En Nefret Ettiğiniz Büyü?
Efla wrote:Hani şu internetten oynadığınız oyun mu garibim saldıracak saldıramıyor hehe.
Ben hiçbir büyüden nefret etmem zira bir büyücüyüm. Doğama aykırı. alehime yapıldığında rahatsızlık duyacağım büyüler vardır. Aslında her büyü öyle değil mi.
Değil
evet bazen öyle saçma kurallar da çıkabiliyor.adama bless atıyon eleman save i tutturuyo
.böyle bir saçmalık görmedim ben yaa.
ya da yüksek bir uçurumdan kayıp düştünüz mage hemen bi feather fall atıyo ama grubun fighter ı save i tutturup yere kafaüstü çakılıveriyo.
ya da yüksek bir uçurumdan kayıp düştünüz mage hemen bi feather fall atıyo ama grubun fighter ı save i tutturup yere kafaüstü çakılıveriyo.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
_Nightfall_
- Kullanıcı

abi zahmete gerek kalmamış hepsini yazmışın sinir bozucu buyuler al nahada bunlar yiğin gari.....TheoDorus wrote:aslında nefret ettigim büyüleri ben yaptıgım zaman hastasıyımdır ama yedigim zaman gıcık kaparım.o yuzden öle nefret ettigim büyü yoktur.mesela fireball yedigim zaman bu büyüyü hiç sewmwm ama bu büyüyü yapmayı cok sewerim. nese simdi asıl konuya geleyim en nefret ettigim büyüler.
1-)blind
2-)confusion
3-)web
4-)slow
5-)charm
6-)sleep
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
-
Bunises
- Site Yazarı

Fire Ball"dan kaçayim derken doluya tutulmak, ondan sonra level 3 üstü elektirik tabanli bir büyüye maruz kalmak...
LourdesTr..
Lakin benim hayalim birisini baglayip haste yaparak derisini cürütmek..lakin bunun icin fazla iyiyim...ama dusunecek kadarda sadistim...nihaaaha

LourdesTr..
Kendime haste yapmak hayatimda yapacagim son istir. Kim bir y1l daha yasli görünmek ister ki?Değil Kendisine heal, haste vs. yapıldığında rahatsızlık duyan eleman varsa atsın kendini boğaz köprüsünden di mi
Lakin benim hayalim birisini baglayip haste yaparak derisini cürütmek..lakin bunun icin fazla iyiyim...ama dusunecek kadarda sadistim...nihaaaha
<a href="http://bunises.deviantart.com/"><strong>Hayat, ölüm anında görülen bir düş değil midir? Kim bilir?<br></strong></a>
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
Oren_Dautry
- Kullanıcı