Katil Ve Suikastçiler in Karagahı...

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Katil Ve Suikastçiler in Karagahı...

Post by findor »

Hangi Irktan olduğunuz yada nerden geldğiniz önemli değil işiniz öldürmek ise bundan zevk alabiliyorsanız yeriniz burası amacınız gücü belli bir yerde toplamak ve bunu kontrol altına alıp burda olduğumuzu belli etmek...

Her Türlü Katliam Sabotaj suikast işileri düzenlenir ve organize edilir...

Saygılarımla....
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Sensei
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sensei »

rp dışı: bence katiller yalnız çalışır ve genellikle kimseye güvenmezler ve sadece katillerin süikastçilerin takıldığı yer bence biraz saçma , şahsen bu beni ilgilendiren bir konu ki zevk için öldürüyorum ama buraya katılmak zorunlu gibi görünüme sahip ki ben hayatta böyle yerlere katılmam saçma bir başlık gibime geliyor, hele zevk için öldürenler varsa... :twisted:
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...
aNaraX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aNaraX »

ne aLaKa SeNSei Kardeş ??? adam forum açmış faydalanalım die... alalalalalalala(yine düşünüyorum galiba hala oyunun etkisinde kaldım)
Bir gün daha BiTTi...Ve GeCe YaKLa$ıYoR.i$Te aSıL HaYaT $iMDi Ba$LıYoR...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Rp dışı : sensei senden böle bi tepki alacağımı ve ne zaman geleceğini bekliyordum açıkçası ve oldu işte abi sen işine bak bence kolay gele sana istiyen gelir kimseyi zorlamıyoruz hem işin altından ne çıkıcak sende bilemezsin bunu
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Sensei
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sensei »

rp dışı: arkadaşlar buraya katılan herkese kolay gelsin, ama katillik yapmadan da site açılmaz findor görelim bir neler yapıyorsun bakalım, iyi bir şeyler olursa katkım da olur ama pasif olarak hadi bakalım...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Rp dışı: sensei abi bırak aartık burayı yaa :):) benim katil olduğumu kimse sölemedi dikkatini çekerim lütfen uzamasın..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Sensei
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sensei »

rp dışı: katil olmadan bu loncayı nasıl kuracaksın ki, saçma hemde çok eğer bir lonca kurulacaksa bunu bir katil kurmalı ki bu lonca da çok saçma olur...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

rp dışı :
dostlar dostlar.... sizler aynı yolun yolcularısınız... Findor abicim bizim işimiz biraz daha farklı sahalar.. istersen burayı yoldaş sensei :P ye bırakalım... o nun burayı oldukça iyi işleteceğine eminim :) ama yine de senin başlığın senin kararın :D

saygılar sevgiler :)
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Sensei
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sensei »

rpdışı: böyle bir lonca olacaksa bile bunun başına katillik yapmış bundan zevk alan biri geçmeli, şimdi kendimi söylemiyorum yanlış anlamayın ama yani sitede böyle başka birisi varsa o geçsin ben zaten buraya başkan olmayı en son isterim...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

canlarım dostlarım abiler okuyan abla varsa ablalr beni anlayamadınız ama neyse bu kadar tepki gördüyse napayım SENSEi al abicim burayı kur loncanı felan işlet kumarhanemi yapcan ne yapcaksan ama ensendeyim bunu unutma tamammı dostum kolay gele
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
blandoc_estaneful
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by blandoc_estaneful »

beyler yapmayın hepiniz aynı diyarda doğup büyüdünüz hem konu dağılıyoo.ancak bencede buranın başına kafatası koleksiyonu yapan yada her leşi için bedenine birçiçek yaprağı çizdiren ve çıplakken meşe ağacına benzeyen bir ork daha iyi gider.
ancak unutmayalımki,
Bir kişi öldürürsen katil; birsürü kişi öldürürsen kahraman olursun!!!! :twisted:
Sensei
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sensei »

rp dışı: arkadaşlar artık buranın işletmecisi olarak rp dışı mesajları azaltmanızı rica ediyorum ayrıca bilinsinki bu mekan artık bilinmeyen bir yere taşınmıştı(loncanın yeri kesinlikle gizlidir). Herkes rahatça buraya giremez. Gelecek olan kişiler tarafımdan bir teste tululup buraya alınacaklardır...
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

rp dışı: Bence bu bailık çok gereksiz olmuş ama neyse saygı duyarım göriimmm senseii seni :D
No one hears him cry so he turns to evil...
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NIGHT »

Rp (hangi rp?) dışı: İnanamıyorum! Biri bir başlık açıyor, bir diğeriyle tartışıyorlar, başlığı açan gidiyor, geriye kalan da buraya rp dışı mesaj yok diyor..İlginç.Ah!Bakın, rp dışı mesaj atmışım! En iyisi gideyim ben. Hoşçakalın. :D
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Lonca içindekilerle gün geçtikçe büyüyordu başlarnı orayı terk etmesinden sonrabir ara boşluk yaşamışlardı ama sonunda doğru yolu bulmuşlardı
Karanlığın tapınağına gitmişti başları ve Yeminer e bağlılıklarını ilan etmişlerdi..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Post Reply