ADALETİN,ÖLÖMÖN ve SAVAşIN TAPINAğI(TANRI:OREN

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Dark_WizarD
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dark_WizarD »

Darkness,kapının açıldığını gördü.Karşısında bir elf vardı.Biraz şaşırdı,çünkü orada kimsenin olmadığını sanıyordu.Onlarla tanışmak istiyordu...
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Ã?ocuk, melek, at heykelleriyle dolu avluda duruyordu Vİlthas, önünde az önce Lord Oren'e bağlılığını sunan büyücü vardı.. Kabul edildin dedi kısaca Vilthas önünde duran büyücüye.. Sonra da tapınağa gelen başka birini gördü, ve yavaşça eli sakalından yeni gelene doğru yürümeye başladı..

Lordum, müritlerinizin sayısı artıyor, karanlığa karşı dayanabileceğimiz gün uzakta değil... diye geçirdi içinden, biliyordu ki tanrısı onu duymuştu..
Lloth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lloth »

Taş zemin odada yurumeye başladı lorda dogru
Her adımında boğuk bir ses çıkıyordu.
Ardından derin bir sesle seslendi:
Lordum beni yanına al bütün ruhum ve bedenimle size bağlıyım!
Dark_WizarD
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dark_WizarD »

Darkness,yanındakileri tanımak istiyordu.Sandığı kadarıyla iyi kişilerdi.Ama bir sorun vardı...Eğer kendine hakim olamazsa...
Ya karanlık gücünün kaynağı olan büyülü kolye onu kötü biri yaparsa...
Hem de tapınağa biri daha gelmişti.
Tek bir şansı vardı:onlardan yardım istemek...Ama onlara güvenebilir miydi?
şansını denemek istedi ve:
-Size birşey söylemek zorundayım!Ben yıllar önce gücümü kaybetmiştim ve gücüm bu madalyana hapsoldu bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Ne amaçla geldin bu tapınağa adalet için mi, eğer öyleytse kabul edildin yabancı ama öncelikle kendini tanıtmalısın.. Sonra büyücüye döndü ve onla konuşmaya başladı:
"Evet artık sen de bir adalet savaşçısısın ve Lordumuzun 5 hükmünü sana bildirmek isityorum:

1- Ölüm bir ceza olduğu kadar bir hediyedirde
2-Yaşam size verilmiş birer hediyedir
3- Ölüm rastgele dağıtılmamalıdır
4- Bir savaşcı onurlu olmalıdır, silahsız birine kılıç çekmez ya da kılıcı haksız ve boş yere sallanmaz.
5- Gereksiz savaş yapılmamalıdır...."
"Bunları kendi ruhundan, vücudundan ve kalbinden dha değerli olduğu gerçeğini unutma ve kendini her koşulda adaleti savun..." dedi aynı daha önce tapınağa gelenlere dediği gibi ve sonra gözü Lord Oren'in heykelinin iki yanında duran heykellere ilişti.. İkisi de birer çoçuktu ama biri gülüyordu, biri ağlıyordu.. Sonra karşısındaki büyücünün cevabını beklemeye başladı.. Bİr an önce cevap verse dye geçirdi içinden, eli kahverengi cübbesine giderken..
Dark_WizarD
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dark_WizarD »

Onun sözlerini duyunc hiç düşünmeden:
-kabul,dedi"ama beni herkesle tanıştırmalı ve bu madalyondan gücümü kurtarmama tardım etmelisin...
Lloth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lloth »

Teklifini tekrarladı Liriel
Lordum beni de bu kutsal birliğinize alın.
Yanında ki büyücüye dönüp baktı ve suratında bir acıma ifadesi belirdi aniden.
Acımıştı büyücüye;hayatı,bütün gücü bir madalyonun içine hapsedilmişti.
İçinden yardım etmek geldi ama yapamayacağını biliyordu.Tanrıçasına her ne olusa olsun ihanet edemezdi.Zaten bu tapınağa girerek onun bütün garezini üzerine toplamıştı.
Bunu yapamazdı...
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

"Darkness, senin için bir görevim var, eğer bu görevde başarılı olursan sana madalyonun hakkında yardımcı olacağız.. Görevin; büyücülük kulesine gidip başbüyücü erethanı yaklaşan kötülük hakkında uyarman, ve mümkünse ak cüppelileri yardım için ikna etmendir; bir an önce yola koyulmanda fayda var.." dedi hızlıca ve diğer kişiye döndü..

