şeylerin gerçek hayatla olan bağlantısına dikkat edin. Kuzenlerinize de dikkat edin!
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Güzel bir yazı olmuş night. Özellikle kaçın ahmaklar kısmı hoşuma gitti. Kendimizi fazla kaptırmamak gerek tabii. Gerçek olsa bi türlü olmasa bi türlü. Ama kitaplara yazık olmuş kitapların bi günahı yok. Hem nasıl yaptığını yazmıyo ki işe yarasın.
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

nıght yine yapmışsın yapacağını helal olsun çok hoş olmuş :D:D:D
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Black_Rider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Black_Rider »

Okurken gülmekten öldüm. :D Böyle anılara pek rastlanmaz
Herkes aya benzer.Karanlık bir tarafı vardır ve bunu hiç kimseye göstermez... Enter the Ghost Lake The waters whisper of something brooding no way out of here) Son of Dark --------------- Isim:Denikron Githalas Irk:Human Sinif:Wi
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Abi bana hiç komik gelmedi, çok geçmiş olsun diyorum...
Bundan sonra hayalperest kuzenlerine patronun kim olduğunu gösterirsin artık ;)
şahsen ben olsam herbirini bir elimle kavrayıp ormandan dışarı çıkartır sonra da iyi bi falakaya çekerdim ikisini de, lanet olsun kötüyüm :twisted:
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Elinde iki tane hayatta kalan kuzen kalmış... Yine de kârdasın...

Saygılarımla...
Türklider...
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NIGHT »

Yapmayın, ya tolkien beni lanetlediyse?! :? Berbat bir deneyimdi.

Sınırlar olduğunu anladım. Cesaretin, soğukkanlılığın, okududuğun kitapların.. :)
Ares
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ares »

walla ben senin yerinde olsam tutar orda iki tane çarpardım ondan sonra "ne aragorn'u lan hadi işinize bi daha duymuycam bööle şeyler.Bi daha bööle dediinizi duyarsam kötü olur :!: " derdim hem sen dedin benden küçükler diye e o zaman bi sorunda olmazdı ondan sonra abimin yaptıı gibi herşeyi benim(yani küçük şahısın)üstüne atardım.Bi de sana (hırsızlara)özgü yalan yeteneğimi öne sürer ortalıı karıştırır sonrada kargaşayı uzaktan izlerdim!

Kötülük Çok Güsel Bişi Abii :twisted:
The future looks pretty black.I'm scared.Only 1 person can help me but SHE does NOT want to help

:twisted: KOYAANISQATSI :twisted:
Grunlore_Warhammer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Grunlore_Warhammer »

abı napcan ıste gencler eglenmek ıstıo cocuklar ya :mrgreen: ama komık bı deneyımmıs yınede senın yarınde olmak pek guzel olmazdı o sırada heralde ehuehu sen onlara bi iki atraksiyon yapta cocuklarda anlasılan fazla enerji var dısarı atmak ıstıolar :D
findorin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findorin »

Yaw wallaha bayaaa kötü anlar geçirmişsin geçmiş olsun.Orada kuzenlerinle aragornculuk oynarken bir ayı tarafından çiğnenebilirdin.Bence bu gerçekleşseydi tolkien kendi kitaplarını lanetlerdi...Sen en doğru olanı yapmışsın bence....
------------------
RACE:HUMAN
CLASS:WİZARD
------------------
wicked_one
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by wicked_one »

ya ben hep derim zaten,yanınızda bi ranger olmadan ormana dalmayın diye...lvl 2 commonerlarla ne demeye girdin sen o ormanın içine ya....cıkcıkcık...neyse artık bi dahaki sefere daha dikkatli olursun...
<div>De profundis clamavi at de Domine, serva animos nostros...</div><br>
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FreyaImplorer »

Neymiş fazla LOTR okumucakmışız :) çok zararlı.Yakalım tüm LOTRları!
Jacta alea est.
Gelmir Elensar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gelmir Elensar »

Ya ne kastın o kadar... Ormanı yaksaydın hem etraf aydınlanırdı, hemde millet sizin nerde olduunuzu orenir gelir bulurdu sizi.. hiç olmadı orman yanardı sizde acıka razide yolunuzu rahatca bulurdunuz...
The only thing we have to fear is fear itself -- nameless, unreasonning, unjustified terror paralyzes needed efforts to convert retreat into advance
Dareth
Başbüyücü

Post by Dareth »

Hoş (?!) bir anıymış. :D

Tam o alacakaranlığın zifiri karanlık geceye döndüğü saatlerde orman ortamının adamın aklını başına getirmede ne kadar etkili olduğunu iyi bilirim.

Yalnız ayı konusunda boşuna endişelenmişsin :)
Antalya civarında pek fazla ayı bulunmaz. Bulunduğu kadarı da pek ortada gezmez. Hele düze hiç inmez. Ama yaban domuzu çıkabilirdi karşınıza. Ki çoğu durumda ayıdan daha tehlikelidir. Ã?ünkü insan yaşayan yerlere yakın gezerler.

Her durumda "eğitici" bir deneyim olmuş. Ayrıca tebessümle hatırlayacağın bir anı. Ne diyim , geçmiş olsun (iki kere , bir ayı için , bir LOTR için :) )
lil'grin'brin'
necroyunus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by necroyunus »

Eğer gerçekse çok ilginç bir olay ya ahahahahaha
Neyse geçmiş olsun bakalım ;)
Post Reply