nasıl yaaaa.o adam ölmüyo diye biliyorum ben .gerçi miras ın sonundaepey bi yamultmuştu salvatore onu ama yine de kurtulması gerekiyo bildiğim kadarıyla.
Sizce en iyi hırsız
pardon yeminer .artemis ölüyo demişin.
nasıl yaaaa.o adam ölmüyo diye biliyorum ben .gerçi miras ın sonundaepey bi yamultmuştu salvatore onu ama yine de kurtulması gerekiyo bildiğim kadarıyla.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
David eddings'in yarattığı Talen karakteri çok çok iyidir, daha yanından geçio ve Sparhawk çaldıklarını geri ver dio, bi bakıosun ellerinde yanından geçtii adamın tüm deerli eşyaları 
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
Bunises
- Site Yazarı

Planescape Cat lord
Forgotten Realms Cat lord
Dragonlance Hırsızlığın tek sahipleri kenderler.
Darksun... vahşi hobitler...ve çöl elfleri
GreyHawk Sjeck human hırsız
Cat lord'ların İlki dişi, ikincisi erkek...ikiside birbirinden iyi süper hırsızlardır. Dişi olan kalbimin hırsızı orası ayrı mesele..=o)
Forgotten Realms Cat lord
Dragonlance Hırsızlığın tek sahipleri kenderler.
Darksun... vahşi hobitler...ve çöl elfleri
GreyHawk Sjeck human hırsız
Cat lord'ların İlki dişi, ikincisi erkek...ikiside birbirinden iyi süper hırsızlardır. Dişi olan kalbimin hırsızı orası ayrı mesele..=o)
<a href="http://bunises.deviantart.com/"><strong>Hayat, ölüm anında görülen bir düş değil midir? Kim bilir?<br></strong></a>