"Evet sen de kabul edildin fakat şunu aklında tut, sadece ve sadece Lord ORen'e sadık kalacaksın.. Yoksa tanrımızın ne kadar acımaszı olduğunu görmek istemezsin.." diye belirtti sertçe..
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Uzun ve yorucu bir gece geçirmişti Horcoel.Yavaşça ayaga kalktı ve nedenini anlayamadığı bir huzur içerisinde kendini rahatlamış oldu.Gene dedi kendi kendine..Kabuslar hiç onu yanlız bırakmayacakmıydı..
Kabuslar aynıydı..Her gece,her gün uyudugunda onu yakalıyor;unutmaya çalıştığı geçmişine götürüyorlardı.Acaba dedi kendi kendine geçmişe gidip babasını kurtarmaya yetecek gücü olsa yaparmıydı.. Bu zor bir soruydu.Babasının ölümü ona nefreti,insanlık duygusunu ve merhameti öğretmişti.Birçok insanın yaşamını kurtarmış,kendi canı pahasına adaleti sağlamaya çalışmıştı.Babası ölmeseydi kim bilir ne olurdu.Tüccarmı? Hayır dedi kendi kendine.Belki elflerin arasında yaşayabilirdi.Ama artık olan olmuştu ne önemi vardı.Ve artık buradaydı..Kendini Lord Orene adamış,artık onun adına adaleti sağlayacaktı.Artık yanlız değildi ve asla olmayacaktı...
Doğruldu ve artık Lord Orenin motifleriyle süslenmiş deri zırhını sırtından aşagı geçirdi.''Sanırım'' dedi kendi kendine hazırım.Hazır olmalıyım!
Kılıcını kuşanıp kınlarına soktu ve odasının kapısına doğru adım attı...
Kendisine verilebilecek her tür göreve hazır oldugunu hissetti.
Sonunda ölüm olsa bile...
Dark_WizarD
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dark_WizarD »

"Görevimi başarıyla tamamladım.şimdi sıra sizde!"
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Evet sonunda gelmişti darkness, ne garipti ki ismi şu anda onları tehdit eden varlıkla aynıydı.. Hayat bize ne büyük oyunlar oynuyor diye geçirdi içinden Vilthas.. Sonra darkness'a eli cüppesine sımsıkı sarılı bir şekilde döndü: "Evet, nasıl geçti konuşma? Tepkileri neydi? Bize yardım etmeyi kabul ettiler mi?" diye konuştu sabırsızlıkla..
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Darkness geldiğinden beri hiç konuşmuyordu, bunda bir terslik seziyordu Vilthas, fakat tam olarak ne olduğunu kestiremiyordu.. İyice sabırsızlanmaya başlamıştı.. Acaba erethan tapınağa uğrayacak mıydı??

"Evet, başbüyücüyü ikna ettin mi? Tapınağı ziyaret edecek mi, bize yardım edecek mi??" dedi sertce, artık sinirlenmeye başlamıştı bu sessizlik ve bekleyişten..
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

logan oren ini sözcüsünü sesindeki sinirliligi ve sabırsızlıgı hisederek içeri girdi...

dostum sinirlenme...
elf dostu görüşmeyeli nasılsın?

logan yanında duran savaşcıya baktı ooo adalet için bir kişi daha...
hoş geldin ??
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Vilthasın sinirini yatıştıracak biri gelmişti sonunda tağınağa.. Paladine dönerek yavaşça konuşmaya başladı:
"DOstum nasıl sinirlenmeyeyim, bu çok önemli bir konu, eğer başbüyücüyü ikna edebilirsek bu çok büyük bir başarı olacak, karanlığa karşı gücümüz artacak, ayrıca eğer Erethan gelecekse şimdiden hazırlıklara başlamamız gerek, bu aralar çok gerginim dostum.."

Sonra derin bir nefes aldı ve konuşmasına devam etti:
"Evet adalet savaşçıları yavaş yavaş çoğalmaya başlıyor, senden birşey isteyeceğim, şu anda senin kadar tecrübeli başka bir savaşçımız yok o yüzden diğerlerini savaş konusunda yavaş yavaş eğitmeni istiyorum, yani biraz alıştırma yapın, büyücülere ise ben bakacağım.."
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

hııııı savaş eytimi bunu bence lordum olan oren istemiye bilir...
bilmiyorum...
bu görevi üstlene bilirmiyim ki
dedi logan...
logan birden karnına bir sızı girdi sanki açlık çekiyordu senki bir şeydi yere yıgıl kıvranyordu sanki karnı büzülüyordu...

elerin karnına koydu yerde elfin gözlerine yardım et dercesine baktı... ama konuşamadı
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Locked