telepati ve müşterek büyü kullanımı.

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

telepati ve müşterek büyü kullanımı.

Post by Eldarin_ »

daha önce duyduğum kadarıyla iki büyücünün 20 int olursa karşılıklı telepatiyle anlaşabiliyorlar.peki bu iki arkadaş büyülerini birleştirip ya da farklı büyüleri karıştırarak daha oturaklı büyüler oluşturabilirler mi?
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

abicim bildiğim kadarıyla ortada bir büyücü varsa büyücü olmayan kişilerde telepati yapabiliyorlar gördüm...
ama daha iyibüyüler için bişi diyemem
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

peki 20 int konusunda bir fikre sahip misin?ben 20 int olan canlıların telepatik güç kullandıklarını duymuştum.psionic s handbook ta yazar mı acaba.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

falla o konuda pek bi bilgim yok yanlış birşey sölemeyim :D
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Dilbao
Başbüyücü

Post by Dilbao »

Eldarin wrote:peki 20 int konusunda bir fikre sahip misin?ben 20 int olan canlıların telepatik güç kullandıklarını duymuştum.psionic s handbook ta yazar mı acaba.
Yok öle birşey. Özel olarak Telepathy yeteneğine sahip olmayan bir karakter yüksek int. sahibi olduğu için bu yeteneği yada benzeri herhangi bir yeteneği kazanmaz.
"Lovefull Evil"
LourdesTr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LourdesTr »

Nalfsheene (yanlış yazmadım umarım) 20+ (godlike) int'e sahiptir ama telepatik iletişim kurma yeteneğini zekasından değil yeteneğinden alır. (telepatik iletişim kurma yeteneğinden yani) anlaşılmaz oldu biraz sanıırm ya neyse.
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

peki arkadaşlar sağolun.peki ortaklaşa büyü kullanımı hakkında bir fikre sahip olan var mı .yoksa buna dm in karar vermesi daha uygun mudur?
DaRQsiDe
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DaRQsiDe »

yok arkadaş onun için özel feat ya da prestige class (Red Wizard yada Incantatrix gibi) lazım

Edit: Düzenleme ve ekleme (Dilbao)
Darkness all around us...
Dilbao
Başbüyücü

Post by Dilbao »

LourdesTr wrote:Nalfsheene (yanlış yazmadım umarım) 20+ (godlike) int'e sahiptir...
2nd ed. kurallarında ability için 18 sınırı olduğundan, bir skorunda 18 in üstüne çıkan karakter için tanrılar güçte yorumu yapılabilirdi. Ama 3rd ed. kurallarında skorlar için bir üst limit olmadığından 36 int sahibi olup da tanrı olmayan karakterle görebilirsiniz...
"Lovefull Evil"
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Ya 2nd Edition'da "COMBINE" diye bir büyü vardı ortaklaşa yapıyordun ve büyücü seviyen daha yüksekmiş gibi sayılabiliyordu... (Sadece Ruhbanlar içindi bu büyü)

Bu 3rd Edition'da var mı acaba? Bir de bu varsa büyücülere uyarlanabilir mi?

Saygılarımla...
Türklider...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

bende 2. edition için bahsediyorum zaten.3. edt de zaten 45 int e kadar çıkıyo ,bu durumda 20 int bayağı bi düşük kalıyor zaten.second edt deki combine büyüsü bahsettiğim tipte bir büyü ama mage lere uyarlanmış bir versiyonu olmaması kötü tabi.
3. edition da böyle bir feat yok sanırsam.
LourdesTr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LourdesTr »

Dilbao wrote:2nd ed. kurallarında ability için 18 sınırı olduğundan, bir skorunda 18 in üstüne çıkan karakter için tanrılar güçte yorumu yapılabilirdi. Ama 3rd ed. kurallarında skorlar için bir üst limit olmadığından 36 int sahibi olup da tanrı olmayan karakterle görebilirsiniz...
Bir Gnome Illusionist rahatça 2nd de 19 int olabilirdi, ama bu onun tanrı olduğu anlamına gelmezdi.

Ã?ünkü zaten 2nd de 17-18 genius, 19-20 supra-genius (dahi ötesi) ve 20+ ise godlike olarak adlandırılırdı.
Ayrıca isme dikkat edin; god değil, godlike. Tanrı zekası değil tanrı gibi zeka diyor yani. Tanrı olmasını gerektirecek bir olay yok yani ortada.

Edit: Quote zinciri (Dilbao)
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

peki konunun temeli hakkında bir düşüncen var mı Lourdes Tr.
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Valla Eldarin bildiğim kadarıyla büyücüler değil ama psionic yaratıklar güçlerini birleştirip daha güçlü büyüler yaratabiliyorlardı...
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
winterwolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by winterwolf »

Tam emin değilim ama FR de bunun gibi bir sınıf vadı Red Wizard diye. Güçlerini birleştirip büyülerini güçlü kılabiliyorlardı. Ama bu sınıfa üye olabilmek için evil olmak ve belli bir yerde doğmak gerekiyordu, Thay idi yanılmıyorsam.
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
Post Reply