ADALETİN,ÖLÖMÖN ve SAVAşIN TAPINAğI(TANRI:OREN

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Cryptwind
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Cryptwind »

EDİT BY OREN---->> abicim sen rp desin 2 yerde aynı anda bulunamazsın....
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

high_elf wrote:Yavaşça heykellerle dolu avluyu geçtiler, piramit şeklindeki ana binaya ulaştılar ve içeriye açılan adaletin sembolüyle süslü kapıyı geçtiler.. Sonra saf mavi ışıkla aydınlatılmış koridorun sonundaki kapıya geldiklerinde vilthas yavaşça durdu ve konuşmaya başladı:
"Dostum burası benim odam, bir zamanlar başrahip burockun odasıydı.. Neyse seni daha fazla sözlerimle sıkmayayım.." dedi ve kapıyı yavaşça sonuna kadar açtı.. Odada eski bir yatak, ahşap bir çalışma masası, birkaç sandalye ve bir kitaplık vardı sadece.. İçeri girmesi için bir işaret verdi theodorus vilthas.. Ve sonra kitaplığa yöneldi, "Eski günlerdeki gibi şarap mı alırsın dostum?" diye sordu kafasını theodorusa çevirerek..
theodorus gördügü ilk sandalyeye oturmustu."hımmm gusel bir oda"dedi sadece kendisinin duyabilecegi bi sesle bikac saniye sonra arkadasının cewabına karsılık"bilmiyormusun dostum tabiki şarap "dedi ve sırıttı ve yeniden "ewt vilthas seni dinliyorum" dedi...
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Alucard wrote:
Duyduğu Alucard'ı sewindirmişti.Ã?ünkü insanlar kan emen,insan görünümlü bir yarasaya tahammül edemezdi:
-Hayır benim iyilere bir zararım dokunmaz artık.Sadece bana güwenmeyenler çıkarsa tapınakta...Beni korumanız gerekit,aksi takdirde istemeden de olsa kan dökerim.Bilin!!!

BU TAPINAKTA OREN İSTEMEDİKÃ?E KAN DÃ?KÃ?LMEZ VAMPİR ASIL SEN BUNU BİL!!!!!!!!!!!!!!
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

TheoDorus wrote:
high_elf wrote:Yavaşça heykellerle dolu avluyu geçtiler, piramit şeklindeki ana binaya ulaştılar ve içeriye açılan adaletin sembolüyle süslü kapıyı geçtiler.. Sonra saf mavi ışıkla aydınlatılmış koridorun sonundaki kapıya geldiklerinde vilthas yavaşça durdu ve konuşmaya başladı:
"Dostum burası benim odam, bir zamanlar başrahip burockun odasıydı.. Neyse seni daha fazla sözlerimle sıkmayayım.." dedi ve kapıyı yavaşça sonuna kadar açtı.. Odada eski bir yatak, ahşap bir çalışma masası, birkaç sandalye ve bir kitaplık vardı sadece.. İçeri girmesi için bir işaret verdi theodorus vilthas.. Ve sonra kitaplığa yöneldi, "Eski günlerdeki gibi şarap mı alırsın dostum?" diye sordu kafasını theodorusa çevirerek..
theodorus gördügü ilk sandalyeye oturmustu."hımmm gusel bir oda"dedi sadece kendisinin duyabilecegi bi sesle bikac saniye sonra arkadasının cewabına karsılık"bilmiyormusun dostum tabiki şarap "dedi ve sırıttı ve yeniden "ewt vilthas seni dinliyorum" dedi...
Theodorus arkasını döndüğünde arkadaşı yerine sönmekte olan bir geçitle karşılaştı.. ve geçitten fısıltılar yükseliyordu, duymak isteyenlere

"Bana gelinnn.."
Alucard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Alucard »

Bu,wampiri sewindirdi.Kimse onu dışlamayacaktı.Yorundu ve güçsüzdü,ayakta bilezor duruyordu.Zarif bedeni titremeye başlamıştı:
-Bana kalacağım yeri gösterin!Çok yorgunum!...
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Boş şovalye zırhı yerinden kalktı ve Alucard a odasına kadar eşlik etti..

