İZMİR TAYFASI

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Teşekkürler Dragonfly, evet arkadaşlar sakıncası yoksa sizin için buluşmayı Cumartesi yapma şansımız olabilirmi, Pazar günü bir işim var çünkü.. vede lütfen buluşmaya gelecek olanlar buraya mesaj atsınlar...
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

cumartesi 4ten sonra gelebilirim anca ben, ama cumartesi olması bana da uygun olur....

saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Anodhen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Anodhen »

Selam beyler bugün döndüm yarın yapılacak buluşmaya bende gelebilirim belki bu arada buluşma günlerini www.izmirtayfasi.com.tr.tc sitemizede yazarsanız bahtiyar olurum...
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

Arkadaşlar bir sonraki buluşma günü için çarşamba deniliyo benim acımdan sorun yok ama dm'miz erdinç ve sevgili fatihin acısıdanda bir sorun olmassa tabii.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

valla sevgili fatih'inizin cumadan önce oyunlara katılması zor gözüküo, üni hakkında belgeler toplamam lazım, ama 4ten sonra yaparsak yine gelebilirm heral...

saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Arkadaşlar yarınki buluşmaya gelemeyeceğimi belirtmek isterim, Ã?niversiade adına yapılan tanıtımlardan birinde görevliyim yarın, Fuarda her spor dalından bir tanıtım yapılacak ve okçuluk tanıtımındada ben olacağım, eğer yolunuz Fuar'a düşerse buyrun gelin beni ok atarken izleyin :D zamanı hakkında daha sonra bilgi veririm size...
Anodhen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Anodhen »

SELAM BEYLER BUGÃ?N Ã?ARşAMBA VE SAAT 14:14 BULUşMA YERİNDEYİM SAAT 14:00 TE BULUşULACKTI AMA BİR ALLAHIN KULU YOK
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

Anodhen wrote:SELAM BEYLER BUGÃ?N Ã?ARşAMBA VE SAAT 14:14 BULUşMA YERİNDEYİM SAAT 14:00 TE BULUşULACKTI AMA BİR ALLAHIN KULU YOK
anodhen kardeş, bizim grubun buluşmucaı bi üstündeki mesajdan belli, sizin grubu bilmiom amam sizden de bi ses çıkmamıştı,
erdinç'le konuşşaz belki yarın yani perşembe günü bi oyun yapcaz bilgileriniza..

saygılarımla...
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Evet arkadaşlar yarın bi buluşalım diyoruz, FRP olmasada geyik yaparız en azından.. lütfen gelecek olanlar mesaj atsınlar..
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

ben geliorum arkadaşlar, Thlyrotel'in de dedii gibi duruma göre bakarız artık geyik mi yapcaz bi yerlerde , yoksa geyik avına mı çıkcaz uzak diyarlarda... yarın buluşuoruz, kimse gelmese bile, erdinç takılırız abi biz etrafta..

saygılarımla...
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Abi babamın ticaret sicilde işleri vardı... Onlara yardım ettim... Zaten rıfat abi de aradı beni; "ben gelemedim siz ne yaptınız?" dedi...

Biraz zaten şüpheli bir tarih belirledik zaten... Can'a filan da ulaşarak herkesin ortak bir beğendiği tarih belirlememiz lazım... Rutin olması da imkansız gibi görünüyor...

Saygılarımla...
Türklider...
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

arkadaşlar farkettim ki hep buluşma öncesi mesaj atıoruz, bugün mesela izmir tayfasından 4 kişi buluştuk, takıldık bi cafede 2 saat falan, sonrada sahilde möbbetimizi koyulaştırdık, görünüşte hiç bişey yapmamamıza rağmen ben eğlendim şahsen erdinç ve gencayla takılmaktan, güzel geçti yani buluşma, darısı dier buluşmaların başına..

(ha bide frp oynadıımız Hobbit cafe mühürlenmiş arkadaşlar kısa bi süreliine, sanırım bikaç belge eksikmişte..)

memnuniyet ve saygılarımla...
Anodhen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Anodhen »

evet hobbitin belgeler eksik diye iki ay kapatama cezasımı ne almış demekki kardeşliğimiz burada sona eriyor ha
_birbirimize karşı dürüst olduğumuz sürece asla
_kardeşliğe bişey olmasına izin veremeyiz gücümüz yettiği sürece şimdi sadece gerekli şeyleri alıalım yükümüz az olsu hadi ork avlamaya!

ya beni Turkleader aradı ben gelicem dedim ama sanırım gelemiyecem nedenine gelince şuan saat gece 5:18 ve ben arkadaştayım annemlere bi on dakka oturup gelirim demiştim ama biraz uzadı neyse Ã?SS muhabbeti yüzünden bizimkiler iyice tırlattı dışarıya çöp atmaya çıkarmıyolar ben yüzsüzlüğümle çıkıyorum artık yarın 12de gelmem biraz zor uyanabilirsem bile bizimkiler beni doğrayacak neyse çok uzun yazdım en azıdan başkaları gibi yapmıytorum mesaj sayım az ama yazdımmı uzun yazıyorum yani yürüyün be kim tutar gibi tarzında mesaj atmaktansa hiç atmayayım daha iyi
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

fatih erdinç ve ben buluştuğumuz gün piknik yapalım felan dededik ve perşembe gününü uygun gördük ve şimdi o gun gelmek isteyenler varsa gelsin yada daha uygun bir zamana erteyelimmi eğer gideceksek erdini in söylediği bir ada vardı oraya kaçarız.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

arkadaşlar 2-3 gün yokum nette, daha doğrusu izmirde,üniversite kayıtları için ekişehire gidiyorum abimle, (izmir tayfasını üniversite platformunda en iyi şekilde temsil edeceğime and içerim, yada içmem eve paket yaptırır evde içeim :? :twisted: ), en geç perşembe sabahı izmire gelirim, erdinç ve gencay'la konuştuumuz piknik davasını konuşun bana cep telefonundan ulaşın, listede bana de yer ayırın yani, Drizzt savunucusuz bi buluşma olmaz, zati izmir tayfasındaki son günlerim...
kimse gelmezse de son buluşmada ki grup takılak yine biz kendi çapımızda??

öneri ve saygılarımla...
Post Reply