ADALETİN,ÖLÖMÖN ve SAVAşIN TAPINAğI(TANRI:OREN
-
Logan
- Kullanıcı

''hayır daha çok içecek bir şeyler istiyorum'' elf o çelimsiz vücuduya agır zırhlı palladini kaldırmaya çalışıyordu paldin kendine geldi aya kalktı biraz ''su ltf dostum bogazım cok kurudu önceden böle bir susuzluk çekmemiştim''
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
"Sen burda bekle ben hemen içecek birşeyler alıp geleceğim.."dedi aceleyle paladinin kendine geldiğni görünce Vİlthas, ve hemen odasına doğru yola koyuldu.. Odasına geldiğinde raftan bir şişe şarap aldı.. Her zaman şarabı tercih ederdi çünkü şarap ona elf yurdunu, bir daha göremeyeceği annesini ve babasını hatırlatırdı.. Düşüncelerinden sıyrılıp aklına logana içecek birşey götürmesi gerektiği geldi ve hemen avluya doğru koşar adımlarla ilerlemeye başladı..
Avluya ulaştığında paladini biraz daha iyi gördü, ve hemen masasından aldığı bir kadehin içine şarap doldurmaya başladı ve kadehi yavaşça paladine uzattı..
Avluya ulaştığında paladini biraz daha iyi gördü, ve hemen masasından aldığı bir kadehin içine şarap doldurmaya başladı ve kadehi yavaşça paladine uzattı..
-
Logan
- Kullanıcı

kadehi aldı logan ve bir dikişte içti bir bardak dah istedi elften susuzlık sanki geçmemişti geçmiyecek bir susuzlugun içine gömülmüş gibi hisediyordu
ve söze başladı logan '' savaşcı eyitmek zor iştir zaten onlarda benim kadr iii silah kulandıklarına eminim ben bile daha iiyi kulandımı zanetmiyorum...ilk önce kendimi bir geliştiriyim...'' bu arda logan 3. bardagınıda bitirmişti ve hiçbişey hissetmiyordu, kadehi uzattı elfe tekrar ama susuzlugum geçmedi dedi
ve söze başladı logan '' savaşcı eyitmek zor iştir zaten onlarda benim kadr iii silah kulandıklarına eminim ben bile daha iiyi kulandımı zanetmiyorum...ilk önce kendimi bir geliştiriyim...'' bu arda logan 3. bardagınıda bitirmişti ve hiçbişey hissetmiyordu, kadehi uzattı elfe tekrar ama susuzlugum geçmedi dedi
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
"Dostum senden istediğim tapınakta bulunan savşçılarla antreman yapman, onlarla çalışman böylece birbirinizin hatalarını görür ve karaknlık yayılmadan önce biraz daha hazırlıklı hale gelmiş olruz.." dedi Vilthas logan son bardağı ona verirken.. "Yavaş ol dostum bir de sarhoş olma sakın.." diye uyardı yavaşça loganı. "Hala susuzluğunun geçmemesi ilginç.." diye ekledi sessizce ve eli yavaşça sakalına gitti..
-
Logan
- Kullanıcı

''ya yok y bana bir şey olmaz zaten bir şey tadamıyorum ne oluyor bana ya ?? ''
dedi logan
kafasını elerini arsına koydu ne oluyor ban dedi... uyumak istiyorum bir yer varmı ulu sözcü dedi elfe
dedi logan
kafasını elerini arsına koydu ne oluyor ban dedi... uyumak istiyorum bir yer varmı ulu sözcü dedi elfe
"Evet sende bir gariplik var, ama neyse.." dedi bir fısıltıyla;sonra kafasını kaldırıp logana "Senin dinlenmeye ihtiyacın var, gel seni odana doğru götüreyim.." dedi ve yavaşça ana binaya ilerlemeye başladı.. Değişik heykellerle dolu avluyu geride bıraktı, ve en sonunda üzerinde adaletin sembolünün bulunduğu kapıdan içeri girerek karanlık koridora ulaştı.. Arkasına dönerek loganın gelmesini bekledi ve o gelince fısıltı halinde bir sözcük söyledi ve bir anda koridor aydınlandı mavi bir ışıkla.. Daha sonra koridorun solundaki 3. odanın kapını yavaşça açtı ve logana girmesi için bir el işareti yaptı.. Odada sadece eski tahta bir yatak bulunuyordu, hiç penceresi, ışığın girebileceği bir yer yoktu.. Vilthas logana dönerek "İşte odan burası, tam dinlenmen için gerekli yer.." dedi....
-
Logan
- Kullanıcı

