Yüksek Büyücülük Kulesi (RPG) / Sınava Gir

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Eldarin

Post by Eldarin »

calis wrote:Calis bu yaptığı büyü ile kendisine iylik mi yoksa kçtülük mü yapmıştı tam bilmiyordu.Eline baktı ve pis bir şekilde güldü
-kurtuldum işte.daha sonra etrafına bakındı fakat hiç bişey göremiyordu bi büyü mırıldandı ve kendi asasının tepesinde bir ışık yabdı...
ortam bir anda yaptığı büyüyle aydınlanmıştı.karanlığı delip geçen bembeyaz ışık yolunu bulmasında ona yardımcı olabilirdi.bulunduğu dehliz önünden ve arkasından karanlığın derinliklerine doğru uzanıyordu.
içinde yoğun bir huzursuzluk vardı fakat bunun neyden kaynaklandığını bilmiyordu.yine de iradesi yerindeydi ve ilerlememesi için hiçbir sebep yoktu...
Aldaris
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aldaris »

-Hanım efendi sözlerinizia anlamakta güçlük çekiyorum bildiğimiz büyünün merkezi tüm sanatçıların buluştuğu yer olan kule değilmidir? Ve buraya kendi isteğiyle gelenlerden bahsettiniz ama ben buraya dile getirdiğim herhangi bir isteğimle gelmedim yani burada oluşum hala bir giz.
-evet evet örümcek ağlarına mı yakalandık yoksa biz mi örümceği yakalayacağız?
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

"Kulemi büyünün merkezi...hangi kule...ah şu zavallı beton yığınından bahsediyorsun...Gerçekten göründüğün kadar safmısın Aldaris,büyüler o kulede toplanmış olabilir...ama o kuleyi yapanda benim dokuduğum bu ağa bağlı sineklerden başka birşey değildi...büyüyü yaparken hissettiğin şeyin ne olduğunu düşünüyordun Aldaris,Bu ağdan başka birşey değildi her yaptığında dahada bağlandığın bu ağdan...dışardaki büyüleri daha önce görmüşmüydün,onlar ilk ördüklerimdendi..."
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

"Tabi siz gidin ben başımın çaresine bakarım. Bir kaç güne kadar dönmezsem merak etmeyin beni, Shinnan'a ulaşmışım demektir. Elveda Sir Dragonfly. Sizi tanıdığıma sevindim."
Sonra elini uzatıp Dragonfly'ın elini sıkar dostça.
Efendim artık kulede,kendisi odasında sizi dinlemekten memnuniyet duyacağını belirtiyor.
rp dışı:konseyden devam edersek iyi olur
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Calis yaptığı ışık sayesinde yolu biraz daha iyi seçebiliyordu fakat ileri baktığında yine sonsuz gibi görünene karanlık vardı.Calis şimdi tek bi seçeneği vardı ilerlemek bunu yaparak ya kendi ölümümünü yada kurtuluşunu hazırlıcaktı.
-ne kaybeder im ki .dedi ve yürümeye koyuldu...
No one hears him cry so he turns to evil...
Black_Rider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Black_Rider »

erethan wrote:"Özür dilerim efendi büyücü bunu söyleme iznim yok,anck sorununuzu söylerseniz Efendime ileteceğimden emin olabilirsiniz"
Efendi Erethanla ozel gorusecegim...Geldiginde gorusme talebimi belirtirmisin
Herkes aya benzer.Karanlık bir tarafı vardır ve bunu hiç kimseye göstermez... Enter the Ghost Lake The waters whisper of something brooding no way out of here) Son of Dark --------------- Isim:Denikron Githalas Irk:Human Sinif:Wi
Eldarin

Post by Eldarin »

calis wrote:Calis yaptığı ışık sayesinde yolu biraz daha iyi seçebiliyordu fakat ileri baktığında yine sonsuz gibi görünene karanlık vardı.Calis şimdi tek bi seçeneği vardı ilerlemek bunu yaparak ya kendi ölümümünü yada kurtuluşunu hazırlıcaktı.
-ne kaybeder im ki .dedi ve yürümeye koyuldu...
karanlık dehlizler birbirini izledi,calis i sonsuz yollarında içine aldılar.calis bu durumdan oldukça şüpheliydi.gidecek yeri yoktu ve şu anda da nereye gideceğini bilmiyordu.
birden ilerisinde fısıltılar duydu.büyü küresini hemen yoketti,başkaları tarafından gözlenmesi oldum olası hiç hoşuna gitmezdi.fakat birileri onu izliyor gibiydi.calis içinden lanetler okudu.
heryer karanlıktı kaçacak bir yeri yoktu
ve yanlızdı büyüsü hariç....
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

kendisi şu an kulede görüşebilirsiniz
Aldaris
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aldaris »

