Fighter ın trk filmlerine taş çıkartacak dramı
Fighter ın trk filmlerine taş çıkartacak dramı
Merhaba yine ben:
bi gün başka partideyiz.bu sefer ben oyuncuyum.level 6 fighterim.4 kişiyiz.ranger,wizard,barbar ve ben.bizim dm npc olarak dove falconhands i yardıma gönderdi.Tabi ben üstğn karizmamla onu tavlamaya çalıştım.Fakat bana yüz vermedi.Sadece arkadaş olabiliriz dedi.Tabi ben müthiş bir yüzsüz olarak yılmadım.Biz görev gereği kasabadan ayrıldık.Kutsal bi emanetin peşindeyiz.Neyse 1001 güçlükle aldık emaneti.Bu arada 3 rahip kurtardık.Sırıtarak kasabaya dönüyoz.Muhafız kulesine bi baktık kimse yok.Ayrıca kuledeki odanın birinden ışık geliyo.Bi bakalım dedik(sanki bok var git işte yoluna).Bi girdik dove hipnotize halde duruyo.Yanaında hep yolumuza taş koyan büyücü var.(az sonra anlayacağınız üzere çok güçlüdür kendisi)Ve 9 tane standart muhafız spastiklerinden var.Bize büyücü silahlarımızı atmamızı ve emaneti vermemizi söyledi.ben de mal gibi atılıp önce kız sonra emanet deim.Büyücü sabrımı sınama dedi.(bu birkaçkere oldu).En sonunda DM sıkılarak asayı yere vurdurdu o ne POWER WORD STUN yedik.Ben mal gibi kaldım.Ve diğerleride.Sadece bizim büyücü arkada kaldığı için yırttı.Barbar kurtuldu(Will save sonucu).Ben coup de grace yedim(ve ranger da)işte böylece aşk uğruna mal gibi öldüm.Neyseki priestler bizi canlandırdı.Hala o oyuna devam ediyoz.Ben de o büyücüyü öldürmenin planlarını yapıyorum...Bu arada derebeyliğim gözbebeği şatom tamamlanmak üzere.Bi gün gelin Rakı-Balık yapalım.
Adres:Barovia kasabası,Ravenloft şatosunun ordan görürsünüz.Kime sorsanız gösterir.
bi gün başka partideyiz.bu sefer ben oyuncuyum.level 6 fighterim.4 kişiyiz.ranger,wizard,barbar ve ben.bizim dm npc olarak dove falconhands i yardıma gönderdi.Tabi ben üstğn karizmamla onu tavlamaya çalıştım.Fakat bana yüz vermedi.Sadece arkadaş olabiliriz dedi.Tabi ben müthiş bir yüzsüz olarak yılmadım.Biz görev gereği kasabadan ayrıldık.Kutsal bi emanetin peşindeyiz.Neyse 1001 güçlükle aldık emaneti.Bu arada 3 rahip kurtardık.Sırıtarak kasabaya dönüyoz.Muhafız kulesine bi baktık kimse yok.Ayrıca kuledeki odanın birinden ışık geliyo.Bi bakalım dedik(sanki bok var git işte yoluna).Bi girdik dove hipnotize halde duruyo.Yanaında hep yolumuza taş koyan büyücü var.(az sonra anlayacağınız üzere çok güçlüdür kendisi)Ve 9 tane standart muhafız spastiklerinden var.Bize büyücü silahlarımızı atmamızı ve emaneti vermemizi söyledi.ben de mal gibi atılıp önce kız sonra emanet deim.Büyücü sabrımı sınama dedi.(bu birkaçkere oldu).En sonunda DM sıkılarak asayı yere vurdurdu o ne POWER WORD STUN yedik.Ben mal gibi kaldım.Ve diğerleride.Sadece bizim büyücü arkada kaldığı için yırttı.Barbar kurtuldu(Will save sonucu).Ben coup de grace yedim(ve ranger da)işte böylece aşk uğruna mal gibi öldüm.Neyseki priestler bizi canlandırdı.Hala o oyuna devam ediyoz.Ben de o büyücüyü öldürmenin planlarını yapıyorum...Bu arada derebeyliğim gözbebeği şatom tamamlanmak üzere.Bi gün gelin Rakı-Balık yapalım.
Adres:Barovia kasabası,Ravenloft şatosunun ordan görürsünüz.Kime sorsanız gösterir.
hehehe valla atalarımızın bir lafı vardır ki bunun oyunda da geçerli olduğunu gördük ;
Dünya kadar malın olacağına , fındık kadar .... olsun...
Kusura bakmayın hiç bir kötü niyet yok espri olsun diye yazdım...
Dünya kadar malın olacağına , fındık kadar .... olsun...
Kusura bakmayın hiç bir kötü niyet yok espri olsun diye yazdım...
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
-
wicked_one
- Kullanıcı

-
Grunlore_Warhammer
- Kullanıcı

-
wicked_one
- Kullanıcı

-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

-
Grunlore_Warhammer
- Kullanıcı

bir cüce olarak karizma hakkında çok bilgilisin sakallı bey...istediği kadar karizma olsun...Dove herkesi -bir bard hariç ki bu da ben oluyorum...-geçebilir karizmada
ulennn senı bılmıom sanki...karakterını hazırlarken nası 3.5 atıodun.bak aynı bunu dedın tabı senın soleyıs tarzınla:ABI ÇOK GERİLDIM VALLA YAA
aynı bunu dedın ha baslatma sımdı karızmana zaten oyun yapamıoz tee aralıka kadar hayret bısı yaramı desme kardesııımmm 
ulennn senı bılmıom sanki...karakterını hazırlarken nası 3.5 atıodun.bak aynı bunu dedın tabı senın soleyıs tarzınla:ABI ÇOK GERİLDIM VALLA YAA
- blandoc_estaneful
- Kullanıcı

-
Raziel_Zauvirr
- Kullanıcı

Walla benim Half-Drow/Half-Nymph bir Sorcerer ım wardı.Babası olan Drow büyücüsü yeryüzüne olan bir saldırıda gördüğü Nypmh e aşık olmuş ve onu zorla tutsak etmiş ve ırzına geçmişti ki sonunda benim karakterim doğmuştu.Charisma okadar azmıştıki bir şehre girdiğim de millet artık drowluğa felan bakmıo kadınlar sapıtıodu.Kadınlardan gözlerini kör edenler bile olduğunu hatırlıyorum.Yani abartmak gibi olmasın ama Dove 20 kere tavlardım o karakter ile.Nihohahahah 
Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elyhinn dal lil alust.