İZMİR TAYFASI
Selam beyler bugün döndüm yarın yapılacak buluşmaya bende gelebilirim belki bu arada buluşma günlerini www.izmirtayfasi.com.tr.tc sitemizede yazarsanız bahtiyar olurum...
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

valla sevgili fatih'inizin cumadan önce oyunlara katılması zor gözüküo, üni hakkında belgeler toplamam lazım, ama 4ten sonra yaparsak yine gelebilirm heral...
saygılarımla...
saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Arkadaşlar yarınki buluşmaya gelemeyeceğimi belirtmek isterim, Ã?niversiade adına yapılan tanıtımlardan birinde görevliyim yarın, Fuarda her spor dalından bir tanıtım yapılacak ve okçuluk tanıtımındada ben olacağım, eğer yolunuz Fuar'a düşerse buyrun gelin beni ok atarken izleyin
zamanı hakkında daha sonra bilgi veririm size...
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
anodhen kardeş, bizim grubun buluşmucaı bi üstündeki mesajdan belli, sizin grubu bilmiom amam sizden de bi ses çıkmamıştı,Anodhen wrote:SELAM BEYLER BUGÃ?N Ã?ARşAMBA VE SAAT 14:14 BULUşMA YERİNDEYİM SAAT 14:00 TE BULUşULACKTI AMA BİR ALLAHIN KULU YOK
erdinç'le konuşşaz belki yarın yani perşembe günü bi oyun yapcaz bilgileriniza..
saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
ben geliorum arkadaşlar, Thlyrotel'in de dedii gibi duruma göre bakarız artık geyik mi yapcaz bi yerlerde , yoksa geyik avına mı çıkcaz uzak diyarlarda... yarın buluşuoruz, kimse gelmese bile, erdinç takılırız abi biz etrafta..
saygılarımla...
saygılarımla...
-
Türklider
- Seçilmiş Savaşçı
Abi babamın ticaret sicilde işleri vardı... Onlara yardım ettim... Zaten rıfat abi de aradı beni; "ben gelemedim siz ne yaptınız?" dedi...
Biraz zaten şüpheli bir tarih belirledik zaten... Can'a filan da ulaşarak herkesin ortak bir beğendiği tarih belirlememiz lazım... Rutin olması da imkansız gibi görünüyor...
Saygılarımla...
Biraz zaten şüpheli bir tarih belirledik zaten... Can'a filan da ulaşarak herkesin ortak bir beğendiği tarih belirlememiz lazım... Rutin olması da imkansız gibi görünüyor...
Saygılarımla...
Türklider...
arkadaşlar farkettim ki hep buluşma öncesi mesaj atıoruz, bugün mesela izmir tayfasından 4 kişi buluştuk, takıldık bi cafede 2 saat falan, sonrada sahilde möbbetimizi koyulaştırdık, görünüşte hiç bişey yapmamamıza rağmen ben eğlendim şahsen erdinç ve gencayla takılmaktan, güzel geçti yani buluşma, darısı dier buluşmaların başına..
(ha bide frp oynadıımız Hobbit cafe mühürlenmiş arkadaşlar kısa bi süreliine, sanırım bikaç belge eksikmişte..)
memnuniyet ve saygılarımla...
(ha bide frp oynadıımız Hobbit cafe mühürlenmiş arkadaşlar kısa bi süreliine, sanırım bikaç belge eksikmişte..)
memnuniyet ve saygılarımla...
evet hobbitin belgeler eksik diye iki ay kapatama cezasımı ne almış demekki kardeşliğimiz burada sona eriyor ha
_birbirimize karşı dürüst olduğumuz sürece asla
_kardeşliğe bişey olmasına izin veremeyiz gücümüz yettiği sürece şimdi sadece gerekli şeyleri alıalım yükümüz az olsu hadi ork avlamaya!
ya beni Turkleader aradı ben gelicem dedim ama sanırım gelemiyecem nedenine gelince şuan saat gece 5:18 ve ben arkadaştayım annemlere bi on dakka oturup gelirim demiştim ama biraz uzadı neyse Ã?SS muhabbeti yüzünden bizimkiler iyice tırlattı dışarıya çöp atmaya çıkarmıyolar ben yüzsüzlüğümle çıkıyorum artık yarın 12de gelmem biraz zor uyanabilirsem bile bizimkiler beni doğrayacak neyse çok uzun yazdım en azıdan başkaları gibi yapmıytorum mesaj sayım az ama yazdımmı uzun yazıyorum yani yürüyün be kim tutar gibi tarzında mesaj atmaktansa hiç atmayayım daha iyi
_birbirimize karşı dürüst olduğumuz sürece asla
_kardeşliğe bişey olmasına izin veremeyiz gücümüz yettiği sürece şimdi sadece gerekli şeyleri alıalım yükümüz az olsu hadi ork avlamaya!
ya beni Turkleader aradı ben gelicem dedim ama sanırım gelemiyecem nedenine gelince şuan saat gece 5:18 ve ben arkadaştayım annemlere bi on dakka oturup gelirim demiştim ama biraz uzadı neyse Ã?SS muhabbeti yüzünden bizimkiler iyice tırlattı dışarıya çöp atmaya çıkarmıyolar ben yüzsüzlüğümle çıkıyorum artık yarın 12de gelmem biraz zor uyanabilirsem bile bizimkiler beni doğrayacak neyse çok uzun yazdım en azıdan başkaları gibi yapmıytorum mesaj sayım az ama yazdımmı uzun yazıyorum yani yürüyün be kim tutar gibi tarzında mesaj atmaktansa hiç atmayayım daha iyi
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

fatih erdinç ve ben buluştuğumuz gün piknik yapalım felan dededik ve perşembe gününü uygun gördük ve şimdi o gun gelmek isteyenler varsa gelsin yada daha uygun bir zamana erteyelimmi eğer gideceksek erdini in söylediği bir ada vardı oraya kaçarız.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
arkadaşlar 2-3 gün yokum nette, daha doğrusu izmirde,üniversite kayıtları için ekişehire gidiyorum abimle, (izmir tayfasını üniversite platformunda en iyi şekilde temsil edeceğime and içerim, yada içmem eve paket yaptırır evde içeim
), en geç perşembe sabahı izmire gelirim, erdinç ve gencay'la konuştuumuz piknik davasını konuşun bana cep telefonundan ulaşın, listede bana de yer ayırın yani, Drizzt savunucusuz bi buluşma olmaz, zati izmir tayfasındaki son günlerim...
kimse gelmezse de son buluşmada ki grup takılak yine biz kendi çapımızda??
öneri ve saygılarımla...
kimse gelmezse de son buluşmada ki grup takılak yine biz kendi çapımızda??
öneri ve saygılarımla...