logan elfe baktı sanki bu oda ner der gibisine...
onda sonra odaya girdi yattı ama uyuyamıyordu sanki uykusu yoktu yorgunda degildi...
normalde kafayı koyar koyma uyuyan bir adam uyuyamıyordu elfe baktı onu izliyordu yataga oturdu logan be düşünmeye başladı...
onda sonra odaya girdi yattı ama uyuyamıyordu sanki uykusu yoktu yorgunda degildi...
normalde kafayı koyar koyma uyuyan bir adam uyuyamıyordu elfe baktı onu izliyordu yataga oturdu logan be düşünmeye başladı...
"Beni avluda bulabilirsin rahatına bak.." dedi yüzünde ciddi bir tavırla.. SOnra aklında loganın durumu hakkında düşüncelerle avluya doğru ilerlemeye başladı.. Acaba ne olmuş olabilir diye düşündü ama bir türlü mantıklı bir neden bulamıyordu, ve birden önüne LOrd ORenin heykeli çıktı.. Ne kadar da çabuk geldim buraya diye geçirdi içinden.. Tanrıma danışmam lazım dedi ve derin bir nefes çekerek yere diz çöktü, Lord Oren'e yavaşça dua etmeye başladı..
-
Logan
- Kullanıcı

logan aklına birdan oren geldi hiç bir zaman aklında cıkmazdı bu gün hiç dua etmemişti ona kapıdan cıktı orenin heykeli önünde duran elfi gördü onun gibi diz cöktü ve her zaman dedigi şeyleri tekaraldı size sonuz baglılıgım ve sadakatim var efendim ve gidikçe sesi kısılarak duvasını dewam ettirdi
"Lordum, size tekrar teşekkür edrim.." diye bitirdi duasını.. Gerçekler ne kadar acı, ve insan onları bir kere öğrendi mi bir daha hiç aklından çıkmaz.. Loganın susuzluğnun nedenini anlıyordu şimdi, bu garip halinin nedenini ama tanrısı ona logana bundan bahsetmemesini söylemişti.. Vilthas da hayatı boyunca bir sürü sır tutmuştu ve bu son olmayacaktı kesinlikle..
Yavaşça ayağa kalktı ve odasına yöneldi, çok yorulmuştu, bütün bu olaylar bir gün içerisinde.. Yavaşça koridorun sonundaki odaya gitti, kendi odasına, ve kapıyı sonuna kadar açtı.. Pencereden giren ışık demeti çalışma masasını aydınlatıyordu ama onun dışında hiçbir ışık oyktu.. Hemen uzandı yatağına ve uyku onu kucakladı bir saniye geçmeden..
Yavaşça ayağa kalktı ve odasına yöneldi, çok yorulmuştu, bütün bu olaylar bir gün içerisinde.. Yavaşça koridorun sonundaki odaya gitti, kendi odasına, ve kapıyı sonuna kadar açtı.. Pencereden giren ışık demeti çalışma masasını aydınlatıyordu ama onun dışında hiçbir ışık oyktu.. Hemen uzandı yatağına ve uyku onu kucakladı bir saniye geçmeden..
Erethan aldığı mesaj üzerine kuleden ayrılmış ve Lord Orenin tapınağına doğru yola çıkmıştı,1 saatlik bir yolculuktan sonra tapınağa ulaştı
"son zamanlarda hayat ne kadarda hareketli" dedi kendi kendine bir yandanda tapınağın kapılarını süzüyordu..."Ã?ğrenelim bakalım netmiş şu karanlık"...Atından indi,hayvanın kulağına birşeyler fısıldadı,iyi eğitimli at biraz uzaklaşıp kendine uygun gelen bir yerde durdu,bu sırada Erethan devasa kapıya yaklaştı ve yumrukladı...