"Odan burası savaşcı... rahatına bak.."
Alucard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Alucard »

Alucard teşekkür anlamında başını salladı ve odaya baktı.Odada çok büyük ve geniş bir yatak,çok uzun bir dolap vardı.İki tane de pencere wardı.Alucard sakince dışarıya baktı.Manzara güzeldi,kan çeşmesini görebiliyordu.Odada nerdeyse yok denebilecek loş bi ışık wardı.Bu yüzden banyo kapısını biraz geç farketti.Girdive yıkandı,sonra da pencerenin kenarında oturarak güzel ayı seyredaldı.
Alucard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Alucard »

Koca bir gün bitmiş,diğeri başlamıştı.Alucard,güneşin ilk ışıklarında uyanıp dışarı çıkmıştı odasından.Etrafı geziyordu.Ama önce biraz kan içmek için dışarı çıktı.Güzel bir kahvaltının ardından kılıcını çekip nasıl olduğuna baktı.Biraz antrenman yapsaydı iyi olurdu çünkü uzun zamandır değil kılıç,bıçak bile kullanmamıştı.Hamen odasından yemek için aldığı elmayı çıkarıp bi kütüğün üsyüne koydu ve gözlerini kapayıp elmayı on dilime ayımaya çalıştı.Ama bir hamlesi bile isabet etmemişti.Hemen çalışması gerektiğini biliyodu çünkü bir savaş olacaktı ve belki onun canını isteyecekti.O zaman kendini nasıl koruyacaktı??
Hızlı ve sinsice büyülü oren heykeline gitti ve dedi ki:
-Söyle büyülü heykel,benim kendimi eğitebileceğim bir antrenman odası var mı tapınakta???
!!PROFİL!!
İsim:Alucard DRACUL
Irk:Half-Wampire
Boy:1.92
İş:Savaşçı-birazcık da büyü ama basit büyüler
Özel Söz:Bana sataşmayın,kanınızı emerim hayatınız kayar!!
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

avluyu kullanablirsin çaalışmaların için..
Alucard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Alucard »

Buna sewinmiş olan Alucard,hemen koştu ormana.Geldiğinde çivi gibi bi alet tutuyodu elinde ve sırtında büyük bir de çuwal wardı.Ã?uvalın içi yaprakla doluydu.Hemen odasından çarşaf ve inğe-iplik aldı.Hemen yaprakları ufak şekilde çuvallara doldurdu.Sıkıca kapadı ağızlarını ve tavana güçlü bir sıçrama yaparak tutunup,tahta çengelleri tutacak birkaç delik açtı.Sonra böldüğü halatı ordan geçirip küçük kum torbacıklarının ağızlarını iyi bir düğümle kapadı.Sonra mendiliyle gözlerini kapadı ve çalışmaya başladı...
Tam 8 saat oldu,hala çalışıyordu.Hız iini yine yapabiliyordu,ama karşısındakini yeteri kadar şaşırtamıyordu...
Tam 20 saat oldu sadece bi 10 dakka mola vermişti,bu zamanı da kan içerek değerlendirdi...
Tam 32 saat oldu ve hala çalışıyodu.Yırtılan çarşafları dikiyo,yaprakları da tekrar koyarak dolduruyordu.Azimle çalıştı.
2 gün olmuştu.Bütün ümidi kesilen Alucard uyumak için odasına gitmek istedi.Ã?nce biraz oturup dinlendi.Tapınağın içi ve odasına giden yol çok uzundu.Biraz daha kan içti ve son bir kez denedi.
Ancak bu sefer de hüsrana uğradı daha çok çalışması gerekiyordu

"edit by oren"--> o kadar kolay değil
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

Oren_Dautry wrote:
TheoDorus wrote:
Theodorus arkasını döndüğünde arkadaşı yerine sönmekte olan bir geçitle karşılaştı.. ve geçitten fısıltılar yükseliyordu, duymak isteyenlere

"Bana gelinnn.."
theodorus un gözleri geciti gördügünde ve sesi duydugunda faltası gibi acılmıstı.ses orenin sesiydi. theodorus gecitin nereye cıkacagını merak ediyordu ve bu yuzden ordan gecicekti. theodorus yavas adımlarla gecite doru yürüdü ama o ulaşamadan geçit kapandı.....

edit by Oren
Alucard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Alucard »

Çalısmaları iyi gidiyordu.Hızlı ve yoğun çalışıyordu ve etkilerini hissedebiliyodu!!![/b]
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

theodorus gecitin kapandıktan sonra sessizce"bu da ne? oren benle oyun mu oynuyorsun?sanırım buraya yeniden alısmam zaman alıcak..."die homurdandı. bulundugu oda bombostu bi kac sandalya,eski bir yatak ve calısma masası vwardı bir sandalyeye oturdu. sessiz ve sadece kendisinin bulundugu odada gözlerini kapayıp derin düsüncelere dalmıstı.
Alucard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Alucard »

Alucard elinden gelenin en iyisini yapmak için hep uğraştı ve artık ilerlemeye başlıyordu.Tek istediği gerektiğinde Oren için elinden geleni yapmaktı ve tabi hayatını da kurtarmk tabi
LordAriakas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LordAriakas »

Ariakas yeni gelen Alucard'a hoş geldin dedikten sonra Theodorus'a selam verdi ve Vilthas'ı aramaya koyuldu ona söylemesi gereken şeyler vardı özellikle de savaşa olan açlığıyla ilgili! :twisted:
Locked