Katil Ve Suikastçiler in Karagahı...
Katil Ve Suikastçiler in Karagahı...
Hangi Irktan olduğunuz yada nerden geldğiniz önemli değil işiniz öldürmek ise bundan zevk alabiliyorsanız yeriniz burası amacınız gücü belli bir yerde toplamak ve bunu kontrol altına alıp burda olduğumuzu belli etmek...
Her Türlü Katliam Sabotaj suikast işileri düzenlenir ve organize edilir...
Saygılarımla....
Her Türlü Katliam Sabotaj suikast işileri düzenlenir ve organize edilir...
Saygılarımla....
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
rp dışı: bence katiller yalnız çalışır ve genellikle kimseye güvenmezler ve sadece katillerin süikastçilerin takıldığı yer bence biraz saçma , şahsen bu beni ilgilendiren bir konu ki zevk için öldürüyorum ama buraya katılmak zorunlu gibi görünüme sahip ki ben hayatta böyle yerlere katılmam saçma bir başlık gibime geliyor, hele zevk için öldürenler varsa... 
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...
Rp dışı : sensei senden böle bi tepki alacağımı ve ne zaman geleceğini bekliyordum açıkçası ve oldu işte abi sen işine bak bence kolay gele sana istiyen gelir kimseyi zorlamıyoruz hem işin altından ne çıkıcak sende bilemezsin bunu
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
rp dışı :
dostlar dostlar.... sizler aynı yolun yolcularısınız... Findor abicim bizim işimiz biraz daha farklı sahalar.. istersen burayı yoldaş sensei
ye bırakalım... o nun burayı oldukça iyi işleteceğine eminim
ama yine de senin başlığın senin kararın 
saygılar sevgiler
dostlar dostlar.... sizler aynı yolun yolcularısınız... Findor abicim bizim işimiz biraz daha farklı sahalar.. istersen burayı yoldaş sensei
saygılar sevgiler
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
canlarım dostlarım abiler okuyan abla varsa ablalr beni anlayamadınız ama neyse bu kadar tepki gördüyse napayım SENSEi al abicim burayı kur loncanı felan işlet kumarhanemi yapcan ne yapcaksan ama ensendeyim bunu unutma tamammı dostum kolay gele
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
- blandoc_estaneful
- Kullanıcı

beyler yapmayın hepiniz aynı diyarda doğup büyüdünüz hem konu dağılıyoo.ancak bencede buranın başına kafatası koleksiyonu yapan yada her leşi için bedenine birçiçek yaprağı çizdiren ve çıplakken meşe ağacına benzeyen bir ork daha iyi gider.
ancak unutmayalımki,
Bir kişi öldürürsen katil; birsürü kişi öldürürsen kahraman olursun!!!!
ancak unutmayalımki,
Bir kişi öldürürsen katil; birsürü kişi öldürürsen kahraman olursun!!!!
rp dışı: arkadaşlar artık buranın işletmecisi olarak rp dışı mesajları azaltmanızı rica ediyorum ayrıca bilinsinki bu mekan artık bilinmeyen bir yere taşınmıştı(loncanın yeri kesinlikle gizlidir). Herkes rahatça buraya giremez. Gelecek olan kişiler tarafımdan bir teste tululup buraya alınacaklardır...
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...
Lonca içindekilerle gün geçtikçe büyüyordu başlarnı orayı terk etmesinden sonrabir ara boşluk yaşamışlardı ama sonunda doğru yolu bulmuşlardı
Karanlığın tapınağına gitmişti başları ve Yeminer e bağlılıklarını ilan etmişlerdi..
Karanlığın tapınağına gitmişti başları ve Yeminer e bağlılıklarını ilan etmişlerdi..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...