Fighter ın trk filmlerine taş çıkartacak dramı

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Post Reply
sphnx
Kullanıcı
Kullanıcı

Fighter ın trk filmlerine taş çıkartacak dramı

Post by sphnx »

Merhaba yine ben:
bi gün başka partideyiz.bu sefer ben oyuncuyum.level 6 fighterim.4 kişiyiz.ranger,wizard,barbar ve ben.bizim dm npc olarak dove falconhands i yardıma gönderdi.Tabi ben üstğn karizmamla onu tavlamaya çalıştım.Fakat bana yüz vermedi.Sadece arkadaş olabiliriz dedi.Tabi ben müthiş bir yüzsüz olarak yılmadım.Biz görev gereği kasabadan ayrıldık.Kutsal bi emanetin peşindeyiz.Neyse 1001 güçlükle aldık emaneti.Bu arada 3 rahip kurtardık.Sırıtarak kasabaya dönüyoz.Muhafız kulesine bi baktık kimse yok.Ayrıca kuledeki odanın birinden ışık geliyo.Bi bakalım dedik(sanki bok var git işte yoluna).Bi girdik dove hipnotize halde duruyo.Yanaında hep yolumuza taş koyan büyücü var.(az sonra anlayacağınız üzere çok güçlüdür kendisi)Ve 9 tane standart muhafız spastiklerinden var.Bize büyücü silahlarımızı atmamızı ve emaneti vermemizi söyledi.ben de mal gibi atılıp önce kız sonra emanet deim.Büyücü sabrımı sınama dedi.(bu birkaçkere oldu).En sonunda DM sıkılarak asayı yere vurdurdu o ne POWER WORD STUN yedik.Ben mal gibi kaldım.Ve diğerleride.Sadece bizim büyücü arkada kaldığı için yırttı.Barbar kurtuldu(Will save sonucu).Ben coup de grace yedim(ve ranger da)işte böylece aşk uğruna mal gibi öldüm.Neyseki priestler bizi canlandırdı.Hala o oyuna devam ediyoz.Ben de o büyücüyü öldürmenin planlarını yapıyorum...Bu arada derebeyliğim gözbebeği şatom tamamlanmak üzere.Bi gün gelin Rakı-Balık yapalım.
Adres:Barovia kasabası,Ravenloft şatosunun ordan görürsünüz.Kime sorsanız gösterir.
Asuthay
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Asuthay »

hehehe valla atalarımızın bir lafı vardır ki bunun oyunda da geçerli olduğunu gördük ;

Dünya kadar malın olacağına , fındık kadar .... olsun...
Kusura bakmayın hiç bir kötü niyet yok espri olsun diye yazdım...
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
YesTERFoX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by YesTERFoX »

Peh abi aşk senin gözünü kör etmiş heehe :-P önce kız :-P
Gerçekler,hayallere karşı koyamazlar.....
celestial
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celestial »

abi sen bırak o kızı ne beklersin hepsi servet düşmanındır.

insanın başına ne gelirse ya meraktan ya .............

bide ben özlü söz söliim dedim.valla kötü nietim yok... :lol:
GÃ?L BAHÃ?ESİNE BÃ?LBÃ?L YARAşIR.
PİSLİK BÃ?CEğİ GÃ?LDEN NE ZEVK ALIR!
wicked_one
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by wicked_one »

abi aşık olunca kal gelmiş heralde :-P iğrenç espri ama napiim o uyuyodu... tabi abi rakı-balık olunca kaçar mı...sen kurtadamlara haberi salarsın olmadı bizi şatoya kadar getirirler di mi?
<div>De profundis clamavi at de Domine, serva animos nostros...</div><br>
Ereshin
Başbüyücü

Post by Ereshin »

Abi bi laf vardır bilirmisin "hayat çok kısa değmez bir kıza" diye :)
I break the silence now because I want the facts known. If I am to be judged let me be judged by the truth.
Grunlore_Warhammer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Grunlore_Warhammer »

Yani abı dove falconhand içinde değer hani.abı ama merak etttım senın charızma kaçki dove'a asılmaya cesaret edıon? :D
wicked_one
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by wicked_one »

bir cüce olarak karizma hakkında çok bilgilisin sakallı bey...istediği kadar karizma olsun...Dove herkesi -bir bard hariç ki bu da ben oluyorum...-geçebilir karizmada
<div>De profundis clamavi at de Domine, serva animos nostros...</div><br>
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FreyaImplorer »

Dove Falconhand için insan kurban olur ya,öyle bişi için...Ama ben olmam o ayrı ben Elfim :D
Jacta alea est.
tifileray
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tifileray »

Abi cidden senin karizma kaçtı?

Ona sarılıyım mı?
Thibbledorf Pwent
Grunlore_Warhammer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Grunlore_Warhammer »

bir cüce olarak karizma hakkında çok bilgilisin sakallı bey...istediği kadar karizma olsun...Dove herkesi -bir bard hariç ki bu da ben oluyorum...-geçebilir karizmada

ulennn senı bılmıom sanki...karakterını hazırlarken nası 3.5 atıodun.bak aynı bunu dedın tabı senın soleyıs tarzınla:ABI ÇOK GERİLDIM VALLA YAA :!: aynı bunu dedın ha baslatma sımdı karızmana zaten oyun yapamıoz tee aralıka kadar hayret bısı yaramı desme kardesııımmm :cry:
blandoc_estaneful
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by blandoc_estaneful »

bence birşeyler içinçabalamışsın bu bana yeter
barthen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barthen »

hehe.aşkından ölmüşün hocam sen :P :P
Raziel_Zauvirr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Raziel_Zauvirr »

Walla benim Half-Drow/Half-Nymph bir Sorcerer ım wardı.Babası olan Drow büyücüsü yeryüzüne olan bir saldırıda gördüğü Nypmh e aşık olmuş ve onu zorla tutsak etmiş ve ırzına geçmişti ki sonunda benim karakterim doğmuştu.Charisma okadar azmıştıki bir şehre girdiğim de millet artık drowluğa felan bakmıo kadınlar sapıtıodu.Kadınlardan gözlerini kör edenler bile olduğunu hatırlıyorum.Yani abartmak gibi olmasın ama Dove 20 kere tavlardım o karakter ile.Nihohahahah :twisted:
Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elyhinn dal lil alust.
Post Reply