En Nefret Ettiğiniz Büyü?

Kadim Sanatlarla uğraşanlarla tartışabilmek için…
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Ben 3rd edition'dan bahsediyorum zaten...

1d4 HP bırakıyor...

Kurtarma atışı da yok... Hayvan gibi büyü...çok dengesiz..

Saygılarımla...
Türklider...
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Ben charm Persondan nefret ediyorum. Sanırım bir keresinde üzerimde beni sinir edecek nitelikte uygulandığı içindi :mad:
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Hani şu internetten oynadığınız oyun mu garibim saldıracak saldıramıyor hehe.

Ben hiçbir büyüden nefret etmem zira bir büyücüyüm. Doğama aykırı. alehime yapıldığında rahatsızlık duyacağım büyüler vardır. Aslında her büyü öyle değil mi.
LourdesTr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LourdesTr »

Efla wrote:Hani şu internetten oynadığınız oyun mu garibim saldıracak saldıramıyor hehe.

Ben hiçbir büyüden nefret etmem zira bir büyücüyüm. Doğama aykırı. alehime yapıldığında rahatsızlık duyacağım büyüler vardır. Aslında her büyü öyle değil mi.

Değil :) Kendisine heal, haste vs. yapıldığında rahatsızlık duyan eleman varsa atsın kendini boğaz köprüsünden di mi :)
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

evet bazen öyle saçma kurallar da çıkabiliyor.adama bless atıyon eleman save i tutturuyo :evil: .böyle bir saçmalık görmedim ben yaa.
ya da yüksek bir uçurumdan kayıp düştünüz mage hemen bi feather fall atıyo ama grubun fighter ı save i tutturup yere kafaüstü çakılıveriyo.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

İyi de "willingly failing saving throws" diye bir özellik var... yani istemezsen saving throw atmayabiliyorsun...

Saygılarımla...
Türklider...
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

anlatamadım galiba arkadaşlar ya da siz anlamadınız. Alehimde dedim bana bless yapsalar alehimde mi olur ama karşımdakine yapınca uyuz olabilirim.
_Nightfall_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _Nightfall_ »

TheoDorus wrote:aslında nefret ettigim büyüleri ben yaptıgım zaman hastasıyımdır ama yedigim zaman gıcık kaparım.o yuzden öle nefret ettigim büyü yoktur. :wink: mesela fireball yedigim zaman bu büyüyü hiç sewmwm ama bu büyüyü yapmayı cok sewerim. nese simdi asıl konuya geleyim en nefret ettigim büyüler.
1-)blind
2-)confusion
3-)web
4-)slow
5-)charm
6-)sleep
abi zahmete gerek kalmamış hepsini yazmışın sinir bozucu buyuler al nahada bunlar yiğin gari..... :D :D :-P :-P
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
Bunises
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bunises »

Fire Ball"dan kaçayim derken doluya tutulmak, ondan sonra level 3 üstü elektirik tabanli bir büyüye maruz kalmak...

LourdesTr..
Değil Kendisine heal, haste vs. yapıldığında rahatsızlık duyan eleman varsa atsın kendini boğaz köprüsünden di mi
Kendime haste yapmak hayatimda yapacagim son istir. Kim bir y1l daha yasli görünmek ister ki?

Lakin benim hayalim birisini baglayip haste yaparak derisini cürütmek..lakin bunun icin fazla iyiyim...ama dusunecek kadarda sadistim...nihaaaha :twisted: :wink:
<a href="http://bunises.deviantart.com/"><strong>Hayat, ölüm anında görülen bir düş değil midir? Kim bilir?<br></strong></a>
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

demogorgon'la karşı karşıya iken time stop atmak çok kötü b,r tecrübe oluyor:)
legacy_user_1144

Post by legacy_user_1144 »

Charm bence..

Charm atılmış bir barbardan fazla nefret ettiğim şey yok walla
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

yapamadığım bütün büyülerden nefret ederim ta ki yapabilene kadar..

ben büyüye büyü demem büyü benim olmadıkça
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

yapamadığım bütün büyülerden nefret ederim ta ki yapabilene kadar..

ben büyüye büyü demem büyü benim olmadıkça
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

ehe ehe o konuda da haklısın tabi oren :D .
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
LourdesTr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LourdesTr »

erethan wrote:demogorgon'la karşı karşıya iken time stop atmak çok kötü b,r tecrübe oluyor:)
Hahahah haklısın Erethan'cım, büyücü ile demogorgon romantik bir zindanda başbaşa kalıyorlar :D
Post Reply