"son zamanlarda hayat ne kadarda hareketli" dedi kendi kendine bir yandanda tapınağın kapılarını süzüyordu..."Ã?ğrenelim bakalım netmiş şu karanlık"...Atından indi,hayvanın kulağına birşeyler fısıldadı,iyi eğitimli at biraz uzaklaşıp kendine uygun gelen bir yerde durdu,bu sırada Erethan devasa kapıya yaklaştı ve yumrukladı...
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
Vilthası sakin uykusundan uyandıran bir ses duydu, tapınağın dışından geliyordu.. Hemen ayağa kalkıp kendisine çeki düzen verdi ve tapınağın kapısında doğru yola koyuldu.. Avluya vardığında birini kapıyı yumrukladığını duydu ve derhal kapıya yöneldi.. Kapıya açtığında bir anlığına yerinde durakaldı şaşkınlıktan, her ne kadar geleceğini düşünse de beklemiyordu başbüyücü erethanı.. Ama bu şaşkınlığını hemen üzerinden atarak içeri buyururcasına bir hareket yaptı ve kapıdan çekildi.. Sonra değişik heykellerle dolu avluya girerlerken konuşmaya başladı:
"Hoş geldiniz, başbüyücü erethan.. Gelmenizi uzun zamandır bekliyordum.. Size yaklaşan kötülük hakkında konuşmak için bir haberci yolladım ve sanırım mesajımı almışınızdır.. Fakat bu konuları başbaşa konuşabileceğimiz yere, odama gidersek sanırım daha uygun olur.." dedi saygılı bir tonla, ve başbüyücünün cevabını beklemeye başladı..
"Hoş geldiniz, başbüyücü erethan.. Gelmenizi uzun zamandır bekliyordum.. Size yaklaşan kötülük hakkında konuşmak için bir haberci yolladım ve sanırım mesajımı almışınızdır.. Fakat bu konuları başbaşa konuşabileceğimiz yere, odama gidersek sanırım daha uygun olur.." dedi saygılı bir tonla, ve başbüyücünün cevabını beklemeye başladı..
-
Logan
- Kullanıcı

logan duvasını hemen elf dostunun arkasında bitirmişti...
elf odasına girdini duydu o da odasın girdi yataga uzandı ama uyuyamıyordu neden acaba uykusu yoktu bir anda kapı yumruklama sesi duydu onra kapı acıldı. 2 kişinin konuşmalarını duyuyordu logan kapıyı araladıgında baş büyücünün geldini gördü yanında lord orenin sözcüsü vardı... elfin odasına girdiler kapı kapandı ne oluyordu logan biliyordu kötülügün yaklaştını ama bu kadar büyük müydü acaba...
neyse dedi yatagına geri yatı öle gözlerini kapattı ama uyuyamadı tapınakta büyük bir sessizlik vardı...
elf odasına girdini duydu o da odasın girdi yataga uzandı ama uyuyamıyordu neden acaba uykusu yoktu bir anda kapı yumruklama sesi duydu onra kapı acıldı. 2 kişinin konuşmalarını duyuyordu logan kapıyı araladıgında baş büyücünün geldini gördü yanında lord orenin sözcüsü vardı... elfin odasına girdiler kapı kapandı ne oluyordu logan biliyordu kötülügün yaklaştını ama bu kadar büyük müydü acaba...
neyse dedi yatagına geri yatı öle gözlerini kapattı ama uyuyamadı tapınakta büyük bir sessizlik vardı...