-Hanımım inanmakta güçlük çeksemde sözleriniz burası hakkında açıklamalar içeriyor. Ancak benim neden burada olduğum konusu hala belirsiz. Sizin yerinize geçmek için gelenler olduğunu söylediniz acaba bende böyle bir şüphe altındamıyım?
-evet evet biz savaşmak için gelmedik getirildik buraya.
Aldaris bu yeni tanıştığı hanımın sözlerine inanmakta güçlük çekiyordu ama buraya gelişi, bu mağara, duvarlardaki yazılar bu kadında olağan dışı bir çok şey olduğunu açık ediyordu Aldarisin karışık aklına.
-Size kaba olmak istemiyorum ama benim buraya gelişimle ilgili bir bilginiz varsa ve ilginiz varsa bunu bilmek isterim mağaranın hanımı.
-evet evet büyünün ipleri sizdeyse bizi buraya sürükleyen ip te avucunuzda olmalı.
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Kadın bir süre kuşkuyla Aldaris'i süzdü, sonra bakışları yumuşadı..."Sen gerçektende buraya nasıl geldiğini bilmiyorsun değilmi...Bak bu ilginç zaten bende nasıl olupta buraya geldiğini anlayamamıştım...bu kadar güçsüz bir büyücü nasıl olurda büyünün gerçekliğini bu derece anlayabilir anlayamamıştım...Ama yine burdasın değilmi,içinde büyük bir güç olmalı,buraya gelebildiğine göre..."Kadın Aldaristen çok kendisiyle konuşuyor gibiydi,sonra birden Yalnız olmadığını hatırlamış gibi irkildi
"Eh şu an buradasın önemli olanda bu,hımm...burada olduğuna göre ne yapmak istersin,birçok büyücünün gelmek için hayatını verdiği bu yerde... "
Aldaris
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aldaris »

-Bu kadar kolay ve emeksiz bir zafer nasıl elde edilebilir hanımefendi. Bahsettiğiniz kudretlere erişmek için herşeyimi riske atarım ancak burası kafamı karıştırmış olsada gözlerim hala açık. Eminim teklif ettiğiniz kuddret benim herşeyimden daha değerlidir?
-evet evet ne kadar cömertsiniz bize neden yardım ediyorsunuz
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

bu sözler üzerine kadının kahkahaları mağaranın duvarlarında yankılandı...Kendini toparladığında konuşmaya devam etti "Sen gerçekten oldukça safsın değilmi Aldaris...Karşılığında birşey istemediğimi söylediğimi hatırlamıyorum...ama öncelikle senin ne istediğini duymak isterim"
Black_Rider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Black_Rider »

erethan wrote:
kendisi şu an kulede görüşebilirsiniz
Black_Rider kafasina salladi.Ve Efendi Erethanin odasinin kapisini acti...
Herkes aya benzer.Karanlık bir tarafı vardır ve bunu hiç kimseye göstermez... Enter the Ghost Lake The waters whisper of something brooding no way out of here) Son of Dark --------------- Isim:Denikron Githalas Irk:Human Sinif:Wi
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Calis ilerinden gelen ses karşısında bir anda ürperdi ve hemen büyü kürresini sona erdirdi.Gözlerinin biraz ışığa alışmasını bekledi ve temkinli bir şekilde sesin geldiği yöne doğru ilerledi bir elinde asasında bir elide kınındaki kılıcındaydı.
No one hears him cry so he turns to evil...
Eldarin

Post by Eldarin »

calis wrote:Calis ilerinden gelen ses karşısında bir anda ürperdi ve hemen büyü kürresini sona erdirdi.Gözlerinin biraz ışığa alışmasını bekledi ve temkinli bir şekilde sesin geldiği yöne doğru ilerledi bir elinde asasında bir elide kınındaki kılıcındaydı.
yavaşça ilerledi.ırkının ona bahşettiği çeviklikten yararlanarak parmak uçlarında ilerliyordu.
her an gelecek karşı bir saldırıya karşı tetikteydi.Düşmanın nerede olduğunu kestirmeye çalışıyordu.
ve ilerden ince ve kısa bir tıslama sesi duydu.bir dilin tıslayarak dışarı çıkışını ve hemen ağızın içine geri girişini işitti.'belki bir yılan belki de başka birşey' diye iç geçirdi.
çok dikkatli olmalıydı.ilerlemeye devam etti.sertçe zemine basıyordu ve bu herhangi bir sesin çıkmasını engelliyor gibiydi.yüzü hafif hareketlerle sağa sola dönen calis in gözleri de pür dikkat etrafını izlemekteydi.

ve tam o sırada hiç ummadığı birşey oluverdi.ayağının altından kayan zemin onu yere düşürdü.
zemin kalaslarla döşemişti ve ani yumuşaklıkla beraber zayıf tahta çatırdayarak dibinde bulunduğu uçurumdan aşağı yuvarlandı.
ve işte herşeyi de tam bu sırada farketti.
yaklaşık 100 metrelik dev bir köprü karşısında durmaktaydı ve altında da sonsuz bir uçurum calis i kendisine davet ediyodu.
ve tıslama...
calis yakınlardan gelen çok kötü bir kokuyla suratını buruşturdu.ileride zümrüt yeşili kusursuz bir resamın elinden çıkmışçasına birbirinin ardı ardına yerleştirilmiş pullarla kaplı bir yaratık gördü.
'bir kertenkele!!!' diye fısıldadı calis istemsizce.kapkara zırhlarla vücudunu kaplamış bembeyaz saçlarıyla bir drow yüzünü bineğinin başına yaklaştırdı.devasa bineğin çift katlı göz kapakları önce kapandı ardından tekrar açılarak gözlerin ince birer çizgi halinde görünmesini sağladı.
ve dev kertenkele calis in bulunduğu yöne doğru usulca gelmeye başladı...
Locked