telepati ve müşterek büyü kullanımı.
telepati ve müşterek büyü kullanımı.
daha önce duyduğum kadarıyla iki büyücünün 20 int olursa karşılıklı telepatiyle anlaşabiliyorlar.peki bu iki arkadaş büyülerini birleştirip ya da farklı büyüleri karıştırarak daha oturaklı büyüler oluşturabilirler mi?
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
abicim bildiğim kadarıyla ortada bir büyücü varsa büyücü olmayan kişilerde telepati yapabiliyorlar gördüm...
ama daha iyibüyüler için bişi diyemem
ama daha iyibüyüler için bişi diyemem
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
peki 20 int konusunda bir fikre sahip misin?ben 20 int olan canlıların telepatik güç kullandıklarını duymuştum.psionic s handbook ta yazar mı acaba.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Yok öle birşey. Özel olarak Telepathy yeteneğine sahip olmayan bir karakter yüksek int. sahibi olduğu için bu yeteneği yada benzeri herhangi bir yeteneği kazanmaz.Eldarin wrote:peki 20 int konusunda bir fikre sahip misin?ben 20 int olan canlıların telepatik güç kullandıklarını duymuştum.psionic s handbook ta yazar mı acaba.
"Lovefull Evil"
peki arkadaşlar sağolun.peki ortaklaşa büyü kullanımı hakkında bir fikre sahip olan var mı .yoksa buna dm in karar vermesi daha uygun mudur?
2nd ed. kurallarında ability için 18 sınırı olduğundan, bir skorunda 18 in üstüne çıkan karakter için tanrılar güçte yorumu yapılabilirdi. Ama 3rd ed. kurallarında skorlar için bir üst limit olmadığından 36 int sahibi olup da tanrı olmayan karakterle görebilirsiniz...LourdesTr wrote:Nalfsheene (yanlış yazmadım umarım) 20+ (godlike) int'e sahiptir...
"Lovefull Evil"
bende 2. edition için bahsediyorum zaten.3. edt de zaten 45 int e kadar çıkıyo ,bu durumda 20 int bayağı bi düşük kalıyor zaten.second edt deki combine büyüsü bahsettiğim tipte bir büyü ama mage lere uyarlanmış bir versiyonu olmaması kötü tabi.
3. edition da böyle bir feat yok sanırsam.
3. edition da böyle bir feat yok sanırsam.
Bir Gnome Illusionist rahatça 2nd de 19 int olabilirdi, ama bu onun tanrı olduğu anlamına gelmezdi.Dilbao wrote:2nd ed. kurallarında ability için 18 sınırı olduğundan, bir skorunda 18 in üstüne çıkan karakter için tanrılar güçte yorumu yapılabilirdi. Ama 3rd ed. kurallarında skorlar için bir üst limit olmadığından 36 int sahibi olup da tanrı olmayan karakterle görebilirsiniz...
Ã?ünkü zaten 2nd de 17-18 genius, 19-20 supra-genius (dahi ötesi) ve 20+ ise godlike olarak adlandırılırdı.
Ayrıca isme dikkat edin; god değil, godlike. Tanrı zekası değil tanrı gibi zeka diyor yani. Tanrı olmasını gerektirecek bir olay yok yani ortada.
Edit: Quote zinciri (Dilbao)
-
winterwolf
- Kullanıcı

Tam emin değilim ama FR de bunun gibi bir sınıf vadı Red Wizard diye. Güçlerini birleştirip büyülerini güçlü kılabiliyorlardı. Ama bu sınıfa üye olabilmek için evil olmak ve belli bir yerde doğmak gerekiyordu, Thay idi yanılmıyorsam.
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"